Přejít na obsah

Prokop & Brož

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

Včera kritika, tak dnes se jich v rámci objektivity naopak zastanu. Nikde není dané že musí mít s.r.o. Prokop & Brož. Kdokoli má víc projektů v příbuzných oborech to řeší v duchu multibrandingu ochrannou známkou. V jejich případě je to na ÚPV spis číslo 499766. Přihlašovatel je CREATIVE SERVICES, s.r.o. ... takže tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera kritika, tak dnes se jich v rámci objektivity naopak zastanu. Nikde není dané že musí mít s.r.o. Prokop & Brož. Kdokoli má víc projektů v příbuzných oborech to řeší v duchu multibrandingu ochrannou známkou. V jejich případě je to na ÚPV spis číslo 499766. Přihlašovatel je CREATIVE SERVICES, s.r.o. ... takže tak.

http://www.prokop-broz.cz/kontakty.html

Odkaz ke komentáři

Co na to říct... stejně je to celé divné od začátku na konec.

Může mít firmu ve stádiu podání návrhu na zápis do OR nebo může mít v ruce rozhodnutí soudu o zápisu a ještě to nebylo do OR zapsáno. Já bych asi s prezentací kontaktů měsíc dva počkal, zvlášť když se dneska do rejstříku podíváte za 15 vteřin, ale to je jen záležitost osobního vkusu...

Odkaz ke komentáři

Může mít firmu ve stádiu podání návrhu na zápis do OR nebo může mít v ruce rozhodnutí soudu o zápisu a ještě to nebylo do OR zapsáno. Já bych asi s prezentací kontaktů měsíc dva počkal, zvlášť když se dneska do rejstříku podíváte za 15 vteřin, ale to je jen záležitost osobního vkusu...

Já fakt nevím jak to je. Stačí zvednout telefon a zavolat do PHY na rejstříky na soud, tam by měli oznámit co a jak. Myslím že aktuálně je lhůta nastavená na 30dní... většinou se to tam objeví do 14 dní. Známku podali v jedenáctém měsíci 2012 a v článcích proklamovali nově založenou firmu už nevímkdy. Já jsem reagoval s tou ochrannou známkou protože jsem nevěděl že se s tím neexistujícím "sročkem" všude tak hrdě chlubí. Takhle mi to přijde také minimálně neprofesionální a plně chápu proč se nad tím všichni pozastavují.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Lhůta pro zápis do rejstříku je 5 pracovních dní. Pravděpodobně byla společnost založená (notářským zápisem) toho 19.12. (tuším), ale právně ještě nevznikla, to až zápisem do obchodního rejstříku. Pohybuje se tedy v jakémsi mezidobí mezi založením a faktickým vznikem.

Každopádně udělat prezentaci na společnost, která ještě v podstatě neexistuje, není podle mého moc dobrý nápad. Pokud by se teď (dnes) našel potenciální kupec hodinek v ceně 700K, tak si nejspíš ověří, co za firmu je prodává a zjistí, že vlastně neexistuje (k dnešnímu dni).

Mimoto až společnost vznikne, bude používat obchodní značku, kterou má registrovanou jiný subjekt (pokud si ji tedy mezi sebou nepřevedou nebo jinak nezajistí možnost jejího použití - což bych předpokládal, jinak je to to v budoucnu potenciální zdroj problémů), což bych asi jako společník takové firmy nebyl moc rád, ale to je samozřejmě výhradní právo vlastníků, jak si nastaví vzájemné vztahy.

Odkaz ke komentáři

Podle me neni nic divnyho na tom, ze prvni roky treba prodaj po kusu rocne. Spousta atelieru zacinala podobne. Nemusi hned vydelavat statisice, nezivi je jen tohle.

A ze u nas maji mnozi zbohatlici mentalitu novych rusu neni snad zadny prekvapko.

Primky jsou pro socky, maseri nosi P&B ;)

A ty kecy o konexich na statni spravu (a tudiz zajisteny odbyt) jsou fakt blafy. Mozny je u nas cokoliv, ale koupit hodinky za 700k na ministerskou kasu fakt ne.

Vzdyt vy do tech hodinek promitate uplne irelevantni faktory, spis pocity jako nazor na Mr Prokopa, nazor na Prokopovo CV, nazor na jeho zakazniky, grafiku webu... To je prece picovina. Vubec neumite byt objektivni.

Kritika hodinek je jedna vec, ale zesmesnovani jednoho z ucastniku neni hodno odborneho fora.

Jediny, co by me opravdu mrzelo, kdyby tuhle cenu nasadili dle modelu falesnyho luxusu a prodavali to s pribehem "normalne za sedumset pro vas za dveste"...

Odkaz ke komentáři

Trochu bohužel fakt ujíždíme na podřadných spekulativních volovinách. Kurňa, co měli podle vás, vy chytráci, dělat, když se konec roku nezadržitelně blížil a na cifru je číslo 1912 ?? Navíc prodávat na formálně dosud ne úplně existující eseróčko, byla třeba v mých začátcích úplně běžná rutina. Hrátky s DPH ovšem jen pro otrlé - hele, ty korektní rozhořčený bandy - není to ten tvůj obávaný příběh ? Taky myslím, že ty řeči o kontaktech na státní správu nedávají smysl, ( koupit hodinky za tuhle cenu by asi byla fakt odvaha ) ale co třeba menažeři firem se státní účastí ? Ti ovšem platí i ze svého, ať si je koupí, když na ně maj.

Já mám za to, že cena je uzpůsobena tomu, že nepočítají s prodejem mnoha kusů do roka, to už tu víckrát zaznělo a vidím to OK.

Tedy ovšem, hodno chronomagu je skoro vše a to taky vidim OK, odborné forum právě musí věc probrat srznaskrz :D :D . Není taky každej chlap ubrečený jako starej dobrej dosluhující prejža.

Mně se to zdá na rozjezd každopádně ujdečný, spíchlý, ale dostatečný. Krásný prototyp, který lze dotáhnout, módní tribút mezinárodně známe osobnosti , certifikát, nějaký ten zárodek webu, základní info, hezký fotky na fotohodinkovém foru ( co není hodno chronomagu je to, že nějaký ty fotky nejsou tady), nahozená cena, aby se měli špačci vo čem bavit. Účel to plní. :) Těším se na další kroky. Kéž by eliminovali ty průšvihy !

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

............

Vzdyt vy do tech hodinek promitate uplne irelevantni faktory, spis pocity jako nazor na Mr Prokopa, nazor na Prokopovo CV, nazor na jeho zakazniky, grafiku webu... To je prece picovina. Vubec neumite byt objektivni.

Kritika hodinek je jedna vec, ale zesmesnovani jednoho z ucastniku neni hodno odborneho fora.

..........

Tak snad ty hodinky neexistujou v nějakým chronoprázdu, né? Proč by proboha měl bejt názor na grafiku webu nebo Prokopovy šílený kecy irelevantní? To teda fakt nevím, jakou máš na mysli objektivitu. Jestli ty nemyslíš to ono slavné "Kritika ano, ale pozitivní!" :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Když se tady dělají nějaké závěry, tak za mě by byl závěr k celému vláknu tento: much ado about nothing.

Pecka, ze které bychom si kolektivně sedli na zadek, to není. Hodinky jsou nedotažené, ušité rychlou jehlou (tak jako firma), inhouse se nekoná, cena mimo realitu pro klienty na východ od nás. O čem se dál bavit?

edit: já vím, nudíme se, takže každý téma dobrý :D

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Ondro, s tím úplně nesouhlasím - v českém ( bez přívlastku) horologo rybníku to BOMBA je !! Sice si na nás nepřijde, na zadek si nesednem, ale rádi se pobavíme :cheers:

Cigi, já ti rozumím... :) Ale za mě by to byla BOMBA, pokud by hodinky měly vymazlený proporční pouzdro, smaltový ciferník, funkční grafiku, vlastní vkusně nazdobený strojek, neodkazovaly by se líbivě na Kupku, a firma by projevila trochu respektu, místo plků a honu na hejla. To by mi nevadilo ani těch 700 litrů + DPH :D

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

Návštěvník jan333

Když se tady dělají nějaké závěry, tak za mě by byl závěr k celému vláknu tento: much ado about nothing.

Pecka, ze které bychom si kolektivně sedli na zadek, to není. Hodinky jsou nedotažené, ušité rychlou jehlou (tak jako firma), inhouse se nekoná, cena mimo realitu pro klienty na východ od nás. O čem se dál bavit?

edit: já vím, nudíme se, takže každý téma dobrý :D

ja se nenudim jen zkousim nahnat 50 prispevku:)

p.s. ohledne te statni spravy- u nas je mozny ledacos a kdyz se podivam na mnozstvi ruznych serii pro armadu apod ve firme kde pan prokop fungoval...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...