M916 Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Já letos nic hodinkovýho, prej jsem zlobil... ale abych v tomhle světě přežil, nadělí mně z divočiny něco Harry Jak jsem říkal... nic hodinkovýho. Kromě výše uvedeného ještě Jameson a tohle tričko
long Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Jsem byl kur.a hodný. Asi nejhodnější z celé naší rodinky včetně fenečky a korunu všem dárečkům dal tenhle z kterého MÁM VELIKOU RADOST !!!
montemar Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 ve světle zdejších úžasných dárků jsou moje p o n o ž k y trochu out, ale já z nich mám fakt upřímnou radost (kashmir)
JHonza Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Asi jsem byl hodnej: aj esště autíčko, co umí šplhat po ledničce :
Donuts Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 (upraveno) Ponozky, ktere jsem si ale opravdu pral, abych mel neco pohodlneho na delsi pochody. A jako prekvapeni naramek Baraka, ktery treba spolu s Bell&Rossy tvori paradni kombo. Pak samozrejme nejake ty knizky a Spacerail Level 5, takze na par desitek hodin o zabavu postarano. Upraveno 24. prosince 2012 uživatelem Donuts
Návštěvník Kamil Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 ... nášup knížek... A balení SIGLO II... Znáš tyhle stránky?
Moty Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Ja dostal full Bonda na Blue Ray a nejaký trička
m.n. Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Znáš tyhle stránky? Neznal jsem. Díky moc. Jsem naprostý začátečník, o to víc mě to navíc od přítelkyně překvapilo, protože kouření nesnáší Asi mě fakt miluje...
little_w Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 dymku, baleni jemne smesi Cavendish... jsem spokojeny. jo, od 17,-lete dcery jeste formular pro pripadne zajemce: "Chci chodit s vasi dcerou"... kolonky k vyplneni jsou (krome obligatnich personalii) napr. "piercing ci jine ozdoby?" - v pripade kladne odpovedi prosim pokracujte k poslednimu bodu - zamitnuti... dcera mi to vyrobila sama, mam z ni radost... P.S. a aby si nikdo nemyslel, ze to je "z nouze ctnost":¨
mondeo2 Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 skoda ze jsem zenat je moc krasna.
organic Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Krom bambusovych ponozek a rozzarenych detskych ocek jsem od Jeziska dostal lejstro, ze jsem jedne pani v Kongu s sesti deckama koupil kozu. Super!
Horhe Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Asi nejvíc mě potěšila knížka Neviditelný, podepsaná s věnováním od autora C.D.Paynea.A pak 12 letý El Dorado.
elninoelnino Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Já to pod stromečkem našel já taky
bohus76 Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 dymku, baleni jemne smesi Cavendish... jsem spokojeny.Tož se Honzo pochlub nějakýma fotkama do toho Tvého vlákna
jankoxxx Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 okrem bundy od noble house kopec spodarov a ponoziek z bambusu tie potesili moc no a po veceroch si pochutnam na mojom oblubenom jemieson a henessy najviac ale potesilo 9 clenne osadenstvo okolo stedrovecerneho stolu a perfektna atmosfera
JimmyTulip Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 jo, od 17,-lete dcery jeste formular pro pripadne zajemce: "Chci chodit s vasi dcerou"... kolonky k vyplneni jsou (krome obligatnich personalii) napr. "piercing ci jine ozdoby?" - v pripade kladne odpovedi prosim pokracujte k poslednimu bodu - zamitnuti... dcera mi to vyrobila sama, mam z ni radost... Kdyžtak formulář mi můžeš zaslat na mail, vyplním .... Já měl pod stromkem klasicky nějaké oblečení (ponožky jsem si nadělil sám z Merino vlny), pak sběratelskou edici jedné PC hry, voňavky, nůž Gerber Gator, Japonskou konverzaci a kompletní set na přípravu Sushi, pak časopis Maxim s kalendářem(To od mamky dostávám už asi 5 let, taková tradice) no a nějaký peníze za který jsem si objednal Orient Ray a ještě bych si rád pořídíl nějaký kvalitnější monitor s Full HD rozlišením.
tyfo Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 To Tyfo, Co je to za mašinismus na kafe? To mě hodně zajímá takové alchymy provedení, dej sem prosím nějaké info. Díky, budeš mít voňavé vánoce! No uz ti odpovedeli druzi, jen by jsem dodal ze na ty moje 2 kavy za den je to v pohode, jinac pokud do toho naliju vodu predehratou z rychlovarky tak je to za 3 minuty hotovy, a to pocitam i cas na namleti kavy. Jako prislusenstvi mam k tomu i rucni mlynek na kafe. Jen to cisteni to je trochu vopruz. Ale mam k tomu poapirovy filtry tak se nemusim machat s tim platenym. Jeste ladim spravnou hrubost mleti a zkousim vzorky.
honza71 Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Nautilus LE tam nebyla, ale kdo si počká, ten se dočká.Bylo tam "alespoň" předplatné magazínu Watch It a Malý princ ve francouzštině.
People Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 okrem kopy inych darcekov som si nasiel toto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se