Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já letos nic hodinkovýho, prej jsem zlobil... ale abych v tomhle světě přežil, nadělí mně z divočiny něco Harry rolleyes.gif

Jak jsem říkal... nic hodinkovýho. Kromě výše uvedeného ještě Jameson a tohle tričko laugh.gif

post-2687-058164700 1356377421.jpg

• Odpovědi 315
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsem byl kur.a hodný.

Asi nejhodnější z celé naší rodinky včetně fenečky a korunu všem dárečkům dal tenhle z kterého MÁM VELIKOU RADOST !!!

post-965-042595900 1356378291.jpg

post-965-049314800 1356378500.jpg

Odesláno (upraveno)

Ponozky, ktere jsem si ale opravdu pral, abych mel neco pohodlneho na delsi pochody. A jako prekvapeni naramek Baraka, ktery treba spolu s Bell&Rossy tvori paradni kombo.

Pak samozrejme nejake ty knizky a Spacerail Level 5, takze na par desitek hodin o zabavu postarano.

Upraveno uživatelem Donuts
Odesláno

dymku, baleni jemne smesi Cavendish... jsem spokojeny.

jo, od 17,-lete dcery jeste formular pro pripadne zajemce: "Chci chodit s vasi dcerou"... kolonky k vyplneni jsou (krome obligatnich personalii) napr. "piercing ci jine ozdoby?" - v pripade kladne odpovedi prosim pokracujte k poslednimu bodu - zamitnuti... dcera mi to vyrobila sama, mam z ni radost...

P.S. a aby si nikdo nemyslel, ze to je "z nouze ctnost":¨

post-4836-027231200 1356386784.jpg

Odesláno

okrem bundy od noble house kopec spodarov a ponoziek z bambusu :) tie potesili moc :wheelchair:

no a po veceroch si pochutnam na mojom oblubenom jemieson a henessy :wine:

najviac ale potesilo 9 clenne osadenstvo okolo stedrovecerneho stolu a perfektna atmosfera :)

Odesláno

jo, od 17,-lete dcery jeste formular pro pripadne zajemce: "Chci chodit s vasi dcerou"... kolonky k vyplneni jsou (krome obligatnich personalii) napr. "piercing ci jine ozdoby?" - v pripade kladne odpovedi prosim pokracujte k poslednimu bodu - zamitnuti... dcera mi to vyrobila sama, mam z ni radost...

Kdyžtak formulář mi můžeš zaslat na mail, vyplním :) ....

Já měl pod stromkem klasicky nějaké oblečení (ponožky jsem si nadělil sám z Merino vlny), pak sběratelskou edici jedné PC hry, voňavky, nůž Gerber Gator, Japonskou konverzaci a kompletní set na přípravu Sushi, pak časopis Maxim s kalendářem(To od mamky dostávám už asi 5 let, taková tradice) no a nějaký peníze za který jsem si objednal Orient Ray a ještě bych si rád pořídíl nějaký kvalitnější monitor s Full HD rozlišením.

Odesláno

To Tyfo, Co je to za mašinismus na kafe? To mě hodně zajímá takové alchymy provedení, dej sem prosím nějaké info. Díky, budeš mít voňavé vánoce!

No uz ti odpovedeli druzi, jen by jsem dodal ze na ty moje 2 kavy za den je to v pohode, jinac pokud do toho naliju vodu predehratou z rychlovarky tak je to za 3 minuty hotovy, a to pocitam i cas na namleti kavy. Jako prislusenstvi mam k tomu i rucni mlynek na kafe. Jen to cisteni to je trochu vopruz. Ale mam k tomu poapirovy filtry tak se nemusim machat s tim platenym. Jeste ladim spravnou hrubost mleti a zkousim vzorky.

Odesláno

Nautilus LE tam nebyla, ale kdo si počká, ten se dočká.

Bylo tam "alespoň" předplatné magazínu Watch It a Malý princ ve francouzštině. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...