Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, dekuju za reakce. Dava to smysl, lidi jsou ruzny. Fliegery uz resim, starsi veci zkusim to aukro, dekuju za tip. Zatim ahoj. a.

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 21. 3. 2016 v 10:13, filo-boxer napsal:

Vzdyt tam nic nemas:

attachicon.gifneni.JPG

Ale ja to tam mam! Vzdyt jsem nic neprovedl! Prosim moderatory o vysvetleni!!! :D

attachicon.gifje.JPG

Kontroloval jsem to ještě jednou, protože už se může stát, že senilním, ale vidím to tam...

post-40443-0-15068100-1458557819_thumb.png

Odesláno (upraveno)

xprcz01: To tam vidí každý z nás jen u sebe. Dokud tam u toho není nic napsané, tak je to v pohodě. A jen v tomto vlákně je tato otázka zodpovězena cca 27x :lol2:

post-33556-0-52018500-1458558340.png

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Promin, delal jsem si legraci, protoze tenhle dotaz se tu uz leta opakuje porad dokola. Kdyz si das vyhledat "status varovani" najdes dost materialu. Ale v kratkosti - "Status varovani" u sebe vidi kazdy uzivatel, jen u sebe, u ostatnich to nevidi. Kdyz na to kliknes, zjistis, ze tam nic neni, tedy zadne varovani. 

Odesláno
  V 21. 3. 2016 v 11:04, filo-boxer napsal:

Promin, delal jsem si legraci, protoze tenhle dotaz se tu uz leta opakuje porad dokola. Kdyz si das vyhledat "status varovani" najdes dost materialu. Ale v kratkosti - "Status varovani" u sebe vidi kazdy uzivatel, jen u sebe, u ostatnich to nevidi. Kdyz na to kliknes, zjistis, ze tam nic neni, tedy zadne varovani. 

V 21. 3. 2016 v 11:02, JaRooN napsal:

xprcz01: To tam vidí každý z nás jen u sebe. Dokud tam u toho není nic napsané, tak je to v pohodě. A jen v tomto vlákně je tato otázka zodpovězena cca 27x :lol2:

Chlapi, omlouvám se, s tím senilněním jsem tedy nebyl až tak daleko od pravdy...

Odesláno
  V 21. 3. 2016 v 11:04, filo-boxer napsal:

...Kdyz na to kliknes, zjistis, ze tam nic neni, tedy zadne varovani. 

Jak NIC?!?!?! 

Podívej, co tam mám já!!!

:lol2:

post-33556-0-26345000-1458558549_thumb.png

Odesláno
  V 21. 3. 2016 v 11:53, wizard-ov napsal:

Hezkýýý, to je nějaká soutěž ? Co je hlavní cena ?

Nic, jen se tady bavíme, aby, až přijde nějaký nováček, tak hned našel, že jsme tady samá hovádka, co mají Status varování a nemusel se ptát, proč ho má i on :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...