Bob Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 A 3D te nechava chladnym? Koukal jsem v krame na LG a to jejich prezentacni video vypada fakt dobre
montemar Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 jsem chvili koukal v nálevně na tenis na profi-plazmě panasonic.. noa, musim rict, ze ten vobraz je este o necem trochu jinym, nez mam doma.. hlavne je podani sceny neskutecne prirozeny.. ty odlesky slunce na vecerni antuce.. to je bomba.. ( http://www.media-point.cz/index.php?detail=3562 )
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 A co mas doma? Ja LG plazmu 42" a zacinam uvazovat o vetsi. Ale chtel bych, aby pres USB umela nejen prehravat, ale i nahravat.
Frantik Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 Doporučuju Sony Bravia Kamile :-) Budes spokojenej.
montemar Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Odesláno 14. července 2013 A co mas doma? Ja LG plazmu 42" a zacinam uvazovat o vetsi. Ale chtel bych, aby pres USB umela nejen prehravat, ale i nahravat.to uz snad umi skoro vsechny.. .. ja mam vt-42 panasonic, a je fakt, ze nizsi modely s velkou uhloprickou stejne znacky, ukazuji dneska tak nejak lip.. (moje je uz 2leta starena) ..
Levit Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 Já docela uvažuju o Panasonic TX-P42ST60E na takové to domácí koukání, ale hlavně Xbox a Plasťáka. I když je to darda vychází mi to nejlíp s kvalitou obrazu. Snad moje strarý LCD ještě vydrží než na ten Panasonic budou nějaký reakce od lidí.
patriknapr Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 ...já jsem TV zrušil v roce 1996 (malinká černobílá s jedním programem). V roce 2010 koupil kvůli dětem asi LCD - Sony Bravia a už zase uvažuji, že ji zruším. Závidím. Také bych rád žil bez tv Le nějak to nejde. Třeba až se rozbije ta moje součastná tv tak to půjde.
montemar Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Odesláno 15. července 2013 bez tv je zivot urcite cistsi.. ale taky smutnejsi. pokud clovek ovsem neodmita tv programove, asi jako jini porod v nemocnici, nebo ockovani.... ja televizi nejak zvlast nemiluju, nekoukam klidne 14 dni.. ale jindy se ji zas nemuzu nabazit (wimbledon, zajimavej dokument na travelchannelu, natgeo wild, history, atd...)
ivan_989 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Zevraj plazma ako technologia konci lebo klesaju predaje. Mal som v plane kupit daky panasonic tak si svihnem. Je tu nejaky vlastnik uhlopriecky cca 110cm alebo kusok viac ? Kukat sa na tom bude dvb-s. 3d nemusim, keby to malo wifi kvoli internetu bolo by fajn. Ak sa da prosim o skusenosti. Dakujem
Traveller Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Mám plazmu Panasonic TXP42G30E a zrovna na větvi z ní nejsem. Myslím, že má těch 110 cm - menší se snad ani nedělaly. Co se obrazu týká tak OK, jinak docela topí a hlavně bzučí. To mně na ní točí asi nejvíc. Pokud je na obrazovce hodně bílé, prostě vrní. Kde kdo na to koukal a nic nevyřešil.
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 tak honem nakupujte...díky ČNB budou dražší. Taky sem chtěl řešit novou TV..zatím mám v merku 8mičkovou řadu od Samsungu. Máte s ní někdo zkušenosti?
kaliw124 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 v zari sem psal, ze me upc nakrklo, kdyz rodicum dovalili jetej set top box. cas na vyber tu je a ja uz vybral. jen mam otazku. u CA modulu od upc pisi, ze nejni timeshifting - ALE! oni mysli, ze ten modul HO - na rozdil od Sboxu sam neumi, ale pokud ho umi TV sama, tak proste nahravani lze provadet, ze? s-box je komplet pristroj kdezto, CA je prostredek a zbytek zvladne tv. koupi nove TV pro rodice chci dosahnout -mimo jine toho, ze krom TV a flashky + bud lan/wifi (moc si to zatim nedovedu predstavit, jak to bude frcet) nebude absolutne absolutne(!!!) zadnej neporadek kolem. :guitar:
ivan_989 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) rozmyslam nad 50" Panasonic TX-P50GT60E. Nemate pozitivnu alebo negativnu skusenost ? To vrnenie co pise traveller ma troska zneistuje. edit: http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50gt60-201304052795.htm podla tohto to nevypada zle. Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem ivan_989
spineshank Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 mám 46" plasmu Panasonic a šlape už cca 2 rok úplně v poho,spokojenost velká,obraz jak víno,spotřeba malá
lexa Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) tak honem nakupujte...díky ČNB budou dražší. Taky sem chtěl řešit novou TV..zatím mám v merku 8mičkovou řadu od Samsungu. Máte s ní někdo zkušenosti?Ono zalezi o jake uhlopricce uvazujes,a co na ni budes sledovat- ono je vseobecne znamo ,ze 7 a 8 rada je + - "stejna", malokdo pozna rozdil,a financni je vice nez vetsi- a zalezi jestli na penezich zalezi nebo je to jedno,kazdopadne 7 a 8 modelova rada F je super,a urcite chybu neudelas, jinak hodne povedena je uz LExxF6400, ta ted docela ve velkych uhloprickach frci, staci precist prislusna vlakna na foru tvfreak,je tam toho vic nez dost,sam mam LE46F6740 a naprosta spokojenost,ono taky dost zalezi na nastaveni tv,sam jsem videl jak nekdo da za tv 60k a obraz k zbliti,proste ne kazdej ma pak tu trpelivost a cit na spravne nastaveni,a o tom je to taky Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem lexa
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) lexa: původně jsem měl na mysli tuhle 116cm uhlopříčku http://www.elektromarket.cz/katalog/produkt/televize-samsung-ue46es8000 a dnes jsem ještě juknul na tuhle http://www.mall.cz/3d-led-tv/samsung-ue55f6740sbxxh?v=549587 139cm, kterou bych chctěl raději. Moc se v tom nevyznám, tak budu rád za každej názor proč tu jo a proč zase ne...popř nějaký jiný návrh. Jasný, že mezi 7 a 8 řadou asi moc veliký rozdíl není, ale vzhledově se mi líbí to, že ta 8 už má užší rámeček kolem obrazu :-) Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Gustaf
lexa Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 lexa: původně jsem měl na mysli tuhle 116cm uhlopříčku http://www.elektromarket.cz/katalog/produkt/televize-samsung-ue46es8000 a dnes jsem ještě juknul na tuhle http://www.mall.cz/3d-led-tv/samsung-ue55f6740sbxxh?v=549587 139cm, kterou bych chctěl raději. Moc se v tom nevyznám, tak budu rád za každej názor proč tu jo a proč zase ne...popř nějaký jiný návrh. Jasný, že mezi 7 a 8 řadou asi moc veliký rozdíl není, ale vzhledově se mi líbí to, že ta 8 už má užší rámeček kolem obrazu :-)Ve 46" je dle meho nazoru 7-8 rada vyhazovani penez, ale to uz je na velikosti konta kazdeho z nas, jinak je to samozrejme super TV, ,akorat IMHO dost predrazena,obecne cim mensi uhlopricka,tim muzu jit z model radou dolu, na 46" bych klidne sel do 6740, tu mam ja,jinak 6740 ma taky tenky ramecek,akorat plast, 7-8 rada uz hlinik, jinak opravdu zalezi co do ni budes hnat za signal,jestli jen HD tak bude obraz OK, jinak pocitej ze SD je podstatne mnohem horsi,pro me uz nekoukatelnej, opravdu koukni na forum tv frreaku,pocti a pak se rozhodni, jestli ti na penezich nezalezi kup 7-8 radu a budes urcite spokojen,jestli chces usetrit vem 6400,6740,(6550 ma jinou nohu jinak je stejna jako 6740) a 6400 ma trosku silnejsi ramecek), jeste skus napsat co na tv budes sledovat, ja z 80 % jen filmy bluray,jinak upc v fullhd, sd skoro vubec, tu strasnou kvalitu obrazu neprekousnu, a jsem uplne spokojen s 46F6740
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Díky za názor, teď spíš uvažuju už o tý 139cm. Cenově vyjdou nastejno a technologicky asi jsou taky srovnatelný s tou 7. a 8. řadou. Určitě bude na sledování filmů, pak koupím HD balíček od skylinku...takže asi tak. Tu 7 řadu mají rodiče a jsou s ní spokojený. Ikdyž oni všechny ty fičury ani nevyužijou. 3D brýle jim tam leží ladem :-D Internet taky na TV nepoužívaj. Klidně bych jí vzal taky, ale láká mě ta větší ulopříčka a právě se mi na ní moc nelíbí ten širokej rámeček...je tam sice ten hliník ale pak je ještě okolo černý orámování a potom až obraz...určitě juknu na to forum, co se tam píše. Díky
lexa Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Díky za názor, teď spíš uvažuju už o tý 139cm. Cenově vyjdou nastejno a technologicky asi jsou taky srovnatelný s tou 7. a 8. řadou. Určitě bude na sledování filmů, pak koupím HD balíček od skylinku...takže asi tak. Tu 7 řadu mají rodiče a jsou s ní spokojený. Ikdyž oni všechny ty fičury ani nevyužijou. 3D brýle jim tam leží ladem :-D Internet taky na TV nepoužívaj. Klidně bych jí vzal taky, ale láká mě ta větší ulopříčka a právě se mi na ní moc nelíbí ten širokej rámeček...je tam sice ten hliník ale pak je ještě okolo černý orámování a potom až obraz...určitě juknu na to forum, co se tam píše. DíkyKdyztak dej vedet co jsi nakonec vybral za tv , docela by me to zajimalo ;-), jinak letosni rada F je hodne povedena, soused si kupoval do loznice " lowend" 40F6200 za cca 12000,- ,tak jsem mu ji byl nastavit,a musim rict za ty prachy super obraz, az jsem byl prekvapen
Tomas_2002 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Doporučuju Sony Bravia Kamile :-) Budes spokojenej. Ty dělají jenom prťavý televize. Já mám doma od Sony skoro všechno, ale když jsem kupoval televizi a přišel jsem do SONY centra s tím, že chci min. 60" tak jenom smutně koukali. Takže mám SHARP.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se