Tomas_2002 Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Tady o obraz moc nejde Jen aby to umělo aplikaci Skylink a Netlix a chvíli to vydrželo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Tak nám prý Panasonic odchází z Plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Vlastiku, jen stoupnou TV, firma zůstává, začnou jet plnou kapacitu TČ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 před 47 minutami, vwtyp11 napsal: Vlastiku, jen stoupnou TV, firma zůstává, začnou jet plnou kapacitu TČ. Aha, tak to není zas tak moc špatné jak jsem to pochopil. Četl jsem v běhu a navíc Seznam, že tisícovka lidí přijde o práci, což by byl průšvih. Co znamená TČ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 před 6 minutami, African napsal: Tepelný čerpadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 před 22 minutami, Geodet napsal: Tepelný čerpadla. Áha, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Ahojte. Vim ze se tady obecne doporucuje OLED, ale ted me trochu vydesil borec z Alzy…volal mi kvuli prodlouzeni zaruky, ze se mi TV urcite vypali a budu litovat. Jasny, snaha prodat teplou vodu, ale cervika zasadil. Mam se teda OLED bat a vzit radeji klasiku LED s direct podsvicenim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Ha! Koukám na Alzu a TV už je vyprodaná. Tak si říkám, že možná mají víc objednávek než televizí a snaží se někoho vyprudit, aby to zrušil. No nic, čekám, zítra má dorazit, tak uvidíme jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Před hodinou, nickolas napsal: Ahojte. Vim ze se tady obecne doporucuje OLED, ale ted me trochu vydesil borec z Alzy…volal mi kvuli prodlouzeni zaruky, ze se mi TV urcite vypali a budu litovat. Jasny, snaha prodat teplou vodu, ale cervika zasadil. Mam se teda OLED bat a vzit radeji klasiku LED s direct podsvicenim? Vykasli sa nanho. Neboj, nevypali sa. Ak tam zajtra pustis kontrastny staticky obraz a nechas 2 roky zapnute na plny jas tak si to vsimne. Ine kurvitko odide o 10 rokov skor ako by bol problem panel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Neco jsem si k tomu dohledal a precetl. Nemel bych mit problem…krom toho ze to zitra nedovezou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Já bral před rokem tuhle https://www.alza.cz/77-sony-bravia-oled-kd-77ag9-levne-d6698403.htm a obraz naprosto parádní. Nevím, za co to budeš mít náhradu, měl jsem před tím plasmu Pioneer a Panasonic, takže se mně z LED obrazu dělá fyzicky špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Mam nejakou Panasonic s direct LED a jsem s obrazem naprosto spokojenej. Ale je pravda, ze jsem na ni prechazel z CRT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 před 2 hodinami, nickolas napsal: Mam nejakou Panasonic s direct LED a jsem s obrazem naprosto spokojenej. Ale je pravda, ze jsem na ni prechazel z CRT Mám LED Panasonic i OLED a OLED určitě o 100% lepší přirozenější obraz. Černá jak má být a navíc nevidíš po stranách ty LED pásky, které mě v určitých tmavých scénách v noci vyloženě vadili. Proti vypalování už to mají nové OLED vychytaný a navíc dělají vše za tebe, že se nemusíš ani starat jako to bylo údajně dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Rozdily znam. I jsem si nacet neco o tom cisteni obrazu. Ja menim vlastne jen kvuli deckam. Stara pujde k nim, na xboxy a tak. Uz me nebavi jak se mi s tim cpou do obyvaku OLED beru jen proto, ze je za supr cenu. Je jen o par litru deazsi nez 100Hz direct LED, co bych bral jinak. Ja jsem fakt spokojenej. Cernou mam fakt cernou a s direct LED zadne svitici pasky nemam, to jsem si ohlidal pri vyberu. Ale verim, ze OLED bude jeste lepsi. A vlastne ta TV celkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 před 13 minutami, nickolas napsal: Rozdily znam. I jsem si nacet neco o tom cisteni obrazu. Ja menim vlastne jen kvuli deckam. Stara pujde k nim, na xboxy a tak. Uz me nebavi jak se mi s tim cpou do obyvaku OLED beru jen proto, ze je za supr cenu. Je jen o par litru deazsi nez 100Hz direct LED, co bych bral jinak. Ja jsem fakt spokojenej. Cernou mam fakt cernou a s direct LED zadne svitici pasky nemam, to jsem si ohlidal pri vyberu. Ale verim, ze OLED bude jeste lepsi. A vlastne ta TV celkove. Který model bereš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 https://m.alza.cz/48-sony-bravia-oled-kd-48a9-d6134483.htm?kampan=adw3_televize_dsa_all_televize_televize_m_1003803_b__526608606877_~93447732663~&gclid=CjwKCAiAvriMBhAuEiwA8Cs5lfw6pv8-gjR8QiTbrDa-xtonDK9jh5NAalT-cztExn_UxhrQIQ8LoxoClVYQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 před 40 minutami, nickolas napsal: https://m.alza.cz/48-sony-bravia-oled-kd-48a9-d6134483.htm?kampan=adw3_televize_dsa_all_televize_televize_m_1003803_b__526608606877_~93447732663~&gclid=CjwKCAiAvriMBhAuEiwA8Cs5lfw6pv8-gjR8QiTbrDa-xtonDK9jh5NAalT-cztExn_UxhrQIQ8LoxoClVYQAvD_BwE Paráda, Sony dělá dobré věci, tak ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Nejdriv musi prijet A taky zena musi pochopit, ze to “pod stromecek” jsem nemyslel uplne doslovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Tak telka uz hraje. Sice zase mraky nastavovani, vypinani vsech tech vylepseni, aby se na to dalo divat, ale spokojenost. Ale teda jedno obrovske minus! Neumi to pauzu. Pripojeny hDD na nahravani, vsecko cajk, ale pauznout aktualne sledovany program, nebo ho pretocit zpet, neumi. To me mrzi, to jsme vyuzivali dost casto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 33 minutami, nickolas napsal: Tak telka uz hraje. Sice zase mraky nastavovani, vypinani vsech tech vylepseni, aby se na to dalo divat, ale spokojenost. Ale teda jedno obrovske minus! Neumi to pauzu. Pripojeny hDD na nahravani, vsecko cajk, ale pauznout aktualne sledovany program, nebo ho pretocit zpet, neumi. To me mrzi, to jsme vyuzivali dost casto. A jakýho máš poskytovatele tv? Vždyť to dělá kde kdo, já upřímně tedy taky nevím zdali to Panasonic vůbec umí....ale O2 TV samozřejmě na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se