petr_cha Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Tak jeste jedno hlaseni.. vynutil jsem cely novy cyklus udrzba panelu (trval skoro hodinu) a vypnul vetsinu "vylepseni" v nastaveni obrazu.. a castecne zachraneno.. ostrost a prirozeny pohyb jakztakz zpatky.. zustavaji rozplizle barvy, nektere syte objekty (tmavy dres hrace na hristi, tmava ryba v mori) jsou pak jak 2d flek a ne prirozeny objekt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 (upraveno) Co to máš za model OLED? Je to docela divný, protože vadné aktualizace se většinou hned probírají na diskuzních fórech a o té tvé nikde ani zmínka, anebo spíš naopak že je v pořádku. Nezmáčknul si při aktualizaci nějáké tlačítko, nebo mohl klidně proud zahabrovat a pak může nastat problém. Já mám aktuální verzi 3.686, ale ta se asi liší od modelu tv...Model mám TX-55HZ980E Upraveno 28. července 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 U nás proběhla aktualizace FW předevčírem (Pana OLED 65GZ1000) a musím to zaklepat, nepozoruju žádné změny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Panasonic GZ950... modelovy rok 2019, kupovany zacatkem roku 2020..U te aktualizace bylo jen spustit / odlozit a pri vlastnim prubehu uz pak nic, co by clovek mohl ovlivnit.. Aktualni verze 3.243 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 48 minutami, petr_cha napsal: Panasonic GZ950... modelovy rok 2019, kupovany zacatkem roku 2020.. U te aktualizace bylo jen spustit / odlozit a pri vlastnim prubehu uz pak nic, co by clovek mohl ovlivnit.. Aktualni verze 3.243 V Panasonicu v Praze na to nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Zatim jsem to resil jen vlastnima silama a hledal na netu.. rozhasilo se mi to vcera.. Zavolani do servisu me popravde jeste nenapadlo, protoze telka vlastne funguje a ja jen mohu rict "pred tim to bylo lepsi".... tyhle "chyby" se spatne reklamuji.. stejny to mam s autem.. nejradsi mam kdyz neco upadne, nefunguje a da se to jasne ukazat... ale takoveto obcas to skrudna.. a modra byla predtim modrejsi, to si pak vzdycky prijdu trochu jako blazen, ze si vymyslim.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Můj Panasonic mě taky zrovna přinutil k apdejtu. Nemám pocit, že by se něco změnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Prece nejsem blazen :-)) Mas tam trochu jinou verzi, mozna mas trochu jinou radu..Zacinam si tedy opravdu myslet, ze hlavni problem byl update pri rozdelane udrzbe panelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Zdravím pánové a dámy. Obracím se na vás s prosbou o radu. Rekonstruujeme byt a rozhodli jsme se, že pořídíme i novou TV. Protože tomu ale vůbec nerozumím, tak bych poprosil tip, jakou vybrat. Budget je cca 20 000,- Kč. Úhlopříčka větší než 120 cm. Přítelkyně rodiče mají LG a tam se mi obraz celkem líbí. TV by měla být "chytrá", abych tam měl Netflix, Youtube apod. Najde se nějaká dobrá duše co poradí? Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 (upraveno) před 51 minutami, McMarty napsal: Zdravím pánové a dámy. Obracím se na vás s prosbou o radu. Rekonstruujeme byt a rozhodli jsme se, že pořídíme i novou TV. Protože tomu ale vůbec nerozumím, tak bych poprosil tip, jakou vybrat. Budget je cca 20 000,- Kč. Úhlopříčka větší než 120 cm. Přítelkyně rodiče mají LG a tam se mi obraz celkem líbí. TV by měla být "chytrá", abych tam měl Netflix, Youtube apod. Najde se nějaká dobrá duše co poradí? Děkuji moc. Nějakou tu OLED no... Upraveno 29. července 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 A nebo Samsung Neo QLED. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 OLED je lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Tak mě po 12 letech opustila Neoplasma Panasonic Géčková řada. Jsem zvědav na OLED. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Máme stejnou a spokojenost, ale plasma od Panasonicu funguje stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 před 10 minutami, M3maniac napsal: Máme stejnou a spokojenost, ale plasma od Panasonicu funguje stále .... Zatím to nevypadá vůbec špatně. Teda od Full HD nahoru. S horší kvalitou si plasma poradila líp. Jinak je teda docela chytrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 , si budou s ženou rozumět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 :DDDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 (upraveno) Jeronimo: mame tu samou LG, dobra volba. Nejlepsi je na ni ovladac Upraveno 22. září 2022 uživatelem antitomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 (upraveno) před 10 hodinami, antitomas napsal: Jeronimo: mame tu samou LG, dobra volba. Nejlepsi je na ni ovladac Jojo, s ovladačem jsem si už po tykal. S DO je LG dál než ostatní značky. Upraveno 23. září 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Mne zrovna ten ovladac moc nesedi, lip se mi pracuje se samsungem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se