Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Vlastimil7664: Pri nizsi urovni hlasitosti skvele. V posledni ctvrtine uz to zkresluje. Ale to je mimo oblast vetsinoveho pouziti. Jen jednou pri memory Almost Full (McCartney) bych si pral, aby to stihalo i pri nejvyssi hlasitosti. Sedi vyborne, sum nula. Kdyz se nabijely poprve, tak jsem to nevydrzel abaterky jsem nabil v nabijecce. Myslel jsem, ze je to zkazene. V sobotu jsem na nich sledoval Body of Lies a byla to parada. Sorry za off-topic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakým způsobem poladíš ty kabely?

Včera jsem koukal letos na první VC a zrovna jsem chytnul takový masakr, nelituju těch 3 hodin :)

Tak, tak, včerejší VC byla super" Nejdříve jsem se málem rozbrečel nad Wébrem a pak jsem málem rozkopal novou tv, když blafnul Vettel:-) hodně fandím tento rok právě Red Bullu"

Kabely? Jo, to je otázka" Dnes mi přijde expert vyladit komponenty, tak to s ním pořeším. Prý na to jsou nějáké plastové lišty, ketré pak nabarvíš na okolní barvu. Uvidím, co mě řekne a dám ti vědět"

Odkaz ke komentáři

Tak, tak, včerejší VC byla super" Nejdříve jsem se málem rozbrečel nad Wébrem a pak jsem málem rozkopal novou tv, když blafnul Vettel:-) hodně fandím tento rok právě Red Bullu"

Kabely? Jo, to je otázka" Dnes mi přijde expert vyladit komponenty, tak to s ním pořeším. Prý na to jsou nějáké plastové lišty, ketré pak nabarvíš na okolní barvu. Uvidím, co mě řekne a dám ti vědět"

Jo Red Bullu mi bylo fakt líto :crying_anim02:

S kabelama jsem řešil v minulosti podobné dilema, ale nakonec jsem je neskryl do plastu v barvě zdi, ale v barvě TV, takže z toho je taková kontrastní "stopka"

Odkaz ke komentáři

ja som akurat vcera vratil plazmu. panasonic. mam doma jednu. samsunga, asi 3 roky. obraz paradny vsetko ok. chcel som dalsiu do druhej izby. a ked som videl obraz a porovnal ho s tym co mam doma tak som bezal do datartu nazad a nechal som im to tam. nastastie sa zachovali seriozne a vratili peniaze. hlavny problem bol blikanie (hlavne biela staticka plocha). zda sa ze sa jedna o obecny problem plaziem a zalezi od modelu ktory to ako dokaze zvladat... ten panasonic to veru nezvladal.

Ja slapem v priebehu troch rokov na druhom Panasonicu,ale nemozem povedat jedine zle slovo.

Moze byt rozdiel aj v modelovej rade...

Odkaz ke komentáři

Ta stopka ale vůbec nevypadá špatně" Asi se budu opičit :oneeyed02:

Jasně, v pohodě, když jsem to vymýšlel, chtěl jsem udělat z nedostatku přednost, nic neskrývat spíš upozornit. Dělat kůli tomu předstěnu jako tady kolega, se mi něchtělo i když to vypadá krásně čistě.

Skrývání kabeláže je docela populární téma, zabývaj se tím i na serveru www.prozeny.cz :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Matka nám chce koupit televizi a volba je mezi Samsung LE40C650 a Samsung LE40C550. Ta první má připojení na net a určitě 100Hz, u té druhé je fajn cena. Jenže já pořád ještě nevím, jestli to pro mne nebude krok zpět, když mám teď plazmu Samsung PS42C96HD. Jde mi hlavně o obraz při sportovních přenosech.

Poradite prosím, zda jít do změny a případně že ano - do které...?

Odkaz ke komentáři

Kromě Full HD je důvod změny i spotřeba, menší pozorovací vzdálenost, než byla dříve obvyklá a hlavně "obrovská nutnost změny po 4 letech"...

Pokud by nebyla ideálním řešením LCD, jaká současná plazma? cenu bych si představoval okolo 15K.

Odkaz ke komentáři

PANASONIC TX-P42S20E cena od 13 556 do 19 000,- Kč na netu.**Full HD**, **600 Hz technologie**, vestavěná čtečka karet, **řízení jasu dle osvětlení v místnosti**, snížená spotřeba, **krásný ostrý obraz**. Ale už není všude k mání.

Jestli chceš trochu více muziky tak stejné označení ve třídě G - PANASONIC TX-P42G20E - to už je NEO PDP - už má internet, usb a spousta, spousta dalších blbostí a obraz je supr - tu mám doma a naprostá spokojenost

Odkaz ke komentáři

Jestli má být důvodem změny Full HD, rozhodně bych nešel z plasmy na LCD/LED, ale volil bych opět plasmu. Toť můj názor...

Tak tak i pro mě je plasma pořád No 1. LCD a LEDky jsou poslední dobou velkej boom , ale ať koukám jak koukám tak můj 5 let starej Pioneer mi dělá pořád velkou radost. Prostě obraz je o něčem jiném, a jsem dost nasranej ,že to Pioneer zabalil.Kámoš byl pevně rozhodnut pro ledku od samsungu ,ale když si obraz prohlédl na živo šel do plasmy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...