Jan_Jan_2006 Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Zdravím všechny!Chci se zeptat chytrých hlav - o Spartacích se zase tolik neví. Bylo jich vyrobeno asi 1500 kusů; vyráběly se od roku 1954 atd. Mám (při trochu štěstí dvoje) Nevíte někdo, zda ručky byly šípovité (mají je některé Primky po Spartacích), nebo spíše širšího tvaru? A nebo byly "oficiální" oboje verze? Dále Spartaky měly uvnitř strojku číslo strojku, nebo přímo kalibr (např 25)? Protože se objevují spekulace, že první Spartaky neměly vyobrazený kalibr, ale číslo strojku.Díky za každou odpověď :-)Promiň, ale odpovím asi za většinu velevážených členů tohoto fóra...Stačí si najít malinko času a začíst se do zdejších vláken! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Na tohle jsem čekal dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Na tohle jsem čekal dlouho... Klasicky 3 mesice, nebo na tuhle renovaci to bylo dyl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 (upraveno) Na tohle jsem čekal dlouho... Krása! Šťastné a veselé Strášo. Upraveno 17. prosince 2013 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Klasicky 3 mesice, nebo na tuhle renovaci to bylo dyl? ?????? všecko je původní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Krása! Šťastné a veselé Strášo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 ?????? všecko je původní...:-)) vim, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Upřímná gratulace, jsou v nádherné kondici :-) Ještě ze je to kalibr 25, jinak bych trochu zezelenal :-) To je to pouzdro z nedávno získaných prim pospartak "bezjewels", nebo se zadařilo jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Upřímná gratulace, jsou v nádherné kondici :-) Ještě ze je to kalibr 25, jinak bych trochu zezelenal :-) To je to pouzdro z nedávno získaných prim pospartak "bezjewels", nebo se zadařilo jinak?Není to kalibr K25, je tam neznačený strojek. Jo, jsou pěkné díky. Ne, ty ,,pospartaky" jsem nechal pohromadě, bylo mi líto rozebírat evidentně původní kus. Tyhle černé jsem koupil za pořádné peníze, protože jsou vážně v luxusním stavu. Mám z nich radost jako malej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Na tohle jsem čekal dlouho... Ty lumpe!!! Takhle mne hned po ránu rozhodit! No doufám, že ti přinesou alespoň třeba neklidné spaní. A ... ale škoda slov. Hezké je máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Na tohle jsem čekal dlouho... Taky nezbývá, než pogratulovat, opravdová nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Na tohle jsem čekal dlouho... V každom prípade sú teraz krásne ale kam zmizlo konopište ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Na tohle jsem čekal dlouho... Fantazie, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Straspolovi samozřejmě gratuluji a nechci mu kazit radost, ale nemá někdo z Vás tušení, jestli byl v ručkách pro Spartaky nějaký systém, nebo jestli to tam padalo tak nějak náhodně? Trochu jsem si myslel, že ty první kusy bez označení kalibru šli s jinýma ručkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 V každom prípade sú teraz krásne ale kam zmizlo konopište ?Konopiště stále žije svým životem, celý vnitřek zůstal zachován zvlášť a stane se dárcem stroje pro druhé černé spartaky které právě také dávám do původního stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Tyto hodinky jsem již dával na jiné vlákno. Dnes jsem je vyzvedl. Vyčištěné, jak moje paní hodinářka uměla. Nechal jsem vyměnit ručky ze svých Pospartaků. Mrzí mě to, ale jiné jsem neměl. Na dýnku číslo 2619. Myslím si, že takto jsou již OK. Může mi to prosím někdo potvrdit. Vše ostatní by mělo býti originální. Rád budu za jakékoli info.Hodinkovou nemoc jsem měl dlouho, ale naplno propukla asi před rokem. Hlavně PRIM.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 (upraveno) Áááá, luxusní, tady někdo sbírá s láskou :-) Edit: z fotky to není moc poznat, ale u spartaků by asi měla být malá vteřinovka rovná, ne šípovitá. Logo Chronotechny na vnitřní straně dýnka u svých Spartaků nemám, ale já mám předprodukční kus se strojkem bez označení, takže to nic neznamená.. Gratulace! Upraveno 3. června 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Hodinkovou nemoc jsem měl dlouho, ale naplno propukla asi před rokem. Hlavně PRIM. Krásně uspořádáno! Uctivá poklona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Mooooc pěkný...tohle bych chtěl vidět naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 holt slušnej oddíl,moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se