organic Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 No pockej, zadani bylo "... uroky by Vas uzivily,ale kdyby jste mohli cast prostredku investovat do neceho,co by generovalo treba dalsi penize a byla by to pro Vas radost..Co se v dnesni dobe da jeste rozjet?...", takze "byznys plan".Jinak bych dal samozrejme vsechno na svetovy mir Tak tady ta dobročínnost, to je pro mě věc, která mi dělá dobře. Třeba ta živá koza, co ode mě dostala matka 6 dětí v Africe k Vánocům. To je radost. My tu v pupku světa máme všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Já bych zajistil děti (top vzdělání + bydlení) a pak bych už ani nemusel nic moc dalšího generovat.Šel bych se vzdělávat, takový ty zajímavý obory, ze kterých se pak nikdo neuživí, ale ve společnosti mají místo. Do čehož jsem nešel, protože jsem uvažoval ekonomicky. Pedagogika třeba speciální (tam bych to bral čistě jako dobročinnost, mám jí taky rád), archeologie, psychologie, teologie...A taky bych se flákal, po škole bych si zašel na tenísek, na obídek, do sauničky a domů...Z garáže bych si udělal dílnu, kovařina, nožířina.A chalupařil bych. V Provence... Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Řekl bych našim, že už nemusí chodit do práce, já bych ale makal dál, protože to, co dělám, mě zatím baví, bohudík. Opravil bych barák, koupil chatu v Beskydech a letní byt v Nice, tam se mi moc líbí. A nějaký hodinky by se taky pořídily, samozřejmě...a pokud by ještě něco zbylo, manželka by se o to určitě postarala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 hmmm zaujimave vlakno... ja by som si zalozil vlastny pretekarsky team a chodil by som po zavodoch, cestoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Kdybych měl (zdědil nebo jinak bez práce získal) 50miliónů, tak jsem do roka rozvedenej, alkoholik a bezdomovec. Začalo by to tím, že bych ráno nemusel vstát do práce a makat. Sice bych měl určitě spoustu keců, co bych dělal hezkýho a užitečnýho, ale jsem si skoro jistej, že bych nedělal nic, čuměl na bednu nebo na internet, první pivko si otevřel už dopoledne a celej den bych pak strávil v ospalém alkoholickém oparu.. Pak by mě začala za to buzerovat žena, dřív nebo později by to nevyhnutelně skončilo tím, co jsem psal na začátku.. Takže za mě - díky, ale já žádný velký peníze NECHCI ANI ZADARMO. Musím totiž sám nad sebe držet bič a mít životní rytmus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Takže já bych za 50mega koupil nějakej super přístroj na oddělení dětské onkologie. I kdyby to zachránilo jen jedno jediné dítě, tak furt lepší, než aby to mě zničilo život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Koupil bych Ricousovi rybník a zajistil bych Vycucjogurtovi slušnej příjem.Za desítku denně,bych ho nechal stát na břehu toho rybníka a každej by ho moch s rozběhem poslat do žabince.Pro členy fora,které urazil svojim nedostavením se na sraz bez omluvy,bych přidal bonus-možnost nakopnutí do přední části. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Zaplatil bych konecne Fazerovi odpovidajiciho partnera, aby nemusel na kazdym srazu obtezovat nebohe spolustolovniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Oujé, vy dva mě vždycky potěšíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 50 mega jsou pro vás velký peníze? Za to člověk nepořídí ani 200 pořádných hodinek! A kde jsou auta, bundy s kojotím kožichem, chlast a kávovary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Tedy s tim,co by mi udelalo radost,bych si poradil:-) I kdyz je pravda,ze do Ferrari bych asi nesel...to je dost napadne drahy a to se u nas v republice tresta:-) Tak myslim, ze vschny co jsem vybral rozhodne na cene padat nebudou , jinak Ferrari bych taky nebral. A mě by jeste lakalo si otevrit nejakou restauracku, ale mel bych strach z toho, ze kdybych nekam odjel tak by to slo doprd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Založil bych si v Alsasku malou hodinářskou manufakturu. Přetáhl pár hodinářů a dělal konečně nějaký nositelný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Nejprve bych asi dlouho přemýšlel nad tím, co že jsem to v životě vykonal tak úžasného, že mě takové štěstí potkalo. Na nic bych nepřišel. Potom asi nic překvapivého. Splatil bych hypotéku a všechny půjčky, vzal si měsíc dovolené na přemýšlení a vychladnutí hlavy ... a pak by se vidělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 zalozil bych si na druhem kopci druhe vinarstvi ... a pak je obe predal detem a odstehoval se na lod (spirit 46 nebo 52 ... nebo alespon nauticat 38 nebo 441) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) 5% bych propařil s rodinou a známýma v karibiku70% bych investoval (nemovitosti, šutry, nějaké ty roládky)25% bych postupně daroval projektům zaměřeným na paliativní péči Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Asi bych si udělal pilotní licenci a asi něco hezkého v čem bych létal po destinacích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 budu za tyrana, ale do afriky bych neposlal ani korunu, jsou to vyhozené peníze, kozy, dosaďte si sami - je to takový kupování odpustků zvěrstva jako vykopeme v africe studnu - proč vybírají peníze? až se budou vybírat krumpáče a lopaty, aby si ji místní vykopali sami, rád pošlu nářadí, ale strkat jim všechno pod nos??? dávat peníze doktorům a na dobročinnost - když jsem zjistil, jak funguje většina nemocí a že všechno je o hlavě, ne o drahým onkologickým přístroji, taky to nemá cenu co s takovou částkou? není to zas tolik peněz na nějakou podstatnou změnu. v práci to mám rád(nakonec je to moje firma), takže bych část investoval do ní, něco bych půjčil některým zaměstnancům na jejich nemovitosti s nulovým úrokem a dlouhou splatností auto - mám offroad za milion a lepší nepotřebuju, placku(sporťák) jsem si zkusil a nebaví mě to barák je postavenej, děti mají nějaké pozemky nechal bych rezervu, rozhodně bych to neinvestoval do žádných dalších starostí jako zbytečný nemovitosti k pronájmu, akcie sakra, teď mi dochází, že vlastně vedu spokojenej život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 jen tohle a byl bych spokojenej : http://www.autobazar.eu/cz/azimut-120sl-grande-id3095160.html nebo něco většího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Já už to mám dávno vymyšlené. koupil bych si byt 4+1 s garáží, wv cady prodloženou verzi, a postavil krásnou bmx halu s rampama a bmx dráhou...... a já bych tam seděl nahoře v té buňce co si ji prohlížel Hujer a na to celé se od rána dovečera díval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 jen tohle a byl bych spokojenej : http://www.autobazar.eu/cz/azimut-120sl-grande-id3095160.html nebo něco většíhoMám takové tušení, že by jsi musel sakra připlatit . A potom vydělávat jen na PHM . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se