Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mně se moc líbí, škoda že nejsou 42mm....každopádně za ty peníze parádní potápky. Sibiř, skvěle nafocené !

Kdyby byly 38-40mm, tak po nich hned skocim. Libi se mi moc.

Odesláno

Kdyby byly 38-40mm, tak po nich hned skocim. Libi se mi moc.

Tak, tak. Je videt, ze v oboru potapek se da vytvorit svebytny design, ktery nekopiruje Rolex, Omegu nebo jine.

Odesláno (upraveno)

fiha, ani sa mi nechce verit ze to je na tvojej ruke sibir, velkost super a celkovo parada!

dial je praveze super, mozno mi tam chyba chranic na korunku.... ale to je ako s beckami SOH, tie sa pacia casto inej skupine ludi ako becka steelfish alebo avenger, ktore su take technickejsie a "ocelovejsie".

Kazdopadne by som tieto crepasy bral, zatial nie som nastastie v stadiu ze musim mat :)

Upraveno uživatelem vrcan
Odesláno (upraveno)

Tak, tak. Je videt, ze v oboru potapek se da vytvorit svebytny design, ktery nekopiruje Rolex, Omegu nebo jine.

...ale tak určiteee :)

(Ollech & Wajs Carribean 1000m, 70te roky)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Jak byly v inzerci, tak jsem byl celý den neklidný. Nakonec jsem odolal kvůli absenci datumovky. Mít datumovku, tak jsem se neudržel. Jsou fakt super

Odesláno

och, vsimol som si az po upozorneni, ze nemaju datumovku LOL

ale vobec nevadi...

Instante, jojo, to uz sa tu riesili, kazdy crepas model je homage niecoho... ale tento cayman je podareny, no nie? 

Odesláno

datumka by je pokazila, to vidis i na tech fotkach tech Ollechu..

Kdyby byla decentní černá, tak si nemyslím že by to moc kazila. Já jsem ale hroznej sklerotik a na datum se pořád dívám. To prostě na hodinkách musím mít.

Ale jsou prostě fakt super.

Odesláno

och, vsimol som si az po upozorneni, ze nemaju datumovku LOL

ale vobec nevadi...

Instante, jojo, to uz sa tu riesili, kazdy crepas model je homage niecoho... ale tento cayman je podareny, no nie? 

ja som len chcel menej informovanych uviest do obrazu, aby potom napriklad neboli sklamani.. my vieme ze vieme :)

Odesláno

30K za spanielske hodinky s top grade eta, super sklom, wr 3km, safir luneta, elegantne a zaroven brutalne divery, mne to pride levne... a originalnejsie ako mnohe ine swiss zname znacky.

Odesláno

Tyhle hodinky, obzvlaste primo ty moje (#144) mají jednu obrovskou nevyhodu: Nikdo nevi, kde jsou:-(. A pokud o nich, napr z DHL, nekdo vi, tak o nem nevim ja ani Ana, ktera se od včera snazi, alespon podle toho, co mi psala, zjistit vic info a tenhle stav zmenit. Bohuzel jelikoz mají ve Spanelsku ct, pa a po prazdniny, nic nenasvedcuje tomu, ze se tenhle nervydrasajici stav zmeni :-(. Jsem z toho tak trochu nervozni, obzvlaste po te, co mi Ana napsala, ze to do DHL predali a ze bych uz davno měl mit tracking number. Hergot, jak ja vam ty vase kusy zavidim! <br /><br />Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...