Bobisky Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Zajímavá akce https://bottlesandstories.cz/classic-ladie/port-charlotte-10yo-0-7l-50-akce-1-the-classic-laddie-0-7l-navic.html Pokud už zde byla o tom zmínka, tak se omlouvám Upraveno 4. února 2021 uživatelem Bobisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Prý že bude suchý únor. Ale houbelec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw1302 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2021 Středa, je jí tam třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw1302 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 popojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 (upraveno) Ochutnavam z irské a americké provenience Upraveno 14. dubna 2021 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 před 17 minutami, Frantik napsal: Ochutnavam z irské a americké provenience No vidis. Uz si len krocik k poriadnej whisky, ono sa to poda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Jojo, ta Irska kourova je super a bourbonum jsem teď přišel na chut a piju je porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Sem tam ochutnám nějakou tu specialitku, občas z toho i něco pořídím. Z druhé strany si ale uvědomuju, že fakt dobré whisky nacházím i v rámci těch "nejklasičtějších". Třeba taková Dalwhinnie 15 YO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Tak jsem dostal nejake to piticko z Japonska, a ted nevim co drive vyzkousim, jestli KAMIKI nebo HIBIKY, preci jen jsem zvykly na Laphroaig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Ta Hibiki je blend, ale dá se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Dobré whisky není nikdy dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 před 8 hodinami, Traveller napsal: Ta Hibiki je blend, ale dá se. Ja vim to i ta Kamiki, no uvidime zdali stale zustanu na ostove Islay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Těch vůní a chutí je tolik, že by bylo škoda zůstávat jen na jednom místě. (Tím nepopírám, že mám své oblíbence, ke kterým se rád vracím, nebo je mám stále v zásobě.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Dobré whisky není nikdy dost...Tak tu distillers edition od laga bych si dovedl představit pít až do skonani světa ). Kupovali v ČR? Double aged jsem tu nikde netrefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Kupoval jsem v Česku (Stramis.cz). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Něco málo do zásob... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Teď mě tak napadlo, že bych to mohl házet i sem, jako kdysi za whiskáčových časů. Třeba je tu někdo z Brna, koho by to mohlo zajímat a jinak by ho to minulo. ;) Čtrnáct dní uplynulo jako voda a tak tu pro vás máme opět další degustaci. Tentokrát se zaměříme na jednu z mála posledních skotských palíren v rodinném vlastnictví a zároveň jednu z mála, kde se ještě stále zahřívají kotle napřímo, protože nechtějí přijít o unikátní charakter své whisky, a kde se následně destilát ke zrání ukládá výhradně do starého typu skladů, tedy tzv. dunnage warehouses. Možná již tušíte, že se jedná o palírnu Glenfarclas, které rodinný klan Grantů vládne aktuálně již v šesté generaci. Připraveny pro vás máme následující lahve: Glenfarclas 17yo 43% (lahvována 2016, WB 107382) Glenfarclas 2000/2015 Premium Edition 46% (WB 74431) Glenfarclas 25yo 43% (lahvována 2017, WB 108396) Glenfarclas 2004/2015 The Family Casks 60.4% (WB 74820) Degustace se uskuteční tento pátek 3. záři v 18:30 v Angels' Share na Jezuitské 17 v Brně. Cena za degustaci je 650 Kč včetně malého občerstvení. Budeme se na vás těšit... PS: Rozhodl jsem se, že budu nadále přikládat i čísla té které lahve, pod kterými jsou registrovány na Whiskybase, ať se případně můžete podívat na jejich hodnocení, je-li to pro vás důležité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 21letá GlenAllachie byla výborná, stejně tak 10letá Cask Strength Batch 4, líbilo se mi i několik dalších plnění. 15letou GlenAllachie jsem sice ještě neochutnal, ale těším se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se