tedwine Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 7 minutami, eskimak napsal: Vyprdni sa na hodnotenie/cislovanie vone/chuti/farby atd, pis si k tomu cose. ta napadne. presne na toto som myslel. Samozrejme vaha tych poznamok bude v zaciatkoch mizivá, ale aspon nieco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 No, tak to mi nezbývá, než s poslední větou souhlasit Promiň, myslel jsem, že tou orientací vpravo dole je to vyřešeno, a Ty máš prostě nějaký očekávaný okruh, který by Ti NYNÍ mohl chutnat. Pokud je to ale tak, jak píšeš, pak to bude veselé. Zítra se něco dopíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 5 minutami, Bert napsal: No, tak to mi nezbývá, než s poslední větou souhlasit Promiň, myslel jsem, že tou orientací vpravo dole je to vyřešeno, a Ty máš prostě nějaký očekávaný okruh, který by Ti NYNÍ mohl chutnat. Pokud je to ale tak, jak píšeš, pak to bude veselé. Zítra se něco dopíšu. jj, nevyjadril som sa dostatocne exaktne. trefa, vesele to uz je a co je uplne na hovno (budget-wise), mlada sa vezie so mnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 10 hodinami, tedwine napsal: Kolegovia, je to len mesiac co som sa zacal "venovat" whisky, budem rad ked mi poradite ako si organizujte poznamky, ci to mate len nejaky excel, alebo vhodnu aplikaciu? Mam za sebou asi 8 druhov, celkom si pametam, ale takto to urcite dalej nepojde bez zapisov. whiskybase.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 11 hodinami, shag napsal: whiskybase.com Tuto stránku jsem nikdy nepochopil. Ale asi ji někteří zdařile používají. Já si vedu deníček, značím si plusy a mínusy. A ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 12 hodinami, shag napsal: whiskybase.com dik, registrujem. obrovska databaza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Prajem pekny vecer vsetkym. Ja pri Tal 18. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 tak se na to mrknem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Po dlouhe dobe jsem zas neco koupil. Ta irska byla prvni smaltka co jsem kdy okostoval a vubec neni spatna i po 10 letech kdy sem ju nemel v hube. Akorat flaska je hnusna, driv byla hezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 @Zeeberdee co říkáš na tu Singletonku? Za mne velmi dobrý starter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Před hodinou, JanKuc napsal: Po dlouhe dobe jsem zas neco koupil. Ta irska byla prvni smaltka co jsem kdy okostoval a vubec neni spatna i po 10 letech kdy sem ju nemel v hube. Akorat flaska je hnusna, driv byla hezci. Fajn vyber, vsetko super, okrem Glen 15, ten je teda extra divny. Nepasuje do rady 12-15-18, myslim ze je robeny uplne inak (jedna z mala systema solera skotska whisky). Inak 12 a 18 su samozrejme vyborne whisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 před 1 hodinou, eskimak napsal: Fajn vyber, vsetko super, okrem Glen 15, ten je teda extra divny. Nepasuje do rady 12-15-18, myslim ze je robeny uplne inak (jedna z mala systema solera skotska whisky). Inak 12 a 18 su samozrejme vyborne whisky. Tu patnácku jsem ještě neměl, tak snad sa z toho nezgrcnu. Ale typek mně to nechal za 799 kaček, takže dobrý kauf. Apropos, kdesi jsem zahlédl že bude akce kaufland na 12yo glenfiddich něco přes 600 korun. To vezmu aspoň 3ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 před 42 minutami, JanKuc napsal: Tu patnácku jsem ještě neměl, tak snad sa z toho nezgrcnu. Ale typek mně to nechal za 799 kaček, takže dobrý kauf. Apropos, kdesi jsem zahlédl že bude akce kaufland na 12yo glenfiddich něco přes 600 korun. To vezmu aspoň 3ks. Za mna 12yo je o triedu lepsia ako 15. Urcite sa ale nezgrcnes . Pitne to je, len uvidis sam, je to take divne. Vzhladom na zvysok nakupu som presvedceny o tom ze ti to nesadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Asi jsem nemocen. Včera mi nechutnal ani Ardbeg Uigeadail, ani Corryvreckan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 před 16 hodinami, Bert napsal: @Zeeberdee co říkáš na tu Singletonku? Za mne velmi dobrý starter. Za mè skromně boží, dost mi to rozšířilo obzory.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 To hodnotenie 15YO GF je velmi subjektivne. Vela ludi ju preferuje dokonca aj pred 18YO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Asi jsem nemocen. Včera mi nechutnal ani Ardbeg Uigeadail, ani Corryvreckan Takovou nemoc jsem ještě neměl. Sent from my D6633 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 No, ještě, že jsi se ozval až teď. Konečně něco zabralo. Caol Ila 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Sent from my D6633 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 30. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2022 Oproti standardnímu 16letému plnění je Distillers Edition 2005 znatelně jemnější a sladší, zároveň však nabízí větší množství vůní a příchutí. Jinak řečeno, obě dvě jsou moc dobré, i když každá svým způsobem. Kdybych si musel vybrat pouze jednu z nich, asi bych volil klasiku. Ale po DE by mně bylo smutno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se