Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 to "safi: O čem je vlastně tohle vlákno? Nepleteš se nám tu s nějakým prodejem hodinek?:D:D Když se seriozně bavíme o pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Něco pro Kamila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 A něco pro ostatní - IMHO dvě nejklasičtější a jedny z nejjemnějších malt whisky vůbec: http://img140.imageshack.us/img140/9379/wh...klasik01tv8.jpg Glenlivet Na kopcích stály tři hrady, jak praví jedna stará báseň, ale kde je jim konec... Ale palírna vydržela Obě tebou vyfocené pochoutky si občas dá i má žena, které prý jinak whisky chutná jako mýdlo. Docela by mě zajímalo, kdy mýdlo jedla, že to tohle tvrdí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Tak, tady máte jednu kýčovou fotku, ale nejde o formu, jde o obsah Jedná se o dvě nejnovější lahve (mám je týden) a dvoje nejnovější hodinky (mám je od dnešního rána). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Laphoraig Ti Kamile nějak "nejede" ....je skoro plný....... a hodinky už jsou de facto prodaný ....takže můžeme pít Naopak, šetřím si ho! Něco pro Kamila Lagavulin bych si dal. A na Ardbeg se chystám při dalším nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Ještě bych tu měl dvě Highland specialitky. Glendronach plně zrající v sudech od sherry a "cask strenght" 57,2% vol. Glenmorangie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Laphoraig Ti Kamile nějak "nejede" ....je skoro plný....... a hodinky už jsou de facto prodaný ....takže můžeme pít Naopak, šetřím si ho! Něco pro Kamila Lagavulin bych si dal. A na Ardbeg se chystám při dalším nákupu. Kamil ho šetří pro mě Jo a ta Dalmore (cigar malt) je možná ještě výraznější než Laphroaig. A nechutná vůbec nikomu. Prý jako bych vyluhoval Partagas (velmi silný doutník) v levném chlastu. No nic, aspoň mi jí víc zbyde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Ještě bych tu měl dvě Highland specialitky. Glendronach plně zrající v sudech od sherry a "cask strenght" 57,2% vol. Glenmorangie. http://img236.imageshack.us/img236/3566/wh...pecial01ll5.jpg Glendronach jsem ještě nepil. Určitě je krásně nasládlá, díky těm sudům. Glenmorangie jsem pil a je dobrá. Ale naprosto nevím, jak vyslovit její jméno a dokonce ani kolegové z Anglie a Skotska to netuší. Ale jako pomeranče prý určitě ne, jak mi bylo sděleno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Glendronach jsem ještě nepil. Určitě je krásně nasládlá, díky těm sudům. Glenmorangie jsem pil a je dobrá. Ale naprosto nevím, jak vyslovit její jméno a dokonce ani kolegové z Anglie a Skotska to netuší. Ale jako pomeranče prý určitě ne, jak mi bylo sděleno... Glendronach by chutnala i tvé ženě (já už koupil třetí flašku). Někde jsem na webu zahlédl výslovnost whisky (jako máme u hodinek), zkusím si vzpomenout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Tak, tady máte jednu kýčovou fotku, ale nejde o formu, jde o obsah Jedná se o dvě nejnovější lahve (mám je týden) a dvoje nejnovější hodinky (mám je od dnešního rána). Dalmore Cigar Malt je výtečná volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2007 A ještě mi chybí Tu si kupuju snad nejčastěji, momentálně je dopitá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 Bacha, aby ti Stalin ty lahve nevychlastal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 A ještě mi chybí http://www.whiskyguiden.se/Bilder/twe/balvenie12.jpg Tu si kupuju snad nejčastěji, momentálně je dopitá. To se dá napravit http://www.joy.cz/whisky/balvenie-balvenie...-y-o-doublewood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 PRODÁNO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 PRODÁNO "To je škoda", přišli jsme o zajímavý vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 Kamil ho může přesunout a přejmenovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 Bacha, aby ti Stalin ty lahve nevychlastal... Mně ne,já se vínem zabývám pouze okrajově,a z donucení =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 Rašelinu ani Malt veľmi nemusím. Mám rád sladkosti, no a sladšie mi chutí kukurica, takže kanadská príp. americká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 6. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2007 - jinak skotskou nemusim (vyjimku tvori VAT69)..... Tak to jsme v této republice asi dva, Vatka je má nejmilejší. Jediná kterou jsem ochoten koupit. Když jsem "odměněn" nějakou jinou, buď s ní následně potrestám někoho dalšího nebo jí vyjímečně vypiju, ale není to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se