Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

Nutno rici ze ta Octomore se do obrazku nevesla a byla na mapu dokreslena rukou asi 10 cm nad vrsek tabulky :-)

Jsem svatecni konzument Whisky, ale vcerejsi degustace byla mimoradne povedena a chutnalo mi vse, musim vypichnout LPH 25, Lagavulin 16, Octomore a LPH Quarter Cask

Samozrejme dobra spolecnost vse podtrhla :-)

Diky Kamile za osvetu

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdepak, kamaráde, hra světla a stínů za přispění zmenšené fotky. Je to legendární 25ti letá. Mimochodem, tak, jak jsou lahve seřazeny z prava do leva, tak probíhala ochutnávka. Stručně lze říci, že jsme jako hlavní hledisko vzali "kouřovitost" a v klidu popíjeli. Jakkoli jsem pravidelným konzumentem LPH 10, tak Octomore 6.1 byla dost mazec.

Aha, jsem slepej. Tu Octomore jsem ještě neměl.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

Mam rad kouřovou chuť... LPH10 mi tedy smakuje víc jak LPH18 (na mě už moc lehká ) chtěl bych se tě tedy optat, mohl -li bys to porovnat mezi sebou (zejména mě zajímá LPH25, lavagulin, a octomore-coz slyším poprvé).

Díky...

A jen tak btw já teď takhle.

Zasloužil by skleničky s víčkem ,ať ta "desinfekce" zbytečně nevětrá :-) http://www.wineware.co.uk/content/images/thumbs/0016157_the-glencairn-official-whisky-glass-set-6-glasses-1-jug-6-caps.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zasloužil by skleničky s víčkem ,ať ta "desinfekce" zbytečně nevětrá :-)

Ti dám desinfekci :-)

Tuhle jsem někde četl, že Laphroaig se mohl za dob americké prohibice jako jediný prodávat s tím, že je to jodová tinktura...

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Inu, co říci - nebyl to špatný večírek:

Tak to je brutální sestavička. :) Laphroaig 25 a Octomore jsem ještě neměl. Laphroaig 25 už mi je moc drahý, jedině, že bych ho dostal darem, ale to se asi nikdy nedočkám. Octomore, vzhledem k věku 5 let mi ta cena přijde jako nesmysl, dělá na mě dojem produktu marketingového oddělení - honba za nejkouřovější whiskou na světě za každou cenu, nic víc. Ale na ochutnání to může být zajímavé. 

Odkaz ke komentáři

Tak sa pridam aj ja.

skusal som

Glenfiddich 12,15,18

Glenlivet 12

Singleton 12

Dalmore 12, valour (bez udania y)

Yamazaki 12

Ardbeg 10 (toto bol iny diesel ale chutilo )

Bushmills 10

Sice nie single malt ale chutilo:

JW green label

JW blue label (zvazujem kupu 0,7l toto je proste neskutocna chut ale aj cena)

Odkaz ke komentáři

Inu, co říci - nebyl to špatný večírek:

Dost dobrá sestava na degustaci !

Hned jsem si včera při pročítání tohoto vlákna nalil jednu sklenku Ardbeg Corryvreckan :-)

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Ten je ostrejsi, nez Uigedail. Mam ho taky rozpiteho. Ale desitka je takove jednodussi, mene konfliktni piti. Ke Corryvrecanu Si casto davam cerstvy caj, nebo velkou sklenici vody. Desitku i Uigedail muzu pit jen tak, bez niceho. I kdyz by se to vlastne nemelo.

Taky mě první panák whisky z této láhve překvapil svou ostrostí, komplikovaností s olejnatým koncem... Během léta piju většinou kvalitní runy a po whisky moc nesáhnu. Uigedail je pro mě taková zlatá střední cesta od Ardbegu, protože mám rád whisky které dozrávají v sudech po bourbonech anebo Sherry...

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...