ivan_989 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Caol ila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Díky, něco vyzkoušim. Rychlej dotaz - na zítřejší večer, pro tchána, k ohni, nepolíbenýho dobrou whisky - klasika Laphroig 10, Ardberg 10, nebo Caol Ila? Já bych největší chuť měl na Caol Ilu, ale nevim, jestli by nás celá flaška moc.. nevysušila:) Do čeho byste, z tědlech třech, šli? Jestli je fakt nepolíbenej, tak to s rašelinou a kouřem nepřeháněj. Takže z tohoto výběru Caol Ila. Možná ale zkus něco méně zemitého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ja by som siel do Ardbegu, v porovnani s Laphroig je to o dost jemnejsie a preto asi aj zjazdnejsie pre "nepica" jodovych tinktur.. Caol Ilu som zatial nemal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ja by som siel do Ardbegu, v porovnani s Laphroig je to o dost jemnejsie a preto asi aj zjazdnejsie pre "nepica" jodovych tinktur.. Caol Ilu som zatial nemal . Ardbeg je právě v kouřovitosti ještě vejš než Caol Ila. Proto si opravdu myslím, že CI bude nejlepší z onoho malého výběru. Jinak doporučuji ke studiu mapku, která tady už snad 100 krát byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) A je to Caol Ila, dik. Mne prave prijde takova min prvoplanove libiva, skoro si myslim, ze by mi vic jela Laphroig.. Aale co, platim to ja:) Mimochodem, v Makru ve sleve za lehce pres 900 s dph. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Laphroig 10, Ardberg 10, nebo Caol Ila? Dneska jsem v obchode resil stejne dilema. Uz usrkavam a chrochtam blahem. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 No to je jasný, ty jsi totiž zasloužilý píč, kdežto Miceyho tchán je nepolíbenej.... Kolik čtverečních stop rašeliniště jsi díky dárkovým kartičkám Laphroaigu už nahamounil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 To snad ani nejde hamounit, ne? To bych si musel kazdou stopu ctverecni zaregistrovat pod jinym jmenem, nebo? Na to prdim, mi staci jedna adresa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Jedná adresa a za body plenit gift shop. Tak to dělám já. Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 The Glenlivet 12 yo (40 %), klasika ze Speyside. Voní po květinách, trávě, jsou zde patrné ovocné tóny meruněk, zelených jablek, nechybí i troška vanilky. Chuť má velmi jemnou, v návaznosti na aroma květinově-ovocnou, nepatrně nasládlou, opět se objevuje tráva, vanilka. Dozvuk je umírněný, přesto příjemně hřejivý, delší. Souhrnem lze říci, že jde o charakterem lehčí a dobře pitelnou whisky. Voňavou, jemnou, jaksi slušně vychovanou a nijak kontroverzní. Příkladně zpracované balení (sklo, etiketa, karton) potěší, cena za lahev není vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Neděle, plný slunko, dobrá caol ila, dýmka od kamaráda, 10 rusáků latakie... parádní víkend! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Caol Ilu mám moc rád. Odkud kupuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Nemám žádnej pevnej zdroj, spíš podle ceny nebo výletu. Tahle flaška je konkrétně z makra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Normalne jsi me donutil si nalejt. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Piatok začal pohárikom Laphroaig, nasledovalo pár glgov Ardbegu a skončilo to Connemarou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Normalne jsi me donutil si nalejt. Dik! A tož to potěší! Navíc máš asi tisíckrát lepší světlo/fotku než já, takže potěšilo dvojnásob. Na zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Dnes jsem si objednal na e-shopu palírny dvě lahve plnění v sudové síle Laphroaig Cask Strenght 008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Diky za info, taky jsem objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Za málo. I cena je podle mě velmi dobrá, až na poštovný, ale co už.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Do Nemec je shipping 14,50. Kolik si uctujou za CR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se