Lobber Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Tak zítra si mimo jiné jdu vyzvednout i 3 flaštičky SM (hodnocení z whiskyfun.com)Tak jsem Zvědav co se z toho vyklube za dobrotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 http://www.ceskawhisky.cz/czech-single-malt-whisky-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Notvl, na prvy pohlad to teda neznie lakavo... 3yo smoked sherry finish... uff. Moj nazor - bude to riadny patok. Inak by asi nikoho nenapadlo takto mladu whisky este finishovat v inom sude. Citim za tym len pokus o rychly zarobok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) To zní.. divně. A ještě divnějc zní todleto:"Primární surovinou pro výrobu whisky je líh, který je po vypálení zcela bezbarvý stejně jako například ovocná pálenka. Po nasudování se jeho barva postupně mění, až dosáhne svého pro whisky specifického vzhledu, chutě a vůně." http://www.ceskawhisky.cz/o-whisky No ale třeba jsem jenom zase něco nepochopil.. Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Už to tak vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Já si právě vždycky myslel, že suroviny pro výrobu whisky jsou voda, kvasinky a ječmen. Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 No maju to tam riadne debilne napisane... lieh sa uz nezvykne palit, lieh je produkt palenia. Vyzera to naozaj na marketingovy odrb a nie whisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 tak sem nakonec objednal tu Lagavulin 16. Snad mu bude chutnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 No hlavně 0,5 litru za 899,- Kč... http://www.ceskawhisky.cz/single-malt-whisky-sherry-cask-finishing Za to koupím Laphroaiga nebo Ardbega 10ku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 No jo, to jsou halt ty Fíkovy "kvalitní" odkazy, které sere úplně všude, aniž by často vůbec tušil, o co pořádně jde a zda-li to má vůbec cenu. Prostě někde narazí na whisky/cokoliv, tak to plácne do vlákna o whisky/čemkoliv. Snad i pes by byl na tomhle fóru užitečnější než tenhle maxipes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 to myslíš vážně ty tvé zvratky? Přestaň ze sebe dělat blba. Jedná se o domácí novinku na trhu, jak jsi si jistě přečetl. Pokud tě to irituje, tak se ovládej, popř. se jdi nahlásit na policii, že už to prostě nezvládáš a neručíš za sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 No a? Je něčím výjimečná, že ji sem dáváš? Vyzkoušel jsi ji? Víš o ní něco bližšího, co nikdo jiný neví? Hodit odkaz do vlákna zvládne i cvičená opice. A nic jiného povětšinou neděláš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ještě jednou. Je to novinka, takže stěží jsem ji mohl ochutnat. Když tě ten odkaz nezajímá, nemysli si, že nezajímá ani jiné lidi. Uber trochu, hošíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Kluci nehadejte se, vzdyt o nic nejde. Ale co mam rikat ja, objednal jsem si lahvinku Talisker 10yo za peknou cenu 27 Euro i s postou a oni mi misto toho poslali 2 litry jakehosi Ginu. A ted uz ten Talisker na shopu nemaji. Chjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Kluci nehadejte se, vzdyt o nic nejde. Ale co mam rikat ja, objednal jsem si lahvinku Talisker 10yo za peknou cenu 27 Euro i s postou a oni mi misto toho poslali 2 litry jakehosi Ginu. A ted uz ten Talisker na shopu nemaji. Chjo. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) Tak ja som cez vikend obdrzal ako darecek k okruhlinam flasticku tohto Ardbegu..A vcera som kolegovi za vyhranu stavku odovzdaval Bowmore 12YO - moj oblubeny "zaklad" Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 (upraveno) Ta je vyborna. Jedna z mych nejoblibenejsich koralek. Upraveno 23. listopadu 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 :lol2: Teda, smat se cizimu nestesti... Tak ja som cez vikend obdrzal ako darecek k okruhlinam flasticku tohto Ardbegu..Toho darce se drz, ten ma vkus!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 @Filo: sorry, ale to je fakt pecka. Objednat si flasu dobrej whisky a dostat 2 litre ginu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Kluci nehadejte se, vzdyt o nic nejde. Ale co mam rikat ja, objednal jsem si lahvinku Talisker 10yo za peknou cenu 27 Euro i s postou a oni mi misto toho poslali 2 litry jakehosi Ginu. Kde si nakupoval ? www.talisker-outlet.cn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se