Přejít na obsah

Single malt

Doporučené příspěvky

To zní.. divně.

A ještě divnějc zní todleto:

"Primární surovinou pro výrobu whisky je líh, který je po vypálení zcela bezbarvý stejně jako například ovocná pálenka. Po nasudování se jeho barva postupně mění, až dosáhne svého pro whisky specifického vzhledu, chutě a vůně."

http://www.ceskawhisky.cz/o-whisky

No ale třeba jsem jenom zase něco nepochopil..

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

No jo, to jsou halt ty Fíkovy "kvalitní" odkazy, které sere úplně všude, aniž by často vůbec tušil, o co pořádně jde a zda-li to má vůbec cenu. Prostě někde narazí na whisky/cokoliv, tak to plácne do vlákna o whisky/čemkoliv. Snad i pes by byl na tomhle fóru užitečnější než tenhle maxipes.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxipesfik

to myslíš vážně ty tvé zvratky? Přestaň ze sebe dělat blba. 

Jedná se o domácí novinku na trhu, jak jsi si jistě přečetl. Pokud tě to irituje, tak se ovládej, popř. se jdi nahlásit na policii, že už to prostě nezvládáš a neručíš za sebe.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

No a? Je něčím výjimečná, že ji sem dáváš? Vyzkoušel jsi ji? Víš o ní něco bližšího, co nikdo jiný neví? Hodit odkaz do vlákna zvládne i cvičená opice. A nic jiného povětšinou neděláš...

Odkaz ke komentáři

Kluci nehadejte se, vzdyt o nic nejde. Ale co mam rikat ja, objednal jsem si lahvinku Talisker 10yo za peknou cenu 27 Euro i s postou a oni mi misto toho poslali 2 litry jakehosi Ginu. :(  

Kde si nakupoval ? www.talisker-outlet.cn?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...