Radek Cigi Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Pro Eskimáka: Z rumů, které jsem si doteď koupil a pil (moc jich nebylo), mi chutnal El Dorado 15 y.o. a Botran 15 y.o. reserva. El Dorado 12 y.o. taky nebyl špatný. Těmi rumy, které jsem uvedl výše, si chci rozšířit obzory - v tomto směru nejsem zatím vyhraněný, kupoval jsem je prakticky naslepo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Radek: jj, tak El Dorado 15 teda mozem aj ja, mozno moj najoblubenejsi rum. Asi preto ze mi najviac pripomina whisky . Botran nepoznam. Ak to mas ako tasting vzorku tak super vyber, len mi prislo ze velmi rozdielne rumy kombinujes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) Zdravím pánové, ( nevím, jestli tu taká otazka již nebyla ) ale, dostala se mi před nedávnem do rukou flašky LE ukrajinské singel malt stáčené ve Skotsku - viz odkaz https://scotchwhisky.com/magazine/around-the-world/from-our-correspondent/13299/scotch-battles-on-in-ukraine/ A otázka pro znalé této problematiky ... Stařit/Nestařit - Překolkovat s vidinou následného prodeje /Nechat být .... nebo na tyhle ptákoviny **** a prostě je vypít :0))) Díky Upraveno 16. května 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) Kluci, o vikendu jsem dal lahev tohoto https://www.skotska-whisky.cz/skotsko-lowland/auchentoshan/auchentoshan-12-y-o.htmla je to vybora singlmaltka. Doporucuju. Nazev je sice krkolomnej, ale je to prostě "Ošantošan" :-) Upraveno 16. května 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Zdravím pánové, ( nevím, jestli tu taká otazka již nebyla ) ale, dostala se mi před nedávnem do rukou flašky LE ukrajinské singel malt stáčené ve Skotsku - viz odkaz https://scotchwhisky.com/magazine/around-the-world/from-our-correspondent/13299/scotch-battles-on-in-ukraine/ A otázka pro znalé této problematiky ... Stařit/Nestařit - Překolkovat s vidinou následného prodeje /Nechat být .... nebo na tyhle ptákoviny **** a prostě je vypít :0))) DíkyCo myslis pod "Starit"? Akoze nechat ju "zriet"? Vies ze vlastnosti whisky sa uz vo flasi nemenia, jedine negativne ak je na svetle. Ty podnikas s alkoholom? Lebo inak to prekolkovanie asi nepojde... Ale tak samozrejme ako 1ks to mozes sukromne predat akokolvek.Nejak z tvojho odkazu nechapem co vlastne mas. Mas odhad aku ma hodnotu?Ja by som to videl jednoducho - ak to stoji do 200-300? (u niektorych konkretnych znaciek by som prizmuril ako aj vyssie) tak vypit. Ak viac, predat, pripadne odlozit ak je sanca ze cena porastie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Frantik: mne ten Auchentoshan prisiel taky plochy, mdly, nevyrazny. Teda 12yo. Nie zeby som ju odmietol, ale nicim ma nezaujala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) Ty vole Oban je pro tebe mdlej, Ošantošan taky, Glenfifich taky - to je pak těžký :-) A jsou to svetove popularni a uznavany whiskey. Ja rikam, ze je to skvela osvezujici ovocna singlovka. Kazdej nehledá extra výbuch chuti na hraně :-) Upraveno 16. května 2018 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Ty vole Oban je pro tebe mdlej, Ošantošan taky, Glenfifich taky - to je pak těžký :-) A jsou to svetove popularni a uznavany whiskey. Ja rikam, ze je to skvela osvezujici ovocna singlovka. Kazdej nehledá extra výbuch chuti na hraně :-) nj, je to tazke, mas pravdu.Ale zas svetovo popularny je aj Johny Walker red, a to by som do ust nedal . Nechcel som sa ta dotknut, len pridat nazor. Peace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Jezis v pohode :-) Me se to nedotyka - ja mam rad vetsinu single maltek a na kazde si neco najdu. Johnie je popularni, ale jako prisada do cocacoly maximalne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 eskimak: Souhlas s tou Glenfarclas 105. Pár kapek je pro ni fakt zoufale málo. Chce to tak kolem kávové lžičky na panáka. A ten "ochentošen". No, mně od nich - z těch 5 různých plnění, co jsem zatím měl tu čest zkusit - asi paradoxně nejvíc chutnala NAS Valinch. Nicméně ty limitky v sudové síle, co jsem sem kdysi před lety vkládal, také nebyly úplně marné. Tedy až na tu 18yo Sherry - ta byla vyloženě strašná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Včera ochutnávky Talisker 10yo vs. Caol Ila 12yo. Obě dobrý, jen se to nějak protáhlo, takže si žádný zajímavější detaily nepamatuju . To se vám snad taky stane, že se to ochutnávání zvrhne... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Kluci, o vikendu jsem dal lahev tohoto https://www.skotska-whisky.cz/skotsko-lowland/auchentoshan/auchentoshan-12-y-o.htmla je to vybora singlmaltka. Doporucuju. Nazev je sice krkolomnej, ale je to prostě "Ošantošan" :-)Dneska se vyskytuji právě zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurysjuras Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Za mne glenfiddich 18 perfektní jemná chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Což je také to jediné, co se z mého úhlu pohledu o základní řadě Glenfiddich dá říct. Pro mě je ovšem ona "jemnost" synonymem pro nevýraznost, průměrnost, nudu a šeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurysjuras Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Ano, tisíc lidí, tisíc chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Tak jsem dneska načal klasiku, jsem rád že to měli v dutyfree jen v litrovkách. Ten pepřovej výbuch mě vždycky nadchne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Ano, tisíc lidí, tisíc chutí. Na tom se pochopitelně shodneme. Ostatně, proto je také Glenfiddich 12yo tak oblíbená mezi nováčky ve světě whisky, protože je tak "smooth", až člověk skoro ani neví, že pije whisky. Ředěná, jak to nejvíc jde, filtrovaná za studena, jak to nejvíc jde, a dobarvovaná karamelem, tj. přesný opak mých preferencí. Ne nadarmo je nejprodávanější whiskou celosvětově před druhou The Glenlivet a třetí The Macallan (4. Glenmorangie, 5. The Singleton, 6. Aberlour, 7. Laphroaig, 8. The Balvenie, 9, Glen Grant a 10. Talisker). Čísla jsou z roku 2016. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Já právě dopíjím Bowmore 12 a musím říct že po mých oblíbených Glenlivet 18, Aberlour 12 a Glenmorangie Lasanta je to příjemný posun do kouřova a moc mi to chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Ardbeg Grooves je na cestě https://www.whisky.fr/en/ardbeg-grooves-of.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Zase míchají mladé ročníky s vidinou rychlého zisku pod pláštíkem hipsterských limitek. Hanba. A za chvíli nebude klasická desítka k sehnání. Šestnáctku, nebo osmnáctku už nemají ani ambice nabídnout. Mrzí mě to o to více, že piju pouze Ardbeg a Laphroaig http://www.edinburghwhiskyblog.com/2014/02/12/no-age-statement-whisky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se