marosh Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Hele, pánové, tohle bylo pohodový vlákno o odhalených fejkařích, co si koupí cibule s nápisem Rolex, Omega apod. od strýčka Wonga z garáže a vydávají je originály. Je škoda, že ho někteří Rolexový egomastiči zazdili urážením pohodovejch chronomagorů ze střední chronotřídy (normální člověk si opravdu dvoje, troje cibule po 15 litrech nekoupí, to už jsou chronomagoři). Proto si prosím přestaňte hrát na rytíře morálky, kteří do roztrhání těla hájí čest top značek, přestaňte si honit trika a mastit svoje topega na úkor značek levnějších a vraťte se ke kořenům této diskuze Až tu budeš déle, tak pochopíš, že svaté války Rolex x Štajnhart tady bují čas od času už velmi dlouho...Toto je jen jedna z menších bitev. Úplná pohoda.
vraby Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 A jak se maj modi dohodnout o uzamčení když mají Steinhart i Rolex :-) ?
Návštěvník Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Až tu budeš déle, tak pochopíš, že svaté války Rolex x Štajnhart tady bují čas od času už velmi dlouho...Toto je jen jedna z menších bitev. Úplná pohoda. No Marošku, já když jsem strčil rypák na chronomag, tak jsem jsi třeba určitou dobu jen četl.
(z)denny Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Až tu budeš déle, tak pochopíš, že svaté války Rolex x Štajnhart tady bují čas od času už velmi dlouho...Toto je jen jedna z menších bitev. Úplná pohoda.Všiml jsem si :-) a proto jsem si koupil originály s krokodýlem ve znaku :-)
kuncák7 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Vlakno humor je proti tomudle hadr :-).Kluci,kaslete na to,stejne to nevyresite.
MadButcher Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Tak jediny ponauceni ktere tady vidim, a to kupodivu ve vztahu k nazvu tohoto vlakna, je ze nekteri tady maji fejkove mozky.
marosh Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 No Marošku, já když jsem strčil rypák na chronomag, tak jsem jsi třeba určitou dobu jen četl. Romčo, Ty umíš číst mezi řádky. :-) Však jsem to napsal na popud toho, že borec tady hází doporučeníma a je tu dva měsíce. Jiná doba...
Roman-ZA Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Bez urážky, ale připadáte mi některé tajtrdlíky z fóra knife.cz, kteří se pořád dohadují, kdo kde kopíruje tvary nebo design jiných nožů :-) Myslím si, že pokud někdo něco vyrábí a neporušuje tím zákon nebo nějaké morální obchidní pravidla, tak je to v pohodě. Když firma Rolex vyrábí hodinky Rolex a je na nich napsáno Rolex, tak je to v pořádku. Pokud by hodinky s nápisem Rolex vyráběl strýček Wong v garáži, je to fake a patří na pranýř. Když Seiko nebo Steinhart vyrábějí hodinky podobné Rolexu a píšou na ně svoje obchodní značky, tak je to taky v pořádku. Nikoho nepodvádí, nikoho neuvádí v omyl. Oslovují zákazníky v určité cenové skupině. Každý na origo Rolexy nemá a pokud se mu líbi tento design a nechce kupovat fejky od strýčka Wonga, tak jde do originálů od někoho jiného. Mám pilotky od Štajnů, líbí se mi a jsem s nimi spokojenej :-) A je mi úúúúplně buřt, že tato firma nepatří do velký pětky, která hodinkama zásobovala tetičku Wermacht. Mě prostě sedí líp než Laco, cenově vyhovují víc než IWC.. Takže tak :-) Do kamena tesat Len mala oprava, nebola to tetuska Wehrmacht, ale ujco Luftwaffe.
Daemonultimate Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 ... laciná kopírka fotbalu ... abych nebyl úplně of topic ... jak pak se asi po 50 letch tváří?
Roman-ZA Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Vcera sme boli v krcme, ktora fandi Baniku. Bolo tam pusto, otupno a smutno.
Roman-ZA Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Ad svata vojna Rolex vs Stein - jen je nechcte, at se perou
Ohm-Aztec Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Co říkáte na Baník ? Co jsem slyšel, tak šli kluci do futsalu... myslím, že udělali dobře: Futsal club Baník OstravaJe futsalový klub, který byl založen v roce 2015. Základem klubu byla malá skupinka nadšenců. http://www.futsal-ostrava.cz/
David_B Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 prošel jsem si cestu of Monster, přes Steinhart k Rolexu, Tudorům... a teď jsem si odskočil zase ke Steinhartu. Neřeším p.i.č.o.v.i.n.y. a mám to na háku ;-) Hezký den
ivan_989 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Pri ktorych hodinkach ti napadlo zacat nosit k nim koralky ?
AdaMoss Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Minulý týden jsem potkal v hospodě jednoho známého a hned jsem si všiml, že má na ruce něco nového. Z dálky jsem neviděl co to bylo, ale jak dal ruce na stůl, zahlédl jsem "Chopard". Pro mě rozhodně nebylo na první pohled zřejmé, že to jsou fíky. Nějak si všiml, že mu zírám na ruku a tak se mě zeptal: "Co na ně říkáš?" no a mě to k němu nějak nesedělo, tak povídám: "Pěkný, jen jsem si v té rychlosti nevšiml, jestli to jsou originály nebo Číny." Odpověděl mi: "Jasně, že Číny, přeci bych neutrácel takový prachy za originál." Že ho prý stály "jen" 250 ?. Nějak jsem neměl sílu to nijak komentovat a byl jsem překvapený, že dá někdo skoro 7k za padělek.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.