instant Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Lenze tu sa nevyzaduje ziadna cena, tu je to zadarmo. Staci byt normalny a mat rad hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bretya Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Nevedel by niekto uploadnúť sem tie kupcove AP? Prípadne aj s popisom rozdielov oproti originálom? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65366-kupec-a-jeho-fiky/page-7&do=findComment&comment=1011183viac sa zrejme nezachovalo. znalejsi popisali nizsie... Nevedel by niekto uploadnúť sem tie kupcove AP? Prípadne aj s popisom rozdielov oproti originálom? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Já tedy kupce řešit nebudu a napíšu své odhalení. Povedlo se mi to 2x. Jednou za mnou přišel kolega a měl TH aquaracer v chronu. Tak jsem trochu znejistěl a při poradě jsem si sedl vedle něj, abych to prozkoumal. Zrovna ten den jsem měl ML Masterpiece regulator. Vůbec se mi to nezdálo, tak jsem se ho zeptal a on ani nezačal koktat nic takovýho. Hrdě je sundal, podal mi je a řekl, že jsou za pětikilo z Thajska Tím mě dost zaskočil. Hodinky ho nezajímaj a říkal, že se mu líbily designově a ostatní věci neřeší.... Podruhé jsem byl pracovně v restauraci a dorazil manžel jedné kolegyně, který podniká a měl na ruce chopardy Mille Miglia. Hned jsem zbystřil a zeptal se ho. Hodinky sundal a podal mi je, že mu dodavatel dlužil hodně peněz a revanžoval se mu hodinkami. Tak jsem je podrobně ohledal a řekl jsem mu, že jsou to fejky. Hodně znejistil. Poradil jsem mu, ať skočí k dušákovi, nebo do carollina a ověří si pravost. Po nějaký době jsem se ptal kolegyně a jediný co mi k tomu řekla, že hodinky jsou u nich doma zakázané téma ))) .... tak jsem se asi nespletl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Dnes prišiel ku mne kamarát a na ruke mal toto. Vymenili sme si na chvíľu hodinky. Opýtal sa ma, že prečo nosím "len SEIKO" keď sa zaujímam o hodinky. Povedal som mu, že k PRAVÝM Omegám sa dopracujem postupne a veľmi rýchlo som mu ich vrátil. Radšej som debatu o hodinkách odklonil k pracovným záležitostiam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Moment, dneska jako není sobota, čtvrtého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 A tiež si nepamätám, že by som to fotil o pol druhej ráno. Asi už budem menej piť :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlosek Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Hezké video. Kluk prodává fake Rolexy a konec je k popukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Hezky pěkně... Hezké video. Kluk prodává fake Rolexy a konec je k popukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Moooc pěkný a ještě taková hezká angličtina Konec skvělej, ale to, že se to vůbec děje, je dost strašný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 To video je fakt dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JakubWatches Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Hezké video. Kluk prodává fake Rolexy a konec je k popukání. Boy was just about to drop some tear. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Dnes prišiel ku mne kamarát a na ruke mal toto. Vymenili sme si na chvíľu hodinky. Opýtal sa ma, že prečo nosím "len SEIKO" keď sa zaujímam o hodinky. Povedal som mu, že k PRAVÝM Omegám sa dopracujem postupne a veľmi rýchlo som mu ich vrátil. Radšej som debatu o hodinkách odklonil k pracovným záležitostiam.image.jpgs takovýma "funkcema" má můj brácha Daytony z Istanbulu. Akorát je teda neprezentýruje jako pravý, koupil si je tam spíš kvůli srandě jako suvenýr. Vlastně je skoro ani nenosí, je zvyklý na staré plastové digi Casio a tohle je přece jen kus železa ikdyž je to falešný. Uvnitř je za ty prachy celkem slušně jdoucí automat. Kdyby neblbnuli s falešnou značkou tak by to mohly být celkem fajn laciné hodinky na běžné otloukání, mnohem lepší než šmejdy z vietnamských tržnic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Hezké video. Kluk prodává fake Rolexy a konec je k popukání. konecne som si aj ja pozrel to video. fuu, pekne dal kupujuci tomu chalaniskovi do tela, slza ukapla. toto si neviem predstavit absolvovat v nasich podmienkach, chalanisko by zrabol hodinky a bezal kade lahsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 smutne, prestavam mit chut kupovat si dalsi hodinky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 dnes jsem byl s ženou v Koupelny Ptáček řešit návrh koupelny a chlapík, který se o nás staral měl na ruce fejkové PO v chronu... tak hroznou kvalitu fejku jsem už ale dlouho neviděl, konkrétně na omegách mi přijde, že už to mají čínani celkem vychytaný, ale tohle poznala i moje žena... já měl zrovna na ruce své Bondovky a žena Breitling Galactic, když jsme sedli je stolečku, tak pán povídá, ááá, koukám, že jste byli také na dovolené, že?, že máme zálibu v podobných značkách.... a že nechápe, jak si někdo mlže koupit originál za 100, když ten fejk je skoro stejný.... (asi frajerovi nedošlo, že máme se ženou i přes náš nízký věk -26 oba dva originály)... no po tomto jsem do ženy šťouchl, že musíme zpět na firmu... Nějak jsem tomu chlápkovi přestal věřit, že by byl schopný navrhnout něco co se nám bude líbit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Som rád, že príspevok č. 555 môžem venovať tejto téme a že aj ja sa postavím bok po boku k bojovníkom za čistotu hodinkového sveta. Včera som v jednom obchode stretol seriózne vyzerajúceho pána s fejkami Navitimerov. Ani sa nepýtajte, čo všetko som si o ňom začal myslieť a ako veľmi som ho v duchu odsúdil. Ale je to naozaj pravda, že falošné hodinky, falošný človek. Sa pretvaroval, že mu vôbec nevadí, čo si o ňom myslím. Dúfam, že už ho nestretnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Som rád, že príspevok č. 555 môžem venovať tejto téme a že aj ja sa postavím bok po boku k bojovníkom za čistotu hodinkového sveta. Včera som v jednom obchode stretol seriózne vyzerajúceho pána s fejkami Navitimerov. Ani sa nepýtajte, čo všetko som si o ňom začal myslieť a ako veľmi som ho v duchu odsúdil. Ale je to naozaj pravda, že falošné hodinky, falošný človek. Sa pretvaroval, že mu vôbec nevadí, čo si o ňom myslím. Dúfam, že už ho nestretnem.Tě to nějak rozhodilo. Kdyby mě měl rozrušit každej lulyn s fejkama, tak se zblázním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Včera jsem byl s dětma v Mirakulu a na pařezu tam seděl takovej dědula - popis stručný - podsaditej 60-ník, kostkovaný kraťasy, sandály s ponožkama a igelitkou v ruce, jež mu zdobila krásná PO 45.5 zjevně bez AR. Stál jsem vedle něj a čumím mu na ty hodinky, při jakémkoliv pohybu jsem ale odraz krásného AR nezahlídnul, čili zřejmně origo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 A jak se teda tvářil po odhalení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.