Sphinxx Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Nevodhalil jsem ho sakra ... ale tvářil se furt stejně .
CEGY Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 A jak se teda tvářil po odhalení?Hele a jak se dělá odhalení. To k němu příjdeš a řekneš "dobrý den, máte ty hodinky pravý, mě se zdá, že to jsou fejky"
McStinger Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Tě to nějak rozhodilo. Kdyby mě měl rozrušit každej lulyn s fejkama, tak se zblázním. Keď ja som dosť citlivý typ Hele a jak se dělá odhalení. To k němu příjdeš a řekneš "dobrý den, máte ty hodinky pravý, mě se zdá, že to jsou fejky" Hmm, treba aj niečo hovoriť? Ja som toho môjho iba odhalil a sledoval ho, ako sa tvári.
tommas4 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Mě by zajímalo jak takhle poznáte falešný hodinky. Seriózní otázka, nehledám nablblou flame diskuzi. Vyjma očividných brutalit jako jsou Blejthing s turbem na ruce prodavače ve večerce nebo full gold daytony na securiťákovi v marketu, tak co? Pokud vám je nestrčí před nos a nechlubí se tím že koupil pateky ve výprodeji v Bankoku za pět tisíc. Pokud budu upřímný, tak já jsem rád když obchodnímu partnerovi při jednání stihnu vůbec poznat co to je za hodinky. Prostě dokud je nevezmu do pracek tak zcela bez šance, teda já určitě.
McStinger Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Veľa hodiniek sa dá na diaľku rozoznať napr. podľa nekvalitného skla, ak teda poznáš originál model. Sklo zboku vyzerá ako dno fľaše, okamžite sa takto dajú spoznať napr. spomínané Navitimery. Zase pozor na to, nie všetky hodinky s takýmto sklom sú fejky Takto napríklad, snáď ma tu niekto nezabanuje:
Frostie Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Mě by zajímalo jak takhle poznáte falešný hodinky. Seriózní otázka, nehledám nablblou flame diskuzi. Vyjma očividných brutalit jako jsou Blejthing s turbem na ruce prodavače ve večerce nebo full gold daytony na securiťákovi v marketu, tak co? Pokud vám je nestrčí před nos a nechlubí se tím že koupil pateky ve výprodeji v Bankoku za pět tisíc. Pokud budu upřímný, tak já jsem rád když obchodnímu partnerovi při jednání stihnu vůbec poznat co to je za hodinky. Prostě dokud je nevezmu do pracek tak zcela bez šance, teda já určitě.pokud se trochu vyznáš, tak některé fejky poznáš na první pohled podle designu nebo vnějších nesrovnalostí. U některých je to samozřejmě obtížnější, a některé kvalitnější fejky je problém pomalu poznat i u hodináře. Je to kus od kusu
Honza.manta Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Nevím, jak odhalovat. Několik lidí okolo mne v práci má fejkové brajtle nebo rolády a ještě se tím vytahují, jak levně nakoupili a že na rasování do práce ideální hodinky. Výhoda je, že jim dost rychle odešly a mám od toho klid.
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Hele a jak se dělá odhalení. To k němu příjdeš a řekneš "dobrý den, máte ty hodinky pravý, mě se zdá, že to jsou fejky"Ježiš to já nevím, já to nedělám. To se musíš psát těch, co to tohodle vlákna píšou, jak se tváří odhalení fejkaři.
VojtaB Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Ta poučka mě zaujala, tak jsem si to chtěl vyzkoušet, ale když jsem se díval na modely Navitimer 01 (obrázek z breitling.com), Heritage a World (fotky z WUS), tak mi přijde, že sklo jako dno flašky mají všechny.. to jsem náhodně vybral 3 modely, které to tak mají mít a nebo to u těch fejkových vypadá ještě jinak? Veľa hodiniek sa dá na diaľku rozoznať napr. podľa nekvalitného skla, ak teda poznáš originál model. Sklo zboku vyzerá ako dno fľaše, okamžite sa takto dajú spoznať napr. spomínané Navitimery. Zase pozor na to, nie všetky hodinky s takýmto sklom sú fejky Takto napríklad, snáď ma tu niekto nezabanuje:FB.jpg
McStinger Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Ta poučka mě zaujala, tak jsem si to chtěl vyzkoušet, ale když jsem se díval na modely Navitimer 01 (obrázek z breitling.com), Heritage a World (fotky z WUS), tak mi přijde, že sklo jako dno flašky mají všechny.. to jsem náhodně vybral 3 modely, které to tak mají mít a nebo to u těch fejkových vypadá ještě jinak? Z takého extrémneho uhla samozrejme dochádza k lomu u všetkého. U lacných fejkov je to obyčajné sklo, už z menšieho uhla to vyzerá ako lupa, hádže zelenkavé odtiene, skrátka dno od fľaše. Keď pozrieš na tú prvú fotku, je to dosť z uhla, ale stále vidíš ručičky pomerne neskreslene, u fejku by si to videl ako cez lupu.
bandicoot Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Tuhle jsem na večírku potkal týpka a měl keramický IWC fliegerchrono s černým cifrem na černém pláťáku subcifry 6-9-12, day date, ale velká čísla jen minuty (05-10...55) jako zelený Miramar. Stáli jsme spolu u rautového stolku, ležérně opření, takže těch mých si všiml, ale byl si tak jistý, že ty svoje neschoval.
Wanderer Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Původně jsem to sem nechtěl psát, ale musím si ulevit. Včera jsem dal řeč s jednou paní na téma hodinky. Všimla si co mám na ruce a začala sama. Dozvěděl jsem se, kde nakupovat na netu a jak kupovala manželovi Breitlingy. Repliku za 4 tis. protože je mívá často obchodní jednání a potřebuje něco pořádného. Podle popisu jsem pochopil, že ty "repliky" byly s turbem. Pak jsem se dozvěděl, jak její šéf uvádí do rozpaků svoje obchodní partnery se svými novými modely světových značek. Prý je v Číně musí objednávat po deseti kusech, protože jednotlivě mu je sem nechtějí posílat. Normálně obdivuji ty, kteří v takovýchhle situacích dokážou zachovat ledový klid a tvářit se, že repliky jsou jedny z nejlepších hodinek. A když se nám ta debata docela rozjela, tak jsem se jí snažil decentně popsat jednání některých zdejších pacientů. Pak jsem vyhrnul i pravý rukáv, kde jsem měl zlatá chrona, protože jsem jel právě od hodináře a druhá ruka bylo nejlepší místo, kam hodinky uložit. Prostě magor s hodinkama na každé ruce, paní docela čuměla. Ale řekl bych, že po naší debatě mrkne na chronoshop a třeba příště vybere něco lepšího než B s turbem.
straspol Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Původně jsem to sem nechtěl psát, ale musím si ulevit. Včera jsem dal řeč s jednou paní na téma hodinky. Všimla si co mám na ruce a začala sama. Dozvěděl jsem se, kde nakupovat na netu a jak kupovala manželovi Breitlingy. Repliku za 4 tis. protože je mívá často obchodní jednání a potřebuje něco pořádného. Podle popisu jsem pochopil, že ty "repliky" byly s turbem. Pak jsem se dozvěděl, jak její šéf uvádí do rozpaků svoje obchodní partnery se svými novými modely světových značek. Prý je v Číně musí objednávat po deseti kusech, protože jednotlivě mu je sem nechtějí posílat. Normálně obdivuji ty, kteří v takovýchhle situacích dokážou zachovat ledový klid a tvářit se, že repliky jsou jedny z nejlepších hodinek. A když se nám ta debata docela rozjela, tak jsem se jí snažil decentně popsat jednání některých zdejších pacientů. Pak jsem vyhrnul i pravý rukáv, kde jsem měl zlatá chrona, protože jsem jel právě od hodináře a druhá ruka bylo nejlepší místo, kam hodinky uložit. Prostě magor s hodinkama na každé ruce, paní docela čuměla. Ale řekl bych, že po naší debatě mrkne na chronoshop a třeba příště vybere něco lepšího než B s turbem. Nevybere. Bude se Ti smát ještě několik let, vždycky když si na Tebe vzpomene u těchto lidí je převýchova nemožná.
Lu2cz Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Já teďka odhalil prodavače v Egyptě a vůbec nic si z toho nedělal Měl jich plnou výlohu, Uboaty, Brajtle, Rolby, IWC tam byly... tak jsem se šel podívat dovnitř, páč mě nejvíc zajímala kvalita těch fejků, a to jsem i uvažoval o tom, že bych mu něco málo zaplatil, když by mě nechal udělat zevrubnou dokumentaci - což by se tady na fóru určitě uživilo, aspoň v sekci HUMOR... Když jsem dostal do ruky první hodinky, tak jsem pochopil, že to je marné... prodavač říkal, že jsou to automaty, tak jsem zkoušel vysunout korunkou a nastavit čas... korunka se ani nepohnula, tak to začal zkoušet prodavač, až vyskočila (ale evidentně něco bylo špatně), a nešla zacvaknout zpátky...tak hodinky hnedle schoval, že jsou pokažený... ale že není problém obratem dodat stejné... Byl jsem trochu v rozpacích, protože jsem se těšil na porovnávání jemných rozdílných detailů s originálama, ale bohužel to všechno byla D- grade kvalita, takže jen jak to člověk dostal do ruky, tak mu bylo jasné, s čím má tu čest... mimo úsměvnou příhodu s korunkou, to provedení bylo prostě strašné, hrozné nic nelícovalo, místo NEREZU chromovaný hliník, tahy chřestili jako kostlivec na bále... fakt nebylo co zkoumat, protože to už od pohledu bylo do očí... na takových 5 metrů z dálky se to ve výloze pěkně třpitilo, jinak fakt hnus největší... Když jsem nic nevybral, tak potom prodavač ochotně vytáhl katalog s čínskými znaky a angl. nápisem replika watches, kde si člověk mohl vybrat opravu od jakékoliv značky cokoliv.... no mazec... po chvíli utrpení jsem prchnul, a už o podobný typ shopu ani okem nezavadil, páč to bylo jedno velký zklamání... nejvetší sranda je, že to prodávají klidně i na letišti v bezcelní zóně... Těšil jsem se, že uvidím nějaký Ačkový fejk, ať mám nějakou zkušenost s padělkama, ale bohužel... ale kdo to neviděl na vlastní oči, tak fakt neuvěří, že to vůbec je možné
gougy Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nevybere. Bude se Ti smát ještě několik let, vždycky když si na Tebe vzpomene u těchto lidí je převýchova nemožná.nebo manželovi koupí ještě jedny fejky - "na druhou ruku táto" Těšil jsem se, že uvidím nějaký Ačkový fejk, ať mám nějakou zkušenost s padělkama, ale bohužel... ale kdo to neviděl na vlastní oči, tak fakt neuvěří, že to vůbec je možné jestli jsi ještě v Egyptě, tak "Áčkové" fejky mají na letišti v Marsa Alam - v tamějším asi jediném"kamenném obchodě se šperky". jinak jsem tam taky viděl jen ty z plechu na konzervy... A vlastně ještě spoustu fejků Gshocků, nosili je snad všichni
Lu2cz Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 nebo manželovi koupí ještě jedny fejky - "na druhou ruku táto" jestli jsi ještě v Egyptě, tak "Áčkové" fejky mají na letišti v Marsa Alam - v tamějším asi jediném"kamenném obchodě se šperky". jinak jsem tam taky viděl jen ty z plechu na konzervy... A vlastně ještě spoustu fejků Gshocků, nosili je snad všichni Už nejsem, ale to je přesně on, obchod v Duty na letišti v Marse....to byl ten po zkušenosti z hotelu, který jsem už obešel obloukem, protože jsem nechtěl trávit čas něčím tak zbytečným... škoda, tak jsem mohl vidět Áčka.... jinak jak říkáš, hodinky z plechu na konzervy, to je naprosto přesný popis, který sedí jak pr.el do gatí
Skargard Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Dnes lidl mezi Strašnicemi a Nuslemi.... tak pětatřicátník a v hlavní roli BfB s turbem.Dlouho jsem si je prohlížel, až si toho všiml a tak říkám nádherné hodinky. On : jo jo díky. Já : mohu se optat co jsou zač ?Podíval se na ně a : BreitlingJá : krásné....nezlobte se že jsem tak drzý, ale opravdu mě uchvátili, v jaké cenové relaci se asi pohybují ?Změřil si mě : to je mimo Vás, jsou to Švýcary.Já : aha tak se nezlobte.On : se podíval na moje časyJá : ty nestojí za pohled, to je jen Edox. NaschleSmál sem se jak blbec, a je mu to došlo až snad po minutěKoukal jak když ho načapáte u souseda na třešních
Lu2cz Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Dnes lidl mezi Strašnicemi a Nuslemi.... tak pětatřicátník a v hlavní roli BfB s turbem.Dlouho jsem si je prohlížel, až si toho všiml a tak říkám nádherné hodinky. On : jo jo díky. Já : mohu se optat co jsou zač ?Podíval se na ně a : BreitlingJá : krásné....nezlobte se že jsem tak drzý, ale opravdu mě uchvátili, v jaké cenové relaci se asi pohybují ?Změřil si mě : to je mimo Vás, jsou to Švýcary.Já : aha tak se nezlobte.On : se podíval na moje časyJá : ty nestojí za pohled, to je jen Edox. NaschleSmál sem se jak blbec, a je mu to došlo až snad po minutěKoukal jak když ho načapáte u souseda na třešních hezkyyyy, dobre Ty! Slusne a inteligentne!
siwi Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Dnes lidl mezi Strašnicemi a Nuslemi.... tak pětatřicátník a v hlavní roli BfB s turbem.Dlouho jsem si je prohlížel, až si toho všiml a tak říkám nádherné hodinky. On : jo jo díky. Já : mohu se optat co jsou zač ?Podíval se na ně a : BreitlingJá : krásné....nezlobte se že jsem tak drzý, ale opravdu mě uchvátili, v jaké cenové relaci se asi pohybují ?Změřil si mě : to je mimo Vás, jsou to Švýcary.Já : aha tak se nezlobte.On : se podíval na moje časyJá : ty nestojí za pohled, to je jen Edox. NaschleSmál sem se jak blbec, a je mu to došlo až snad po minutěKoukal jak když ho načapáte u souseda na třešních Takhle se to musí Dobře jsi mě při dnešním večeru pobavil.
Skargard Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Díky...však kdybyste u toho byli řvali by jste smíchy. On fakt věřil že mu ty časy žeru
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.