Návštěvník Zmizík Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Zaplatovany mam teplaky, na kolenouch a cistej, jako ze se meju, vy debilove.
African Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nohy jsou důležitý, nohy, furt do kola ledovou vodou pro pevné zdraví a dlouhověkost, ale fakt Uši, aby jsi slyšel, ale furt nechápu proč drbeš krk?
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Aby si nemusel prát košili? Prášek na praní není nijak levný.
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Delaj se mi tam vimrlata vod rolaku.
Filip.J Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Jak vás tak čtu, mám to naopak - hipster slimfit oblečky, košile, značkový gatě, ještě jsem teda nepropadl botám a nosím furt obyčejný Reikery, no ale k tomu mám jenom sprostý Seika nebo nějaký vintage za pár šupů... Nicméně, měly by být pravý, aspoň ten Turek na pláži to říkal
gougy Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nohy jsou důležitý, nohy, furt do kola ledovou vodou pro pevné zdraví a dlouhověkost, ale fakt Uši, aby jsi slyšel, ale furt nechápu proč drbeš krk?Fšechno utratil za oryginály a nezbylo na slušnou šálu
mAra_ Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Krk se drbe aby se snadněji praly košile přece...
organic Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tak to já nemám problém s Rolexama v montérkách hrabat listí nebo zajet v létě na kole se špinavýma ušima a džbánem pro pívo
Slim_brno Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tak jsem to tu přečetl a furt nějak nevim. Co teda můžu mít na ruce když jedu v tříválcové Fabii? A liší se to nějak když mám špinavý a nebo čistý uši?
Roubass Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Já jezdím tramvají číslo 6 a 1? Nemám právo mít drahé hodinky?
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nic, pil jsem = moc ftipnej.
ivan_989 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Vykaslite sa na hodinky, majetkové pomery atd a začnite sa radsej umývať.
Návštěvník eloga Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nemířil jsem zase až tak vysoko. V dětství jsem se musel spokojit jen se zděděným a notně ohraným kazetovým chrchlátkem National Panasonic. Později s dvojčetem Toshiba. Čili věž SONY LBT D-307 pro mě byla obrovským krokem dopředu.ok, ten national, nebyl to náhodou tenhle??? http://www.radiomuseum.org/r/panasonic_cassette_203_rq_203s.html?language_id=2 jestli ANO, máš ho ještě?? Dvojče Toshiba, něco takového se prodávalo počátekm 90.let...., někde to ještě asi mám. ** Dík za info.
siwi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 ok, ten national, nebyl to náhodou tenhle???http://www.radiomuseum.org/r/panasonic_cassette_203_rq_203s.html?language_id=2jestli ANO, máš ho ještě?? Dvojče Toshiba, něco takového se prodávalo počátekm 90.let...., někde to ještě asi mám.**Dík za info.Nene, vypadal jinak. Zítra ho zkusím najít. Tu Toshibu jsem měl od r. 1988. Typ si bohužel taky nepamatuju. V té době jich i u nás bylo dost. Obrázek jsem hledal už několikrát, ale bohužel nic
Tondaa73 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 To říkala jako historku k dobru v nějakém rozhovoru /mf dnes?/ myslím Dušáková, že zažila jak do krámu nakráčel chlap v šusťákách s igelitkou, z tý vytáhl 150K a koupil si vysněné submarinery..Mrcha....slibovala, že si to nechá pro sebe......
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Napíši jeden univerzální a příště se odkazujte na něj, ať se udělá pořádný Urban Legend a nemusíte si furt vymýšlet nové story...Jeden příklad, která se opravdu stal:Kolega/kámoš/šéf si koupil v Tunisu fejky Navitimerů. Všude s nimi machroval a smál se ostatním, že jsou blbci a dají za Brajtle kilopade. U nás v práci/posilovně/aeroklubu má totiž Brajtle skoro každý. Jednou u oběda/drinku/benchpressu se taky tak smál a omylem praštil rukou o stůl/švédskou bednu. Normálně - vyletěla mu korunka a zapadla mu do ucha, sklo se vysypalo a rozřezalo mu botu a dva prsty u nohou a ručičky se mu zapíchly pod žebra. Protože to všechno bylo z šajzmateriálu, tak se mu vytvořil zánět ucha, jeden prst mu museli amputovat (a boty musel vyhodit) a na bachoru má 20ti centimetrovou plastiku. Z toho plyne poučení - kupujte hodinky od AD !
CEGY Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Hele wizi, nekdo mi rikal, ze s tebou byl v saune, a ze prejmas na brichu 20cm jizvu. Na otazku, co se ti stalo, jsi pry rekl, ze ti vzali zlucnik, a zes ho mel kurevsky velky, proto ta jizva. Ale jestli to je pravda, to fakt nevim, zdroj neni duveryhodny..
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Jsem koupi Brajtle woe neasi... A ta jizva byla původně jenom 5cm, pak se mi nafoukl bachor...A do sauny chodím jenom s Bushmanem leštit kocoury na Rangemanech.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.