Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zaplatovany mam teplaky, na kolenouch a cistej, jako ze se meju, vy debilove.

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nohy jsou důležitý, nohy, furt do kola ledovou vodou pro pevné zdraví a dlouhověkost, ale fakt  :punk:  Uši, aby jsi slyšel, ale furt nechápu proč drbeš krk?

Odesláno

Jak vás tak čtu, mám to naopak - hipster slimfit oblečky, košile, značkový gatě, ještě jsem teda nepropadl botám a nosím furt obyčejný Reikery, no ale k tomu mám jenom sprostý Seika nebo nějaký vintage za pár šupů... :lol2: Nicméně, měly by být pravý, aspoň ten Turek na pláži to říkal :lol2:

Odesláno

Nohy jsou důležitý, nohy, furt do kola ledovou vodou pro pevné zdraví a dlouhověkost, ale fakt  :punk:  Uši, aby jsi slyšel, ale furt nechápu proč drbeš krk?

Fšechno utratil za oryginály a nezbylo na slušnou šálu :D

Odesláno

Tak jsem to tu přečetl a furt nějak nevim. Co teda můžu mít na ruce když jedu v tříválcové Fabii? A liší se to nějak když mám špinavý a nebo čistý uši?

Návštěvník eloga
Odesláno

Nemířil jsem zase až tak vysoko. V dětství jsem se musel spokojit jen se zděděným a notně ohraným kazetovým chrchlátkem National Panasonic. Později s dvojčetem Toshiba. Čili věž SONY LBT D-307 pro mě byla obrovským krokem dopředu.

ok, ten national, nebyl to náhodou tenhle???

http://www.radiomuseum.org/r/panasonic_cassette_203_rq_203s.html?language_id=2

jestli ANO, máš ho ještě?? Dvojče Toshiba, něco takového se prodávalo počátekm 90.let...., někde to ještě asi mám.

**

Dík za info.

Odesláno

ok, ten national, nebyl to náhodou tenhle???

http://www.radiomuseum.org/r/panasonic_cassette_203_rq_203s.html?language_id=2

jestli ANO, máš ho ještě?? Dvojče Toshiba, něco takového se prodávalo počátekm 90.let...., někde to ještě asi mám.

**

Dík za info.

Nene, vypadal jinak. Zítra ho zkusím najít. Tu Toshibu jsem měl od r. 1988. Typ si bohužel taky nepamatuju. V té době jich i u nás bylo dost. Obrázek jsem hledal už několikrát, ale bohužel nic
Odesláno

To říkala jako historku k dobru v nějakém rozhovoru /mf dnes?/ myslím Dušáková, že zažila jak do krámu nakráčel chlap v šusťákách s igelitkou, z tý vytáhl 150K a koupil si vysněné submarinery..

Mrcha....slibovala, že si to nechá pro sebe...... <_<

Odesláno

Napíši jeden univerzální a příště se odkazujte na něj, ať se udělá pořádný Urban Legend a nemusíte si furt vymýšlet nové story...

Jeden příklad, která se opravdu stal:

Kolega/kámoš/šéf si koupil v Tunisu fejky Navitimerů. Všude s nimi machroval a smál se ostatním, že jsou blbci a dají za Brajtle kilopade. U nás v práci/posilovně/aeroklubu má totiž Brajtle skoro každý. Jednou u oběda/drinku/benchpressu se taky tak smál a omylem praštil rukou o stůl/švédskou bednu. Normálně - vyletěla mu korunka a zapadla mu do ucha, sklo se vysypalo a rozřezalo mu botu a dva prsty u nohou a ručičky se mu zapíchly pod žebra. Protože to všechno bylo z šajzmateriálu, tak se mu vytvořil zánět ucha, jeden prst mu museli amputovat (a boty musel vyhodit) a na bachoru má 20ti  centimetrovou plastiku. Z toho plyne poučení - kupujte hodinky od AD ! 

Odesláno

Hele wizi, nekdo mi rikal, ze s tebou byl v saune, a ze prejmas na brichu 20cm jizvu. Na otazku, co se ti stalo, jsi pry rekl, ze ti vzali zlucnik, a zes ho mel kurevsky velky, proto ta jizva. Ale jestli to je pravda, to fakt nevim, zdroj neni duveryhodny..

Odesláno

Jsem koupi Brajtle woe neasi... :lol2:

A ta jizva byla původně jenom 5cm, pak se mi nafoukl bachor...

A do sauny chodím jenom s Bushmanem leštit kocoury na Rangemanech. 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...