enslow Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 hehe klasika kazdeho fora...od zadanej temy sa prejde na uplne inu temu.... halo chlapci s tymi handrami je to uplne inak..ja chodim do turecka a je to uplne inak...pridete do fabriky...chcete napr rifle...dotycny vyrpobca vam ukaze rifle za 3 eura co sukvazi smejd..lenze v tej istej fabrike sa robia rifle napr pre mustang..ale tie stoja uz 30e napr a su aj v inej kvalite z uplne inej rifloviny..su tam fabriky kde sa sije pre adidas a mate tam jogingy za 5e ale aj za 50e a to je uz uplne ina kvalita...oni to vedia odrbat na latke,na technologii sitia,lepenie,dava sa mensi doraz na kvalitu materialu... mimo ineho k tomu LV..ja osobne som uz rozparanu aj luis vuitonku za 1000e...a bola origo... okrem ineho staci ist do metzingenu kde je fabrika hugo boss...rovno pri fabriuke je predajna kde idu nepodarky napr niekde omylom presla masina s ihlou..tak potom to nieje A kvalita tak to daju do predajnicky pri fabrike napr za 20e...ale Acko stoji napr 70e.. takto to funguje aj s fabrikami ako Gucci a podobne...maju kolekciu napr haute coutur kde su hadnry ako kusovky a je to brutal rucna robota s drahou latkou..ale saty stoja napr 5000eur...ale potom mate klasicku konfekciu ktora sa predava bezne v obchodoch ale je tam pouzita drahsia latka..napr cista bavlna alebo alpaka...
jacob Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Ne všechny butiky kde se LV prodává patří přímo značce LV. Většina jich má nějakého konkrétního majitele. Vím sto pro o dvou buticích ve Varech na Kolonádě kde si koupíš fake slunečních brejlí Dior nebo kabelek LV za cenu jejich normální produkce a rusové to kupujou jak smyslů zbavení. Týpek jede vesele nakoupit k vietnamcům a prodává to pak na Kolonádě v kamenném obchodě. Je možný, že za chvílí skončí, ale co ..... když se to provalí, krám zavře a otevře zase někde jinde. To samé se děje s oblekama. I ty butiky na Pařížské myslím nepatří firmě LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) .... tuším že je momentálně vlastní Bakalovo manželka ;-)Ty butiky ve Varech určitě nejsou přímo Dior nebo LV. Jediné butiky Vuitton pro ČR a Slovensko jsou Budapešť, Praha, Vídeň. Stejně tak Dior. Btw, 100% obchod. podíl v Vuitton Praha vlastní LV Malletier, Francouzská republika.
jacob Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 mimo ineho k tomu LV..ja osobne som uz rozparanu aj luis vuitonku za 1000e...a bola origo...Mně vydržela Gucci za 20tis. cca dva roky, potom se začala párat. Pořád je to jen taška na nošení :-). Vuitton mám z canvas i koženou a zatím vše drží.
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 hehe klasika kazdeho fora...od zadanej temy sa prejde na uplne inu temu.... .................... okrem ineho staci ist do metzingenu kde je fabrika hugo boss...rovno pri fabriuke je predajna kde idu nepodarky napr niekde omylom presla masina s ihlou..tak potom to nieje A kvalita tak to daju do predajnicky pri fabrike napr za 20e...ale Acko stoji napr 70e.. takto to funguje aj s fabrikami ako Gucci a podobne...maju kolekciu napr haute coutur kde su hadnry ako kusovky a je to brutal rucna robota s drahou latkou..ale saty stoja napr 5000eur...ale potom mate klasicku konfekciu ktora sa predava bezne v obchodoch ale je tam pouzita drahsia latka..napr cista bavlna alebo alpaka... No a přesně takhle to funguje i s hodinkama, nevím, co se tomu furt smějete.
VasekN Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Ty butiky ve Varech určitě nejsou přímo Dior nebo LV. Jediné butiky Vuitton pro ČR a Slovensko jsou Budapešť, Praha, Vídeň. Stejně tak Dior. Btw, 100% obchod. podíl v Vuitton Praha vlastní LV Malletier, Francouzská republika. Máš pravdu blbě jsem si to pamatoval. Michaela Maláčová posiluje v byznysu s luxusem. Koupila majitele obchodů v Pařížské Jedná se o značky: Salvatore Ferragamo, Zegna, Versace, Diesel a Bottega Veneta a multibrandový obchod pro značky Valentino a Giorgio Armani. Co je pak zajímavější LBM provozuje prostřednictvím společnosti John Grove & Partners síť butiků s klenoty (Boucheron), hodinkami (Hublot, Audemars Piguet, Girard-Perregaux, Tag Heuer, Breitling), luxusní mobilní telefony značky Vertu a prodejnu luxusního prádla La Perla v Praze, ve Varšavě a v Budapešti. Jinak určitě je dobrý nakupovat jen v ověřených buticích nejlépe ty které jsou uvedeny na stránkách výrobce. Jenže třeba značku HB prodává kde kdo.
Lamiczka Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 já zas slyšel o dodávkách fejků v rámci posílení povědomí o značce...boj proti fejkům začíná až s oficiálním příchodem značky...něco na tom možná bude, protože já si ze začátku 90. let vzpomínám hlavně na vietnamskýho Tommyho Hilfigera a Calvina Kleina... jinak kámoška prodávala padělky parfémů od FM group a taky mlela něco o tom, že je to ta stejná fabrika, kde se dělaj ty originální, ale je to nějakej tajnej kohout nebo co Tady bych byl opatrnej. Známej mi vykládal, že byl někde v zahraničí (stát si napamatuju) na exkurzi v parfumerce, která vyráběla pro davidoff a další značky. Říkal, že na konci si mohli koupit jejich parfém za zvýhodněnou cenu. Mělo to všechno stejný krabičky s vlastním označením. Obsahem a recepturou to ale byly ty značkový. Mohli to prý prodávat, ale nesměli oficiálně nikde prezentovat, že je to to samý. Prý byl spokojenej. Ono to bude podobrné v té číně - když už to tam vyrábí jako originál a mají dokumentaci, tak pak klidně můžou vyrobit fejk - třeba z horšího materiálu, nebo jinak odrbaný. Čína umí vyrobit všechno - jak to nejlepší, tak nejhorší, je to jen otázka poptávky. Kdyby ty šmejdy nikdo nekupoval, tak se nebudou ani vyrábět.Jediný co s tím my můžeme udělat je nekupovat to.
huhu4d Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 No a přesně takhle to funguje i s hodinkama, nevím, co se tomu furt smějete. to si delas p...l...
VasekN Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Mně vydržela Gucci za 20tis. cca dva roky, potom se začala párat. Pořád je to jen taška na nošení :-). Vuitton mám z canvas i koženou a zatím vše drží. Na Murphyho zákony jsou krátké i velké značky ..... Věci se rozbijou většinou těsně po záruce :-)
Frostie Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 No a přesně takhle to funguje i s hodinkama, nevím, co se tomu furt smějete. trochu OT, ale myslím, že to svého času fungovalo i s CRT obrazovkami (nevím, zda je to tak i u současných LED a LCD panelů): AAA kvalita se všemi požadovanými parametry obrazovky se zabudovala do Loewe, Metz, Bang-Olufsen, Philips, Panasonic... AA Kvalita šla pak třeba do Daewoo Electronics, Goldstar, Privileg, Universum... AB kvalita se dala do Funai, Hometech, Yoko....
Micey Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 huhu4d: To ví přece každej, že např. Rolex má tři kvality, Zmizík má kvalitní zdroje. Je to takhle: 1. jde do tzv. super-butiků, ty jsou jenom na pozvánku, nárok vzniká dědičně. Suby kolem třičtvrtě mega. 2. jde normálka do distribuce, ty si obyčejný člověk koupí třeba u Bechyněho. 3. to sou ty nepovedený, on je to pravej Rolex, ale neználci si myslej, že to sou fejky. Ty koupíš za toho bůra někde na webu..
huhu4d Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 huhu4d: To ví přece každej, že např. Rolex má tři kvality, Zmizík má kvalitní zdroje. Je to takhle: 1. jde do tzv. super-butiků, ty jsou jenom na pozvánku, nárok vzniká dědičně. Suby kolem třičtvrtě mega. 2. jde normálka do distribuce, ty si obyčejný člověk koupí třeba u Bechyněho. 3. to sou ty nepovedený, on je to pravej Rolex, ale neználci si myslej, že to sou fejky. Ty koupíš za toho bůra někde na webu.. presne to som si myslel
enslow Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 sa tu dusuju nad LV..ano rozprava sa ze luis vuitonka sa dedi..ano dedi..ale taku kabelku tu my v zivote nedostaneme kupit....pretoze to su robene kabelky na objednavku cisto rucne sa siju z velmi dokladne vybranej koze kde nemoze byt jeden jediny kaz...potom sa velmi pozorne rucne sije..lenze je tu problem..ta kabelka nestoji 1000 ani 2000eur...ale ta luis vuitonnka stoji 5000eur a viac....myslim ze rucne robene zakazkove kufre vuitton stoja okolo 300000czk... kamoska robi pre firmu ktora obsiva kozou paluvsetcibovky do aut ako su bentley maserati a pod...ze ked pride kamion z kozou je bezne ze polka kamiona ide prec....su tam velke naroky na kvalitu koze
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 huhu4d: To ví přece každej, že např. Rolex má tři kvality, Zmizík má kvalitní zdroje. Je to takhle: 1. jde do tzv. super-butiků, ty jsou jenom na pozvánku, nárok vzniká dědičně. Suby kolem třičtvrtě mega. 2. jde normálka do distribuce, ty si obyčejný člověk koupí třeba u Bechyněho. 3. to sou ty nepovedený, on je to pravej Rolex, ale neználci si myslej, že to sou fejky. Ty koupíš za toho bůra někde na webu..Ty poslední dvě řady se dělaj z alpaky.
matejCZ Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Setkal jsem jako ostatně každý s "zaručeně" pravejma Rolexkama od podivnýho tmavýho týpka na pláži, na stáncích poblíž oblíbených mořských destinací až po překupníky, kteří prodávají hodinky, které jsou možná pravé (trestná činnost) nebo zdařilé repliky, ale bohužel potřebují nutně peníze...Ať je to jak chce, tak nechápu někoho, kdo může nosit hodinky, u kterých ví, že nejsou pravé... Co z toho ten člověk pak má? Nechápu "machýrky", kteří mají fíky poznatelné na 50 metrů a do krve se budou hádat, že jde o pravé hodinky a proč si je někdo dovoluje osočovat...On hlavní problém asi bude v lidech, kdyby nikdo fíky nekupoval, tak by je asi ani nevyráběly...Nedávno jsem na zkoušce narazil na borce, co měl na ruce Breitling Navtimer, tak jsem se s ním bavil chvíli a když jsem ho požádal, jestli bych se na ně memohl podívat, že mu ukážu na oplátku Colty, tak mi řekl, že nejde o pravé hodinky, že jde o AAA repliku za 20.000 Kč, že originál stojí přes 100 a nechtěl mi je pak ani ukázat... Chápu, že si někdo potřebuje zvýšit EGO obyč replikou za 500 Kč, ale kupovat si AAA repliku za cenu dobrejch "kvarcek", třeba bondovek, který jsou fakt pěkný a všeobecně profláklý, takže z mého pohledu stejnej efekt...
rfido Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Teď nevím na co reaguješ, ale prodej fejků ve značkových buticích je bohužel smutnej fakt. Netýká se to jen HB, ale dost často jde i o Dior, LV a podobný značky. Navíc kolik chlapů pozná, že to není HB origoš, že to není jejich střih a materiál? Spoustu lidí prostě bere tu našitou značku jako záruku kvality, kterou jinak prostě nepoznaj. Je to tak, i třeba Levi´S když se setká s fakt dobrejma kopiema svejch kalhot, tak aby mohl potvrdit zda jsou jejich nebo padělky, tak ty kalhoty musí rozebrat a pak teprve jsou schopni potvrdit kde je pravda, takže je to o úrovni padělku, takže si člověk může naběhnou a nosit padělek ani netuší....
instant Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 hehe klasika kazdeho fora...od zadanej temy sa prejde na uplne inu temu....halo chlapci s tymi handrami je to uplne inak..ja chodim do turecka a je to uplne inak...pridete do fabriky...chcete napr rifle...dotycny vyrpobca vam ukaze rifle za 3 eura co sukvazi smejd..lenze v tej istej fabrike sa robia rifle napr pre mustang..ale tie stoja uz 30e napr a su aj v inej kvalite z uplne inej rifloviny..su tam fabriky kde sa sije pre adidas a mate tam jogingy za 5e ale aj za 50e a to je uz uplne ina kvalita...oni to vedia odrbat na latke,na technologii sitia,lepenie,dava sa mensi doraz na kvalitu materialu...mimo ineho k tomu LV..ja osobne som uz rozparanu aj luis vuitonku za 1000e...a bola origo...okrem ineho staci ist do metzingenu kde je fabrika hugo boss...rovno pri fabriuke je predajna kde idu nepodarky napr niekde omylom presla masina s ihlou..tak potom to nieje A kvalita tak to daju do predajnicky pri fabrike napr za 20e...ale Acko stoji napr 70e.. takto to funguje aj s fabrikami ako Gucci a podobne...maju kolekciu napr haute coutur kde su hadnry ako kusovky a je to brutal rucna robota s drahou latkou..ale saty stoja napr 5000eur...ale potom mate klasicku konfekciu ktora sa predava bezne v obchodoch ale je tam pouzita drahsia latka..napr cista bavlna alebo alpaka... pocuj clovek, ale tu nie je debata o tureckej fabrike na rifle ale o azijskych krajciroch, co siju na mieru obleky. neviem ci si niekedy takeho videl. maly, zhrbeny, saha ti kam netreba. edit: teda povodne je debata este o uplne niecom inom, ale to tu uz nikoho netrapi
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 jasne jasne, napr. ja si dodavatelov vyberam zasadne podla hodiniek hehehehe get real..ale ty neeee bavime sa predsa o takych co riesia pri biznise co ma kto na ruke pripadne na nohach pripadne na krku atd. Ale toto je milionkrat omielana tema zalozena na osobnych skusenostiach a preferenciach a ani teraz nikam nepovedie....
Josef01 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Tady se člověk chlapi pobaví, nakonec se dozvím, že pravé Rolexy koupit vlastně ani nejdou a Levisky stojí 1000 Euro, ostatní je fejk
instant Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 zoberme to holisticky: definuj prave Levisky
cali Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 No tak ked uz sme to nacali tak fejky sa kupuju pre to iste, pre co sa kupuju aj originaly, aby nositelovi zvysovali MI. To plati vlastne pre akykolvek tovar. So zlatymi daytonami mozes v pohode machrovat na 99% ludi a pred zbytkom ta tie hodinky aspon nezhodia, prosto MI boost je garantovany(a do poslednej kvapky zaplateny). S fejkom celozlatych dayton mozes tiez machrovat na iste percento ludi, istemu percentu bude celkom fuk ze nosis fik a pred zbytkom ta to dokonca vylozene zhodi. Inak budeme ten fik zlatych dayton posudzovat u pana co mi bude mat natocit pivo a poldeci v stanicnom nonstope a inak u chlapa co bude chciet "vyhodne" zhodnotit moje celozivotne uspory. Kazdopadne nikdy a nikde nedostanes viac nez za co si zaplatis. Fiky stoja menej ale dostavas s nimi mensiu a hlavne menej spolahlivu davku MI boostu, ale niekomu to moze stacit, tak im to neberme Navyse keby jedneho dna zmizli fejkari, originalnici by automaticky devalvovali. Nosit plnotucny original je predsa o to vacsia frajerina ak vieme, ze "skoro" to iste sa dalo zohnat aj za menej.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.