IzTaPa Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 srazil jsem hodinky na 1 kus. vcera jsem koupil druhy kus, ale ten jsem jeste nemel na ruce, snad se ni nej najdu cas o vikendu. ale myslim, ze 2 kusy je akurat. boty (slusne, do prace) mam troje/ctvery - nechapu, jak nekdo muze mit jedny, vzdyt po tydnu musi - bez naleziteho vyvetrani (coz za noc rozhodne neni dost) smrdet
Jarett Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 To je hezké vlákno alespoň je vidět jak to kdo z nás má Nejvíc jsem měl asi 15 kousků a nejmíň dvoje. Teď jsem na počtu 5 kousků, ale směřuju ke šťastné 3. Dokážu si klidně představit i existenci bez hodinek, ale s nimi je to přeci jen lepší
Mathauscz Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 TH lnk calibre 7GMT (me ukradene, ale nejuzasnejsi), omega seamster aqua terra (soucasne nemocne), zenith captain dual time gmt, Iwc aquatimer... A jsem happy of the most happy :-)
IzTaPa Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 A jsem happy of the most happy :-) nevedomost hrichu necini alespoň je vidět jak to kdo z nás má na poprve jsem to precetl po paroubovsku: 'kdo z nas na to ma'
Pjurcik Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Jedny hodinky mozne jsou. Pokud neni clovek sberatel. Da se obejit i bez nich. Jedny boty jsou znamkaA) velmi tizive financni situace skudleni nebo setreni na spatnem miste = mdleho rozumu Kdyz opomenu ruzne boty vhodne k ruzne prilezitosti tak boty musi "odpocivat". Jinak se nici mnohem rychleji a v konecne fazi to vyjde draz nez mit vice paru a pravidelne je stridat. Samozrejme se o ne musi taky nalezite pecovat.
relativ Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Jedny sú málo stačili by tri. Problém je, ktorých sa zbaviť, aby neskôr nechýbali.
Chosef76 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Mám dvoje, vytoužené. V hlavě má Rolex červa a tak přemýšlím, jestli by mi nestačily jedny.
VintageLover Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 S jedněma to nedám, potřebuju jich hodně a ještě mi jich hodně chybí... I když kombo Moony, Autavie, Suby, El primera a Monaca by mohlo stačit. A ještě géčka...
kulix Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Kdyz jedine hodinky tak univerzaly.. PP nautily modre.. ty by mohly byt fakt uz jedine..
semi001 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Kdyz jedine hodinky tak univerzaly.. PP nautily modre.. ty by mohly byt fakt uz jedine..Joooo, Ty jsi byl vzdy troškař :D
Liqid Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Mít jedny hodinky je prakticky nemožné, neboť v životě každého pořádného chronomagora se najde tolik příležitostí ke kterým lze použít unikátní hodinky, že by byla škoda je promarnit s jedněmi.
Ravic Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 S jedněma to asi jde, prošel jsem si tím na začátku, ale proč to znova zkoušet Dle mého jsou ideál 3 kusy podle modelu 3P: 1/ Pilotky2/ Potápky3/ Pracovní (záleží na každém, co dělá, u mě jsou to oblekovky)Tak tak.
464 Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 S jedněma hodinkama se dá existovat, ale nedá se to střídat. Na střídání to chce mít jedny hodinky do zálohy aby člověk nechodil s holou rukou. A řekl bych, že se okoukaj fakt všechny. Kombo pilot/navigator + diver + pracovní je fakt hodně fajn. Jinak až si budu jistej, že v tom chci mít tuhle částku, tak bych rád Breitling Old Navitimer, věřím, že by mi mohly půl roku vydržet.
Fishi Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Jen jedny hodinky bych už mít nemoh. Rád to střídám a hlavně každý nosim k jinýmu oblečení a příležitosti. Takový, který by měly takovou univerzálnost, se ještě nevyrobily
huhu4d Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Keby som sa dostal dole na 4ks tak si to viem predstavit. Menej asi tazko
siwi Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Já tedy nosím vždy jen jedny hodinky. Nestřídám je. Nosím je tak dlouho, dokud si nekoupím jiné. Pak je buď prodám nebo odložím a nechám si je jako součást svého vlastního "životního muzea". Podle mě mají hodinky duši a chtějí se svým majitelem prožívat to co on. Když se pak ve vzpomínkách vracím k určitým událostem, vím také přesně, jaké hodinky jsem tehdy měl. To je pro mě dost důležité. Takže: Hodinek mám sice víc, ale jako bych měl jen jedny.
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 ...kua, boty řešte ve vlákně: co máte na nohou. Tady jde o seriózní sociologickou studii. Boty jsou nutnost, hodinky ne. Doufám, že nedostanu Ban za rouhání.Nesouhlasim,hodinky jsem musel mit na ruce vzdy a mam je na ruce casteji,nez nosim boty na nohach.
redd Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 1) oblekovky (napr. Moser & Cie)2) univerzaly (napr. Omega Speedmaster Professional)3) toolwatch (napr. Seiko Marinemaster)4) sport (napr. G-shock)5) vintage (napr. po dedovi)
GSIA79 Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Než jsem přišel na chronomag, měl jsem osm hodinek a teď mám jediný, LLD(poslední Laco zrovna prodávám). Nejvíc mě berou JLC co má IzTaPa.. , ale za hodinky je to už pro mě dost velkej ranec.
stepecken Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Od začiatku tohto roka som vystriedal všetky hodinky v podpise Naraz som ich mal max 4ks ( bez G-Shock) Momentálne mam na ruke od kúpy neustále glycine airman 17 a mýslim ze sa dá naozaj žiť iba s jedinými hodinkami aj keby to chcelo potapky )) (seiko MM) (Ano preto predávam /mením apollon na ruke uz neboli 3 mesiace)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se