Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

srazil jsem hodinky na 1 kus. vcera jsem koupil druhy kus, ale ten jsem jeste nemel na ruce, snad se ni nej najdu cas o vikendu. ale myslim, ze 2 kusy je akurat.

boty (slusne, do prace) mam troje/ctvery - nechapu, jak nekdo muze mit jedny, vzdyt po tydnu musi - bez naleziteho vyvetrani (coz za noc rozhodne neni dost) smrdet :)

• Odpovědi 151
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je hezké vlákno :) alespoň je vidět jak to kdo z nás má ;)

Nejvíc jsem měl asi 15 kousků a nejmíň dvoje. Teď jsem na počtu 5 kousků, ale směřuju ke šťastné 3. Dokážu si klidně představit i existenci bez hodinek, ale s nimi je to přeci jen lepší ;)

Odesláno

TH lnk calibre 7GMT (me ukradene, ale nejuzasnejsi), omega seamster aqua terra (soucasne nemocne), zenith captain dual time gmt, Iwc aquatimer... A jsem happy of the most happy :-)

Odesláno

A jsem happy of the most happy :-)

nevedomost hrichu necini :)

alespoň je vidět jak to kdo z nás má ;)

na poprve jsem to precetl po paroubovsku: 'kdo z nas na to ma'  :lol2:

Odesláno

Jedny hodinky mozne jsou. Pokud neni clovek sberatel. Da se obejit i bez nich.

Jedny boty jsou znamka

A) velmi tizive financni situace

B) skudleni nebo setreni na spatnem miste = mdleho rozumu

Kdyz opomenu ruzne boty vhodne k ruzne prilezitosti tak boty musi "odpocivat". Jinak se nici mnohem rychleji a v konecne fazi to vyjde draz nez mit vice paru a pravidelne je stridat. Samozrejme se o ne musi taky nalezite pecovat.

Odesláno

Kdyz jedine hodinky tak univerzaly.. PP nautily modre..;) ty by mohly byt fakt uz jedine..;)

Joooo, Ty jsi byl vzdy troškař :D :D

Odesláno

Mít jedny hodinky je prakticky nemožné, neboť v životě každého pořádného chronomagora se najde tolik příležitostí ke kterým lze použít unikátní hodinky, že by byla škoda je promarnit s jedněmi.

Odesláno

S jedněma to asi jde, prošel jsem si tím na začátku, ale proč to znova zkoušet :)

Dle mého jsou ideál 3 kusy podle modelu 3P:

1/ Pilotky

2/ Potápky

3/ Pracovní (záleží na každém, co dělá, u mě jsou to oblekovky)

Tak tak. 

Odesláno

S jedněma hodinkama se dá existovat, ale nedá se to střídat. Na střídání to chce mít jedny hodinky do zálohy aby člověk nechodil s holou rukou.

A řekl bych, že se okoukaj fakt všechny. 

Kombo pilot/navigator + diver + pracovní je fakt hodně fajn.

Jinak až si budu jistej, že v tom chci mít tuhle částku, tak bych rád Breitling Old Navitimer, věřím, že by mi mohly půl roku vydržet.

Odesláno

Jen jedny hodinky bych už mít nemoh. Rád to střídám a hlavně každý nosim k jinýmu oblečení a příležitosti. Takový, který by měly takovou univerzálnost, se ještě nevyrobily :)

Odesláno

Já tedy nosím vždy jen jedny hodinky. Nestřídám je. Nosím je tak dlouho, dokud si nekoupím jiné. Pak je buď prodám nebo odložím a nechám si je jako součást svého vlastního "životního muzea". Podle mě mají hodinky duši a chtějí se svým majitelem prožívat to co on. Když se pak ve vzpomínkách vracím k určitým událostem, vím také přesně, jaké hodinky jsem tehdy měl. To je pro mě dost důležité. Takže: Hodinek mám sice víc, ale jako bych měl jen jedny.

Odesláno

...kua, boty řešte ve vlákně: co máte na nohou. Tady jde o seriózní sociologickou studii. :cheers: Boty jsou nutnost, hodinky ne. Doufám, že nedostanu Ban za rouhání.

Nesouhlasim,hodinky jsem musel mit na ruce vzdy a mam je na ruce casteji,nez nosim boty na nohach.

Odesláno

1) oblekovky (napr. Moser & Cie)

2) univerzaly (napr. Omega Speedmaster Professional)

3) toolwatch (napr. Seiko Marinemaster)

4) sport (napr. G-shock)

5) vintage (napr. po dedovi)

Odesláno

Než jsem přišel na chronomag, měl jsem osm hodinek a teď mám jediný, LLD(poslední Laco zrovna prodávám). Nejvíc mě berou JLC co má IzTaPa.. , ale za hodinky je to už pro mě dost velkej ranec. :crying_anim:

Odesláno

Od začiatku tohto roka som vystriedal všetky hodinky v podpise :)

Naraz som ich mal max 4ks ( bez G-Shock)

Momentálne mam na ruke od kúpy neustále glycine airman 17 a mýslim ze sa dá naozaj žiť iba s jedinými hodinkami :) aj keby to chcelo potapky :))) (seiko MM)

(Ano preto predávam /mením apollon na ruke uz neboli 3 mesiace)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...