jacob Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Ten osmidenní stroj je podle mě úžasný. Koukal jsem na ně a jsem rád, že jsi je koupil . Teď se na ně budu chodit koukam sem, do tvého vlákna. Říkal jsem si, že kdybych šel do Panerai, tak jedině 312, ale ty tvoje Radiomir změnily můj názor.
Josef01 Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Cyril: Vyzkouším rezervu a dam vědet
Daemonultimate Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Pro mě samotného byly vždy Panerai velmi specifické hodinky jejichž kouzlo musí člověk objevit a dorůst do nich.Tedˇ,kdy se mi opravdu líbí,protože dokážu ocenit konstrukci i stroj(ten tvůj nemá chybu) mě mile překvapuje jak kladně na ně reagují i lidé chrono nepostižení.Super koupě a velká gratulace.
relativ Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Ten hnědej řemen mě ale dostal! Jako že jsem jeden z mála paneraistů, který nestřídají řemeny, tak tady udělám výjimku a hned si objednám nějakou pěknou hnědou 26.Vyskúšaj 27-ku.
volfda Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 (upraveno) Ten osmidenní stroj je podle mě úžasný. Koukal jsem na ně a jsem rád, že jsi je koupil . Teď se na ně budu chodit koukam sem, do tvého vlákna. Říkal jsem si, že kdybych šel do Panerai, tak jedině 312, ale ty tvoje Radiomir změnily můj názor. Sdilim tvou radost, ze je Josef koupil, neb jsem mel nutkani do nich jit Dost me laka neco od Panerai s delsi rezervou, a to mam 312tky, ale takove PAM 270 taky nejsou k zahozeni... Jinak moc gratuluji, Pepo, jsou skvele;) Upraveno 9. února 2013 uživatelem volfda
lastam Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 pekne Ti ladi se svetrem, parada a pruhled dynkem je moc fajn!
pecouldek Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Znacka Panerai se mi zacina libit cim dal vic... Jsou moc krasne... Gratuluju...
sureshot Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 radiomiry ma az tak neberu ale subjektivne objektivne je to elegantny a pekny kusok! pripajam sa ku gratulaciam
Cyril Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 krása ,mocmoc příjemné... Už máš 30 příspěvků. Ještě pár...Copak máš na prodej?.
01standa Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 (upraveno) Už máš 30 příspěvků. Ještě pár...Copak máš na prodej?. děkuju Cyrile...myslím,že se "něco" najde :-),ještě uvidím , které své hodinky bych nabídnul.......... Upraveno 16. února 2013 uživatelem 01standa
eskimak Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 děkuju Cyrile...myslím,že se "něco" najde :-),ještě uvidím , které své hodinky bych nabídnul..........@01standa: dost odvazna odpoved za tychto okolnosti... ide to dole vodou . A hodinky su uplne nechutne...lebo niesu moje. Mal som prst na spusti, no potom som strielal na vacsiu istotu. PAMy som este nemal, tak som si povedal ze sa da zacat aj elementarnejsim modelom.Obrovska gratulacia!
01standa Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 mám nemám,asi tomu nerozumím , ale hlavně že máme své hodinky... @01standa: dost odvazna odpoved za tychto okolnosti... ide to dole vodou . A hodinky su uplne nechutne...lebo niesu moje. Mal som prst na spusti, no potom som strielal na vacsiu istotu. PAMy som este nemal, tak som si povedal ze sa da zacat aj elementarnejsim modelom.Obrovska gratulacia!
dissidentagressor Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Parádní hodinky, moc gratuluji a tiše závidím
Josef01 Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Vyzkoušej rezervu Pepo. Já ji u 268 měřil již dvakrát a jestli se dobře pamatuji, tak drží 10 dní a 6 hodin. Asi o den víc, než šlapou 311, který mají chrono. Ten hnědej řemen mě ale dostal! Jako že jsem jeden z mála paneraistů, který nestřídají řemeny, tak tady udělám výjimku a hned si objednám nějakou pěknou hnědou 26. Tak rezerva vyzkoušena a je to plných 11 dní a 1hod., 45 minut. Testováno to bylo v klidu, ciferníkem nahoru a v absolutní tmě při teplotě 18°C. Myslím že by si tenhle model hodinek plným právem zasloužili označení 10-Days, nevím jak je na tom RADIOMIR 10 DAYS 323, ale má holt konkurenci Taky jsem rovněž ověřil, že vibrograf opravdu ukazuje správně, protože po 10-ti dnech byla celková odchylka hodinek 118s, tedy 11.8s/den a vibrograf ukázal 12s/den.
Priboo Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Nádhera. Hned si jdu vsadit sportku .
michalval Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Nádhera, gratuluju, jsou parádní! Radiomiry jsou krásný - strašně nerad čtu zkušenosti jiných, že (třeba v mém případě) definitivní Luminory nejsou definitivní a že definitivní budou až Radiomiry. Doufám, že jsou i výjimky z tohohle vývoje .Odkud je ten řemen, jestli se můžu zeptat? Je to originál za nehorázný peníze nebo něco jiného. Něco takového hledám pro svoje 312-ky.
Josef01 Odesláno 23. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Díky Řemen je od heroic18.com, komunikace s nimi je výborná, doporučuju. Měl bych si nechat upravit cifr takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Díky Řemen je od heroic18.com, komunikace s nimi je výborná, doporučuju. Měl bych si nechat upravit cifr takto Super test, spíš bych čekal, že si firma bude přidávat.
relativ Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Tak rezerva vyzkoušena a je to plných 11 dní a 1hod., 45 minut... Zaujímalo by ma, kedy si ukončil naťahovanie. Bolo cítiť, že je tam maximum? O tej výdrži toľko, že aj 10 dňové majú 3 "barely" preto to vychádza na viac ako 8 dní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se