Josef01 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Tak se mi nějak zalíbily Radiomir a jejich plastické indexy. Původně jsem chtěl hodinky s ukazatelem rezervy nátahu min 7 dní a přemýšlel jsem o IWC. nakonec se mi zalíbily další Panerai a jsem využil nabídky na 8 denní s inhousem P.2002/3. Je krásné, jak člověk mění názory na hodinky - Panerai mi dlouho neseděly no a vidíte, najednou je všechno jinak.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
paolous Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Jsou nadherny a ten remen je k nim mnam mnam... Uzivej jich ve zdravi, gratulace!
Cyril Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Gratulce Pepo! Tak vitej v klubu. Myslim, ze tyhle 268 mame na foru jen my dva..... A to uz tedy mame spolecny dva modely! 18/33
Sorbus Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 K podobným hodinkám jsem ještě nedozrál, ale uznávám, že mají svůj nepopiratelný půvab. Obdivuji ale kalibr, ladné křivky jednotlivých částí můstku jsou fascinující a rezerva chodu stejně tak.
African Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Ty se s tím pěkně nepářeš chlapíku Jsou krásné a osm dní je osm dní, takže obrovská gratulace Ať slouží"
kloubik Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Ty jsi nasadil teda zbesily tempo. Ale velka gratulace, jak obecne Panerai moc nemusim, tak tyhle bych bral hned z fleku. Krasny fotky a ta posledni na ruce je nadherna! Jen me napada (a kazdy to mame jinak), proc tolik akvizic najednou, nebylo by lepsi posetrit nejaky akvizice do budoucna, az ted ukojeny chronobundus zase zacne vyplouvat na povrch? Jedine ze do budoucna si setris v zaloze ty Nautily se svetlym cifrem, to bych pak chapal :-)
Josef01 Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Díky všem Plně mě popadla hodinková nemoc, ale už jsem to snad ukojil. Přes léto se věnuju jinému koníčku, tak sem ani moc nechodím a mám klid Tyhle hodinky se mi zalíbily hlavně díky 8 dennímu nátahu a plastickým indexům no a nakonec mě i přesvědčila cena, to taky přiznávám. Díky bohu hodinky nejsou auto, kde člověk vyhodí neskutečné peníze za to, aby se dostal z bodu A do bodu B. Tenhle model se již přestal vyrábět a jeho cena stoupá, takže to určitě vyhozené peníze nejsou....Do budoucna bych chtěl určitě pořídit něco opravdu pěkného, limitku, která bude mít opravdu duši, ani to nemusí být od zde často diskutovaných "top" výrobců.
romulada Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Sluší ti moc, Pepo, tak ať dlouho dobře slouží!
sashator Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 (upraveno) Ty se s tím opravdu poslední dobou moc nepářeš. Pomalu si začínám myslet, že k této značce jednou třeba také dospěju- dřív jsem ji úplně míjel a teď už jsem se několikrát přistihl jak čumim na jejich web, ty jejich sendvičový cifry jsou moooc pěkný.Jinak ale samozřejmě velká gratulace ke všem posledním přírůstkům!!!! edit- a fotky jsou taky povedený Upraveno 9. února 2013 uživatelem sashator
enslow Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 mozno ze som este hodinkovo nezrely ale stale neviem co sa mi ma na takychto typoch hodiniek pacit...
relativ Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Urobil si dobrý obchod, gratulujem. Tie hodinky patria do kategórie tzv doživotných, nič im nechýba. Ideálne rozmery, dlhá rezerva náťahu, prehľadný ciferník, nádherný strojček...
ivan_989 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 enslow: to sa neda vysvetlit, bud ta to chyti, zapaci sa ti a rozbucha ti to srdce alebo nie.
filo-boxer Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Tyhle kdyz vidim, tak trochu lituju, ze na ne nemam zapesti. Krasa!
bandicoot Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Ja se z vas zvencnu, ani jsem nevedel ze je ma Romulada a ty sesmu pivka taky nepochlubil...Gratuluju, molto bene.
panedge Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Teda Pepo ty jedes,klobouk dolu.Tyhle radiomiry jsou neskutecny!
Jeremy Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Jojo, hezkej kousek.. Když Ti nevadí manuál a ta čočka tam :-)
Josef01 Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Díky přiznám se že ta lupa se mi tam líbí a to natahování vůbec neva naopak to má skoro polovina mých hodinek.
Cyril Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Vyzkoušej rezervu Pepo. Já ji u 268 měřil již dvakrát a jestli se dobře pamatuji, tak drží 10 dní a 6 hodin. Asi o den víc, než šlapou 311, který mají chrono. Ten hnědej řemen mě ale dostal! Jako že jsem jeden z mála paneraistů, který nestřídají řemeny, tak tady udělám výjimku a hned si objednám nějakou pěknou hnědou 26.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se