Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pánové, já tady nechtěl rozpoutat nějakou agresi vůči novému členovi fóra, chtěl jsem mu jen nenápadně naznačit, že styl jeho dotazů je na zdejší poměry nevšední, nevím, jak to dobře vystihnout, ale Frostie to v podstatě popsal, již absence takových detailů, jako "dobrý den (alternativně nazdar)", nebo "prosím Vás" ty dotazy uvádí v jiném světle a potom to tlačení na pilu a chrlení otázek a odkazů působí až protivně. Tak snad to můžeme tímto uzavřít, Koktine vítej a začni víc číst, ono se to potom tak nějak samo přirozeně rozeběhne... :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Jestli je to fullgold, tak moc gratuluju ke splnění další mety. Ale chtělo by to nějaké další fotky, tahle je dělaná v nešťastných podmínkách, že to díky odrazům působí jen jako zlacení, místy už krapet jeté ;-)

Docela by mě zajímala technologie výroby - ztracený vosk?

A ryzost? Když srovnám tuhle fotografii s fotkami zlatých primek, které jsem si tady postahoval, přijde mi, že se barvou opravdu blíží žlutému zlatu (proto to na mě působí jako zlacení), zatímco ostatní zlatá pouzdra mají lehounký narůžovelý nádech.

Nekritizuju, jsem jen zvedavej. Jsou krasné, jako všechny traktory.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zkouknul fotku v Primkách na ruce, no máš to moc pěkné, Davide, gratulace veliká. Snad časem ukážeš i řešení dýnka.

Povedlo se krasne zachovat tvar traktoroveho pouzdra, jen doufám, že se nožičky z bočního pohledu směrem k pouzdru neztenčují, jako u origo mosazneho chromovaneho pouzdra, to by asi zlato nemuselo časem zvládnout... ono asi není náhoda, že u zlatých pouzder primek se nekopiroval design pouzder chromovanych, všechno je u nich trochu masivnější a zaoblen?jší.

Docela mě baví ta kombinace s vintage cifernikem, povedlo se Ti to.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Ahoj mám dotaz.  Dneska v jednom bazaru se mi podařilo vyhrabat Traktory co potřebuju k renovaci.  Vě většině traktorů s datumem jsem viděl 521, s kulatým frézováním, tady je typ 121 s rovným frézováním.  Jelikož jěště není k mání kniha pana Hovorky, tak se chci zeptat, zda je to správně nebo jestli to někdo zbastlil.  Dík

post-23443-0-34798000-1414595216_thumb.jpg

post-23443-0-17184800-1414595228_thumb.jpg

post-23443-0-10178800-1414595234_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V tomhle vlákně jsem se asi dostal na konec, už není kam dál. Krabička má 12 míst a všechny jsou obsazený

8 původních kousků

- 3 ks kal. 55

- 2 ks kal. 50

- 3 ks kal. 52

1x tovární bastl, kal. 50 s bruselským ciferníkem. Je to krásný provedení, určitě jich pár vzniklo i přimo v továrně (tento k nim patří), do prodeje myslím nešly

1x renovace - černý ciferník s bílým tiskem považuju za jednu z nejzdařilejších renovací

1x echt gold

a nakonec jedny úplně nový, se lvem

post-13546-0-93524700-1415228018_thumb.jpg

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...