marecenator Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 V 29. 12. 2021 v 9:35, posmourny napsal: Krásný Milgaussy! Milgy nuda, krasne breitle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 6 minutami, semi001 napsal: Tommy hilfiger, mrknu doma, jestli není na štítku nějaký konkrétní model Díkes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 (upraveno) Tak po 2,5 letech mi spadly při RTG kontrole na letišti a jebl se safír na 9, po tom co sem to rozdejchal sem si řekl, tak hodinky fakt s příběhem, seru na to nic neměnim Upraveno 3. ledna 2022 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 2 hodinami, marecenator napsal: Milgy nuda, krasne breitle! Když já jsem elektrikář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 2 hodinami, Moty napsal: Tak po 2,5 letech mi spadly při RTG kontrole na letišti a jebl se safír na 9, po tom co sem to rozdejchal sem si řekl, tak hodinky fakt s příběhem, seru na to nic neměnim A sakra... Ale tak na jednu stranu je to tak - a proto mě poslední dobou táhnou nový hodinky, který si od základů otluču sám. A tohle k tomu patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 32 minutami, posmourny napsal: Když já jsem elektrikář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Modré Certiny na modrém řemínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dnes celý v modrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 RZE Endeavour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 2 hodinami, Fajkus napsal: Dnes celý v modrém. Moc pěkné a na živo 3x pěknější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Taky jsem dnes v modrém. kdo by jim hádal 44 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 @M3maniac dobře ty! Kolikrát prošly servisem a jsou celou dobu tvoje, nebo aspoň v rámci rodiny, nebo je to akvizice? Já v podstatě nemám šanci se u svých hodinek takového jejich věku dočkat pokud je budu mít od jejich plínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 No staré hujerky tu má od doby koupě počítám 0,003 % lidí a upřímně jim to závidím mít hujerky po tátovi nebo po dědovi. Mám je asi 6 let po dlouholetém členovi zdejšího fóra. Sakra, není to už 7 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Pepek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechito Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 MIDO Ocean Star Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Vše modré. (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Na slunci jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Ahoj, jsou taky modré, teď jsem je objevil zastavárně, také hodinky Rubina duromat, chtěl bych se zeptat jestli nevíte jakou by ty Rubina duromat, mohli mít cenu ? I když je tam kov. pásek, je k ničemu, je malý. Jakou můžou mít normální kupní cenu ? Dík za odpovědi, rady. Roman Pošlu pár fotek. P.S. pokud to vadí tak to prosím přesuňte někam, kde by na to mohl reagovat. Moje předešlé umístění asi nebylo šťastné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se