Cyber Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Moty, to nebylo primarne na Tebe . Ale kdybych mel podle sebe zvolit zebricek 5 nejlepsich potapek v kategorii pouzite v cene 60-190 ,tak by vypadal takto: DeepSeaPloProf2500SUBCLV8500 Upraveno 27. února 2013 uživatelem Cyber
Moty Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Moty, to nebylo primarne na Tebe . Ale kdybych mel podle sebe zvolit zebricek 5 nejlepsich potapek v kategorii pouzite v cene 60-190 ,tak by vypadal takto: DeepSeaPloProf2500SUBCLV8500 Aspoň, že tak, ale výběr máš pěknej:notworthy:
Frantik Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Chybi PAM, takže seznam je chudej :-)
Cyber Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Chybi PAM, takže seznam je chudej :-)Submersible jsou na mem seznamu az sedmy osmy, ale vetsina Pampersek nema otocnou lunetu, tedy jako potapky jsou timto hodne degradovane.Nemluve o tom, ze o luxusni regulaci delky tahu u RX nebo PloProof si Pampersky muzou nechat jen zdat.Ale pozdro a uzaver koruny je u nich uzasney ,o tom zadna. I kdyz vsichni vime ze prvni strojky byly od te firmy co dela ty hnusne a malicke strojky )) Upraveno 27. února 2013 uživatelem Cyber
Moty Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Submersible jsou na mem seznamu az sedmy osmy, ale vetsina Pampersek nema otocnou lunetu, tedy jako potapky jsou timto hodne degradovane.Nemluve o tom, ze o luxusni regulaci delky tahu u RX nebo PloProof si Pampersky muzou nechat jen zdat.Ale o pozdro a uzaver koruny je u nich uzasnej,o tom zadna. Tohle sem moc nepochopil, když to Omega umí, proč tu regulaci nedali i na PO
Frantik Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Ploprof je nenositelnej mastodont a Suby jsou tak pro děti. Nastavování tahu neni třeba, stačí povolit řemen o dírku :-) Upraveno 27. února 2013 uživatelem Frantik
Cyber Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Moty to je jednoduchy, PloProf je tool, a navic vlajkova lod Omegy. Planet Ocean je popularni a mnohem dostupnejsi model pod nim, musis mit pocit za co ty penize u PP davas .Dirku ? Spis dirky...a tady hrozi ze Ti spadnou do vody driv nez reknes zblunk.A cmarat lihovou fixou na sklicko cas kdyz nemas otocnou lunetu,taky neni moc prakticky.Proste Submersible sedmy, osmy a jeste s primhourenym okem
Josef01 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Honzo 41,5 je pro mou ručku 19,5 málo, já musim mít 44+. Tak jsem rozhodnutý 70:30 pro starý. Kdybych kvůli 14 dnům nemusel opustit Nemo limitku, tak jsem dneska nic neřešil...Jedině jít do plnotučných 49mm, ale tam zase není datum
Frantik Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Moty to je jednoduchy, PloProf je tool, a navic vlajkova lod Omegy. Planet Ocean je popularni a mnohem dostupnejsi model pod nim, musis mit pocit za co ty penize u PP davas .Dirku ? Spis dirky...a tady hrozi ze Ti spadnou do vody driv nez reknes zblunk.A cmarat lihovou fixou na sklicko cas kdyz nemas otocnou lunetu,taky neni moc prakticky.Proste Submersible sedmy, osmy a jeste s primhourenym okem V kanclu nemáme vodu a fixou pisu akorát na flipchart :-)
sashator Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Honzo 41,5 je pro mou ručku 19,5 málo, já musim mít 44+.Taky bych chtěl trochu oponovat - Aqua Terry působí obecně větším dojmem, teď mám na ruce svoje nový krasavice (kalibr 2500, dělaly se v 42.2mm) a vypadají tak na těch 44mm...jinak jsem také hlasoval pro starší kousky- když tě 8500 nedostaly ani po pár dnech tak se vrať k těm které už s tebou něco prožily.
lib Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Richarde, mas to tezky!Měl bys zacit tak nejak nanovo! Edit: a hlasoval jsem za 2500. Ta vyska tech novych je uz moc. Ta nacancanost je uz taky moc, ale to plati vlastne pro oboje. Upraveno 28. února 2013 uživatelem lib
kloubik Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Taky bych chtěl trochu oponovat - Aqua Terry působí obecně větším dojmem, teď mám na ruce svoje nový krasavice (kalibr 2500, dělaly se v 42.2mm) a vypadají tak na těch 44mm...jinak jsem také hlasoval pro starší kousky- když tě 8500 nedostaly ani po pár dnech tak se vrať k těm které už s tebou něco prožily. Se starsim modelem se to neda srovnavat, pouzdro 8500 pusobi mensim dojmem a 41.5mm bych prirovnal spis ke starym 39mm. Videl jsem nazivo i ty modre 38.5mm co mel Craig v Bondovi a na prvni pohled jsem neveril ze to neni 35/36mm. Ale na 20cm zapesti bych volil mozna spis tech 44 skutecnych mm, ale taky zalezi k cemu by hodinky nejvic nosil, k obleku by deep sea asi moc nebylo.
Daemonultimate Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Zapomenˇte na AT,do toho Ricous nepůjde.SDDS jsou opravdu jedny z nejlepších potápek,nad ně bych už dal snad jen SDDS-CH. Ale do týhle limitky v počtu 500 kusů stejně nikdo nepůjde a na běžný nošení už vůbec ne.SDDS jsou skvělý,ale je to trojnásobek částky,kterou dal Ricous za PO 8500,takže si myslím,že debata kolem nich je budˇ irelevantní nebo na vzdálenější budoucnost.Nic nejde hned.(komu jo,tomu blahopřeju).Takže jen zopakuji svůj nepodstatný názor (víš jak to na foru vypadá,co člověk to jiný pohled na věc,máš tu spoustu přátel,kteří jsou opravdoví znalci hodinek a jen jejich názor Ti k něčemu bude),nech si pár týdnů oboje a které budou v šuplíku jdou z kola ven.
sashator Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Já jsem ani tak nemyslel, že by si ricous pořídil AT, spíše jsem jenom reagoval na to že by mu staré AT podle mého velikostně nevadily...kolega přede mnou má ale pravdu- pokud nutně nepotřebuješ nyní finance z prodeje, zkus ponosit oboje a pak se rozhodneš
Moty Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 ještě jeden nárh, jestli nemáš mesh tak si ho kup, šoupni ho na 2500 a a budeš mít takový obnovený svoje starý, dobrý kamarádky:smile_anim: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Podle mě ricouse akorát hlodá, že když má možnost pokroku, tak by jí měl využít. Prostě Faster, Higher, Stronger.Ale ono to tak být nemusí, tohle jsou hodinky, ne HDP, neni třeba růst pořád.
ricous Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Bandi na to káp a má pravdu. Takže budu asi jeden z mála, který se nevydá cestou evoluce a pokroku... And the winner is.... 2500
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se