Liqid Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 koník Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tico1 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Bicolor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 Tenge: to je nářez! Maxi Marine tu pár členů má nebo mělo, ale že mají takovýhle průhled, jsem netušil. Modřený rotor, můstky, šroubky... paráda! Jdu hledat další fotky na net! Edit: není to nějaký photoshop?
JAJA Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Odesláno 26. května 2015 (upraveno) [/img]Není..Modrá je dobrá! Upraveno 26. května 2015 uživatelem JAJA
Jeronimo Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 L HC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmako Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Už to tady někde je, ale napadlo mě, že se ta fotka hodí i sem...
StanoBare Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Dobrá fotka. Blancpainy som u teba zaregistroval cca 2 roky naspäť? Dúfam, že ich stále máš, alebo už je to len spomienková fotka?
mmako Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Mám je o trochu déle - a ano, pořád je mám. Ostatně tuším, že to dotáhly do letošního kalendáře. Tedy z druhé strany :-)
HB63 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Orient Tri Star Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HB63 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Vostok Europe K-3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 sice není vidět dovnitř, ale to pouzdro je prostě skvělé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Ten "vykouslej" rotor ma Alpina moc hezkej,tady ma ten pruhled vyznam,pac si s dekoraci opravdu vyhrali.Kdyz jsem mel Avalanche Extreme,neustale jsem je zezadu ocumoval.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se