Radik Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Jo, mám pár hodinek, kde je druhá tvář minimálně stejně pěkná jako první. Tyhle jsou mezi nima. Další jsou Fortisky zubatice a třetí co mi stále unikají Eterny Kontiki Date.
tano Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Jo, mám pár hodinek, kde je druhá tvář minimálně stejně pěkná jako první. Tyhle jsou mezi nima. Další jsou Fortisky zubatice a třetí co mi stále unikají Eterny Kontiki Date.Mas recht vlastne, cela tato trojce ma pekne pozadi . Ty Eterny casem das.
jenik77 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 to jsou pěkný šedivky:), NOMOS umí!!!diky! jo jo, jsou tam v gh sikovni!:-)
siwi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 ...a z druhý strany. DSCN2822.JPG Dýnko LHC je jednoznačně nejhezčí, jaké jsem kdy na hodinkách měl.
Potkan Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 P = Pacha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2016 SAWC ze zadu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2016 Dýnko LHC je jednoznačně nejhezčí, jaké jsem kdy na hodinkách měl.Také L HC považuji za jedno z nejlepších neprosklených dýnek co jsem viděl a měl. SAWC ze zadu Opravdu hodně muziky za dobrý peníz.
monreale Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 ZENITH EL PRIMERO... 36000 VPH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Náramkové kapsáče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kvartus Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Jednoho mečouna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Otto Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Oris Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kvartus Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Hádanka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Takovej nic moc inhaus kalibr na zoufalých potápkách s proskleným dýnkem.
Lobber Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Skvělé fotky pánové... Mám rád tento pohled. Na srdce našich *hraček* se kouká prostě s láskou a takovým respektem k mistrům hodinářům... A taky přidám, jeden můj nejoblíbenější kousek . Kapesné kličky Longines 18xx
mlsoun1 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se