Radik Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Pruhled na automaty uz skoro nesnasim, přijdou mi skoro všechny stejný a aby taky ne, když je to většinou ETA. Manualni strojky se mne libi mnohem víc, no a pak jsou pevný dynka který poslední dobou preferuju (zejména u LHC nebo Kontiki je na co koukat ). Však oba víte...
siwi Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Pruhled na automaty uz skoro nesnasim... A co takhle průhled na vysokofrekvenční qurtz Bulova?
Radik Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Brrrr... Kde tam jsou ozubeny kolečka?!
HondzaX Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 A co takhle průhled na vysokofrekvenční qurtz Bulova?siwi: super. Chybějící ozubená kolečka mi nevadí :-)
siwi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Je to prostě změna a mně se to taky líbí. Přijde mi to jako dobrý nápad.
warann Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 ...prostě můny ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Vzhůru na ponorku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 ...a zpět na Měsíc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xda2 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Ltd. Edition Steinhart Kiga No.2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 ... A zase na ponorku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Seamaster GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 (upraveno) siwi, tohle snese srovnsani snad jen s quartz GS:))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. května 2016 uživatelem Kid_A
HondzaX Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Christopher Ward a jeho dva ihnousy. Vpředu jejich kalibr JJ01 s automatickým na tahem a za nim pak jejich SH21 s natahem manualnim (navíc s COSC certifikaci a 5-ti denní rezervou natahu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 HondzaX: Paráda! Už dlouho přemýšlím na C9 Small second. Jsem rád, že je někdo na fóru konečně má!
Kid_A Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 pamatuju si, kdyz jsem si cca. v roce 2004 psal s Chrisem ohledne klasikych Malvernu za cca. 200 liber. kdo by si pomyslel, ze to za dekadu dotahnou k inhousu. smekam pred borcama!
siwi Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 siwi, tohle snese srovnsani snad jen s quartz GS:)))No, tak tomu říkám čistota provedení
pepescom Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Toto by kľudne znieslo back s priehľadom Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
villain83 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 To jo, vsak by to taky nemel bejt problem nechat udelat...
siwi Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Longines ladička? Hmmm, to jsem ještě nikdy neviděl. Moc pěkný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se