Přejít na obsah

mizení příspěvků

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Kamile nedělej nic .... ono to bude lepší, aspoň nic nepokazíš ..... a nebooo .... si nech poradit  :lol2:

Chtěl jsem mu nechat čas na rozmyšlenou a on to ještě hrotí. To už je minimálně třetí demonstrativní odchod, začíná to být směšné. Tentokrát to bude i s IP adresama a jak se tady objeví nějaký podobný nick v budoucnu, mažu ho okamžitě a bez upozornění a shovívavosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 448
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil

Nenech prchlivost cloumat svým majestátem Kamile,je to jak boj s větrnými mlýny :-) 

Už jsem nechal. Zavřel jsem celou Ostatní diskuzi a zábavu a zavřu i další kategorie, jestli se to tady neuklidní a nepřestanou mi někteří radit, jak a komu mám dávat bany.

EDIT: A protože opakování je matka moudrosti, znovu připomínám, že Chronomag je soukromé fórum a prostor a pokud někomu nevyhovují zdejší psaná i nepsaná pravidla nebo moderátoři, nikdo ho tu nedrží.

Odkaz ke komentáři

V tenhle okamžik není ani celá obrovská offtopic sekce Zábava...

Edit: á, vysvětleno.. twl, Kamile, tímhle mě snad donutíš napsat něco o hodinkách, co jsem pořád odkládal :D

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Tak stejne se tam resily akorat pitchoviny, ktery nemely s hodinkama nic spolecnyho.

Naopak, zničehonic zmizela obrovská suma vědomostí, zkušeností a moudrých rad. Normální blackout. Nebál bych se to srovnat s požárem Alexandrijský knih.ovny... :D a to jsem se chystal koupit novou myčku - teď budu naprosto bezradnej!

Edit: citace a obejití sprostého slova biblioteka :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

:)  určitě, já z nich nežiju... navíc je to takové buržoasní, prodávat drahé hodinky, když rolníci na Kubě nemají co žrát....

Ne, vážně - myslím, že to bylo ze strany modů trošku zbytečné gesto, chápu že jste chtěli ukázat, kdo je tady pánem, ale....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...