Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Kamile nedělej nic .... ono to bude lepší, aspoň nic nepokazíš ..... a nebooo .... si nech poradit Chtěl jsem mu nechat čas na rozmyšlenou a on to ještě hrotí. To už je minimálně třetí demonstrativní odchod, začíná to být směšné. Tentokrát to bude i s IP adresama a jak se tady objeví nějaký podobný nick v budoucnu, mažu ho okamžitě a bez upozornění a shovívavosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Nenech prchlivost cloumat svým majestátem Kamile,je to jak boj s větrnými mlýny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Tak a YPO už není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Nenech prchlivost cloumat svým majestátem Kamile,je to jak boj s větrnými mlýny :-) Už jsem nechal. Zavřel jsem celou Ostatní diskuzi a zábavu a zavřu i další kategorie, jestli se to tady neuklidní a nepřestanou mi někteří radit, jak a komu mám dávat bany. EDIT: A protože opakování je matka moudrosti, znovu připomínám, že Chronomag je soukromé fórum a prostor a pokud někomu nevyhovují zdejší psaná i nepsaná pravidla nebo moderátoři, nikdo ho tu nedrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) V tenhle okamžik není ani celá obrovská offtopic sekce Zábava... Edit: á, vysvětleno.. twl, Kamile, tímhle mě snad donutíš napsat něco o hodinkách, co jsem pořád odkládal Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Vidíte přátelé, když Vám Kamil říkal, ať ho nes-rete, nebo že udělá moderátory ty skělé švarné jinochy (Zmizík, Hasič, Bert), tak Vám to nedocvaklo ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Tak stejne se tam resily akorat pitchoviny, ktery nemely s hodinkama nic spolecnyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Safra, zrovna jsem se chtěl Afričanovi brblajícímu na zdravotnictví pochlubit rychlou, vstřícnou a bezproblémovounávštěvou pohotovosti s roztrženým malíčkem malýho . . .a . . . není kde . . . . jak já k tomu přijdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jsem ozralej a nebo zmizela sekce ostatni diskuze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Jsem ozralej a nebo zmizela sekce ostatni diskuze? oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Tak stejne se tam resily akorat pitchoviny, ktery nemely s hodinkama nic spolecnyho. určitě ne, je tam spousta věcí co propojuje lidi a tvoří komunituod charitativní akce po chlubírnu na boty, pokud taková sekce nebudetak tohle fórum umře nudou . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Aha, Uz to vidim, ale o tom zde jiz dobrou ctvrhodinu hovorime, mlho Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Tak stejne se tam resily akorat pitchoviny, ktery nemely s hodinkama nic spolecnyho.Naopak, zničehonic zmizela obrovská suma vědomostí, zkušeností a moudrých rad. Normální blackout. Nebál bych se to srovnat s požárem Alexandrijský knih.ovny... a to jsem se chystal koupit novou myčku - teď budu naprosto bezradnej! Edit: citace a obejití sprostého slova biblioteka Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 A není to málo Antone Pavloviči ? Bych nechal jenom Primky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Dejte tomu cas, kazdej casem vychladne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 A seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 A není to málo Antone Pavloviči ? Bych nechal jenom Primky... Myslíš, že bych měl zavřít i prodeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ne, ale z Primek nech jenom Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 určitě, já z nich nežiju... navíc je to takové buržoasní, prodávat drahé hodinky, když rolníci na Kubě nemají co žrát....Ne, vážně - myslím, že to bylo ze strany modů trošku zbytečné gesto, chápu že jste chtěli ukázat, kdo je tady pánem, ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Modi s tím nemají nic společného, je to čistě moje rozhodnutí. A ještě poznámka, vlákno o vlaku Chronomagu jsem přesunul, aby do něj byl přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se