laurin Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 McMac - skus sa zaregistrovat na knife.cz a popytaj sa urcite sa najde aj viac ludi z Prahy co maju sebenzu a budu ochotni sa pri pivku alebo kave stretnut... Rockstead ma taku moznost tiez poslat noz na brusenie do Japonska - ak si prvy majitel a zaregistrujes sa u nich - ale myslim ze je to zbytocne, niekde sa da najst video ako sa udrzuje ostrie na tychto nozoch - kus rifloviny na drevenej doske + brusna pasta a ides
ričko Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Dávat noze do myčky je barbarství. To si kupte nože v IKEA a stačí až to.
ZLOjasna Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 Ako zaujimava alternativa k damaskovej sebenze moze byt damaskova cina ako napr reate future A pre fanusikov zinkera - stale mam na predaj custom mini wharnie - cize noz robeny priamo zinkerom a nie bokerom
Radek124 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 (upraveno) @ZLOjasna: No tak té horní "číně" bych (na rozdíl od low-end Bökerů) její východní původ ochotně odpustil - dokonce bych řekl že po letech všudypřítomných akčních kreací u téhle konkrétní řady možná i někdo přemýšlel nad použitím k řezání Upraveno 10. května 2019 uživatelem Radek124
McMac Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 McMac - skus sa zaregistrovat na knife.cz a popytaj sa urcite sa najde aj viac ludi z Prahy co maju sebenzu a budu ochotni sa pri pivku alebo kave stretnut... Rockstead ma taku moznost tiez poslat noz na brusenie do Japonska - ak si prvy majitel a zaregistrujes sa u nich - ale myslim ze je to zbytocne, niekde sa da najst video ako sa udrzuje ostrie na tychto nozoch - kus rifloviny na drevenej doske + brusna pasta a ides Koukal jsem na to, asi si budu muset udělat výlet do Brna. (nebo je koupit všechny :-D )
Radek124 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Odesláno 10. května 2019 @McMac: Aby těch paradoxů nebylo málo, v okolí Mojmíráku je přes den parkování za trest a Dornych je už rok totálně rozkopanej (a včetně okolí nejmíň další 2 roky bude) - takže si na ten výlet do Brniska nezapomeň pohorky a do čutory něco ostřejšího...
Maxel Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 (upraveno) Nový přírůstek z rodiny Bestech. Fajn kudla, možná trochu těžší. Na EDC to nebude, ale svoje uplatnění si najde. Jinak to u mě aktuálně vypadá takle. Upraveno 11. května 2019 uživatelem Maxel
Juraj11 Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Nový přírůstek z rodiny Bestech. Fajn kudla, možná trochu těžší. Na EDC to nebude, ale svoje uplatnění si najde. Jinak to u mě aktuálně vypadá takle. ten Natrix je klasický,nebo XL? Sent from my iPhone using Tapatalk
ZLOjasna Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Odesláno 12. května 2019 2x Čína od WE knives, dizajn Elijah Isham
bohus76 Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 Kluci byli na workshopu,tak jedna fotka k ochutnání /teda dvě/. Kovaný damašek a kovaná 19312 /nůž uprostřed/.
ggrand Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Odesláno 13. května 2019 2x Čína od WE knives, dizajn Elijah IshamKdyz uz jsme u te Ciny, jeden poctivy kousek Ciny prodavam, viz spravna sekce.
kilosunky Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Odesláno 14. května 2019 Hodím to sem - je tam aj kudla aj kukučky..
beeman Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 neodolal jsem, Parchant od Mototechny z eteru
Jsilver Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Hodím to sem - je tam aj kudla aj kukučky..Co to mas za to pouzdro na karty a penize? vypada to zajimave
kilosunky Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Co to mas za to pouzdro na karty a penize? vypada to zajimaveJe to Armatus Carry Vita EDC Wallet
milhauszn Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Tak jsem si udelal radost k narozeninam a mam dvojvajecna dvojcata.
Jsilver Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Odesláno 15. května 2019 Je to Armatus Carry Vita EDC Wallet Diky, koupene primo na jejich strankach, nebo mas lepsi tip kde sehnat?
mAra_ Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Dneska přišla... Překvapilo mě, jak je malá. Což beru jako velké plus. Fakt je taková kompaktní.Ani lehká ani těžká, do ruky sedne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se