bohus76 Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Díky,zatím nebudou potřeba. Jen mě zajímalo,zda se dají nějaké " podobné" šroubky průměru 2,5 mm koupit někde v obchodě ( Fabory? ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. února Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února Jen tak pro oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března nejsou to teda nože, ale je to ze zbytku damachu na nože. Tak to snad neurazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března V 29. 2. 2024 v 18:47, bohus76 napsal: Jen mě zajímalo,zda se dají nějaké " podobné" šroubky průměru 2,5 mm koupi Snad se to nebude brat jako reklama. Ja je koupil tady. Asi to nebylo optimalni, ale bral jsem tam i nejaka lepidla a lepidlo na zavity. Rad se dozvim vase tipy. https://profimodel.cz/cs/associated/326726-m25x6mm-sroub-s-imbusouvou-valcovou-hlavou-10ks-0784695410794.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIwfiLtYDUhAMVwkJBAh3RbwgYEAQYAiABEgJbsPD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Mohl by mi někdo poradit ohledně kapesního dalekohledu?Potřeboval bych něco menšího,co vleze do kapsy,nejlépe jen na jedno oko. Použití jen na procházkách s dětmi.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 5 minutami, Juraj11 napsal: Mohl by mi někdo poradit ohledně kapesního dalekohledu? Potřeboval bych něco menšího,co vleze do kapsy,nejlépe jen na jedno oko. Použití jen na procházkách s dětmi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Děkuji Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 19 hodinami, warann napsal: sneseš Čínu? Jś mám monokular 12x neco, musel bych se kouknout. Ale obraz je luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 9 minutami, Mate napsal: sneseš Čínu? Jś mám monokular 12x neco, musel bych se kouknout. Ale obraz je luxusní Já nic nesháním, já mu jen dával odkaz na psrávný vlákno ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 59 minutami, warann napsal: Já nic nesháním, já mu jen dával odkaz na psrávný vlákno ;-). promiň, jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Ahoj, v nozich se ne zcela orientují. Plánuji dárek pro italského kolegu (lze říci i nadřízeného) který je světa znalý a vi co je nejlepší. Rád bych mu pořídil nějaký zajímavý italsky nůž. Je pro Itálii typické Stiletto, nebo existuje nějaký zajímavější nůž? Doporučíte nějakého konkrétního vyrobce? Rozpočet nemám nijak zásadně omezen Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Proč taliánský nůž? Nechal bych mu něco vyrobit od českého nožíře. Je to více osobní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 4 minutami, vzduch napsal: Proč taliánský nůž? Nechal bych mu něco vyrobit od českého nožíře. Je to více osobní. Hele více osobní bude,když to bude italsky nůž, on už žije v ČR víc jak 20 let a já mu chci připomenout domov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března @Dokusan ja kdyz slysim italska kudla, tak prvni me napadne Lionsteel. https://www.lionsteel.it/en/allproducts/_/folding_knives?f_family_156=1&nsn=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 2 minutami, warann napsal: tak prvni me napadne Lionsteel. No prave, to je jak dat cechovi zijicimu v italii ..... Mikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března No vsak . Tak jsem chapal zadani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března (upraveno) @warann Zadání si pochopil správně. Je to hrdý Ital a vždy preferuje italské produkty, ocení ruční práci a unikátnost. Já spíš přemýšlím nad tím, aby to byl typově typický italský nůž, který má historický základ. Dokonce sem někde našel klasické tvary čepelí dle jednotlivých oblastí Itálie. Upraveno 8. března uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března (upraveno) Stiletto má ale reálně použití inklinující k nule, v případě, že se vaše společnost nepohybuje ve vymáhání a potřebujete zlověstně vyhazovat ostří před "zákazníkek" A abych jen nekecal, tak tady máš italský Stiletto https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/a-g-a--campolin-aluminium-stonewashed-bayonet-mirror-polished/ Upraveno 9. března uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března A co tak rozšířit prostor o jiné druhy chladných zbraní? Já mám nože rád, ale také se v tomto směru zajímám o meče, šavle, ... Např. https://www.outfit4events.cz/czk/produkt/9429-italsky-rapir-leonello-16-stol/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Dokusan Co mně napadá tak Maniago MKM,Maserin,Lionsteel,Viper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se