papun Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Super jenom dobře. Děkuji za upřesnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 V 5. 11. 2024 v 9:16, papun napsal: Myslím, že Civivi tu někdo má. Jako teoreticky to můžu nahradit nějakým pidi Victorinoxem. Jenomže ty nemají sponu a to mi vadí. Jde fakt o to mít v kapse něco čím si otevřu balík z pošty a podobné banální úkoly. Civivi mám a je super, jen nemá pojistku. Pokud bys dělal něco u čeho by ses chtěl opřít o čepel, tak ti krásně zajede ruky (vlastní zkušenost). A je hodně ostrý, tak to jde lehce. Ona tam jako "pojistka" je kulička která zapadne do důlku v čepeli. Na balíky super, mám ho v malé kapsičce u kalhot každý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Co je lepší než nůž? 3 nože! ANV A400 BB je mega hustej pracant do Amazonie a navíc na ANV je sympatický, že 100% je to česká výroba, žádný šroubky made in China atd Jak je to s kvalitou? Dříve kvalita stála dost za Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 Před hodinou, pebe napsal: Civivi mám a je super, jen nemá pojistku. Pokud bys dělal něco u čeho by ses chtěl opřít o čepel, tak ti krásně zajede ruky (vlastní zkušenost). A je hodně ostrý, tak to jde lehce. Ona tam jako "pojistka" je kulička která zapadne do důlku v čepeli. Na balíky super, mám ho v malé kapsičce u kalhot každý den Pojistku má přesně jak říkáš. Ono se to i nějak jmenuje, ale já nevím jak. Nedávnou jsem s tím rozřezával paletu co byla omotaná streckou. A kdo to dělal jistě ví, že v podstatě nejde udělat jedním řezem a jak jsem dělal ty řezy a vracel se nahoru, tak se mi lehce privrel, ale prsty v poho. Od té doby na to víc myslím a dávám si pozor. Lepší pojistka by byla super, ale je to prostě daň za miniaturizaci. Ale jinak super a hlavně o něm fakt nevíš v kapse. Jo a hrnek mám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 před 5 hodinami, Juraj11 napsal: Jak je to s kvalitou? Dříve kvalita stála dost za Sent from my iPhone using Tapatalk Za mě supr. Material strenky je lehkej a pevnej drzi se skvěle. Za par dni dostanu od mandzelky k narozkam od ANV kudlu z magnacutu uz se dost na ni tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Dnešní kombo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2024 Comming soon 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 19. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2024 A to sem si vždycky říkal co na nich všichni vidí, tak uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 V 19. 12. 2024 v 15:46, Gres napsal: A to sem si vždycky říkal co na nich všichni vidí, tak uvidim Se pak podel cos zjistil, ja si rikam to same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Posílám nový přírůstek.. Perfektní nožík Model Shin.. Sendvič ZDP 189 (HRC 67,1) a VG-10 (HRC 61,2) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno pátek v 19:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:59 V 4. 12. 2024 v 17:50, SCIFI napsal: Zdar borci, dostal se mi asi nějaký bordel do Microtechu nebo to chce promazat a nedaří se mi to rozšroubovat. Objednal jsem si na temu nějakou sadu s 50 různými bity ale žádný nepasuje. Nevíte jak na to? Díky. F Edit. Tak rychleji píšu než čtu a vidím že se to řeší hned nademnou. Kdyby měl někdo z Prahy ten bít na půjčení tak platím kafe/oběd. Diky Asi po funusu, ale mozna se to nekomu bude hodit. Delam to v podstate stejne, akorat prasacky vysroubuju rozbijec skla a profouknu to zezadu. https://support.microtechknives.com/support/solutions/articles/67000086399-basic-knife-maintenance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno včera v 10:42 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:42 před 14 hodinami, marecenator napsal: Asi po funusu, ale mozna se to nekomu bude hodit. Delam to v podstate stejne, akorat prasacky vysroubuju rozbijec skla a profouknu to zezadu. https://support.microtechknives.com/support/solutions/articles/67000086399-basic-knife-maintenance Ahoj, na AliExpressu jsem koupil tento nástavec, funguje naprosto perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno včera v 11:18 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:18 (upraveno) Edit: Tak jsem se přihlásil do účtu na eBay a napsalo to něco jinýho... . ale tady taky možnost a v recenzích taky nic špatně, co jsem tak pročetl: https://cz.ebay.de/itm/316039837029?_skw=Schraubendreher+Breaker+Driver+Tool+für+UTX-85+Microtech+Dirac+Troodon+Ultratech&itmmeta=01JGRGT0PA3KD3V05XSQ79B5MX&hash=item4995713565:g:jnIAAOSwzXxnVrsi&itmprp=enc%3AAQAJAAABMHoV3kP08IDx%2BKZ9MfhVJKlD9oy60drSKdwFFea5eRzDt3kjfFFR32ZhTfEWLuH7CxzNb4Y9rvC%2FLnTEkoYVip95m%2BoSP5bvqvn9%2BxHrA4LrPB%2FGGlg8T%2F3WRNmR14fr01NFOWnhW1QcXzFIjbqEyK4rEgHk6LT3ZRxjAgQ%2BFYocGyw7lDrJC869d0sHd%2BwYvUdysqxkUWVjFnkOLpmKdxWDa7uxR4BW%2F9H7cnHC%2FfSn1Mcfv9kW71LNCieM2cfu%2B138h4Wfyvfn9tXDHkmsGTk3I8nwUTot2po4yhoW%2BH96T545%2BGIE4VEzO9YdfQHhcAetzWIixz8goYeVEtcbsbHqGq3v4ESLUnZTK9KUQl2U8LqX04X94IG8w8k%2BvG2feukeA2dJAaiPeDL6IlC19u8%3D|tkp%3ABFBMnovokIZl Upraveno včera v 11:24 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno včera v 11:27 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:27 https://www.aliexpress.com/item/1005008072828751.html To je ono, ne? Linkuji jen kvuli recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno včera v 11:35 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:35 To bude všecko stejný. Ty obrázky (videa) používaj skoro všichni. Na aliku nenakupuju, ale na eBay si jen málo kdo troufne poslat něco co je levý hned na startu, může se stát, že něco dojde blbě, ale nestalo se mi, že bych nevyřídil kladně reklamaci. Ten systém recenzí je tam hodně znát, že se každej snaží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno včera v 12:44 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:44 Hele, furt to na mě vyskakuje i od různejch kuchařů, je to fakt tak skvělý? https://www.horl.com/cz/en/sharpeners/horl3-cruise/ díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno včera v 14:30 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:30 před 3 hodinami, prizak napsal: Ahoj, na AliExpressu jsem koupil tento nástavec, funguje naprosto perfektně. Akorat ze na aliexprese pisou Microtech a Microtech to neni… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno včera v 14:42 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 14:42 před 12 minutami, marecenator napsal: Akorat ze na aliexprese pisou Microtech a Microtech to neni… Tobě ale šlo o to, aby to fungovalo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Mne to funguje, nuz pouzivam, cistim zpusobem jak jsem popsal. Beru, ze ty origo nastavce stoji silenost, kupovat je nehodlam, ale stejne tak nechci kupovat neco, co nekdo prodava jako Microtech a pritom je to fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se