Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

A co takhle "vězeňské kudly"....??? Viděl jsem akorát něco zvané "Prison Spear"........a přitom jsou to taky survival nože..... ;)

Kamarádův otec dělal ředitele věznice a dodnes má doma sbírku zabavených kousků. Budu tam ve čtvrtek večer, mohu se pokusit něco nafotit. Ale většinou to fakt nemá úroveň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem doporučuju tuhle potvoru...Boker AFD

Často přemýšlím, jestli je možný nějaký zdokonalení, ale myslím že fakt ne.

Dokonalá je hlavně variabilita otevírání, rychlost otevírání, jednoduchost, spolehlivost, skvělá záštita, z kapsy kouká jen klip....prostě má všechny nej...

Jedině drážka uprostřed čepele by nemusela být z praktických důvodů, ale to je vážně všechno. 99 procent.

http://www.teraasekeskus.com/tuotteet/kaan...erAFDNewNet.jpg

tenhle je fakt dobrej. kde se to da koupit (ja vim, primo na strankach, ale nechce se mi proklikavat stopadesat stranek s nozema), nemas primej odkaz.

Odkaz ke komentáři

Prosim o radu....dneska mi jedna stara pani nabidla tohle .Prej to ma po manzelovi.Panove ,poradte prosim ,co to je zac a jakou to ma asi cenu.....pani mi povedela,ze mam udelat navrh ceny...predem diky panove

Puma je německá původem a dnes německo - amerikánská značka, nové nože se pohybují od 30 do 3000?. Pevný nůž, něco jako nabízí ta paní, se nový pohybuje mezi 100 - 150 ?, čepel to má většinou ze 440C.

Odkaz ke komentáři

Po desítkách let používání Victorinoxů, hlavně jejich vývrtek, jsem si dnes na "nože-nůž" objednal první Nůž (aspoň doufám):

MC3041.jpg

Naprosto mě totiž dostalo, jak snadno se ve videorecenzi ovládal.

Poté, co jsem objednávku odeslal, jsem si hned na hlavní stránce vybral další tři kandidáty, který bych si pod stromek klidně pořídil. :wallbash: A to jsem na těch stránkách zatím nešel do hloubky. :lol:

To nedopadne dobře ... :D

Odkaz ke komentáři

Po desítkách let používání Victorinoxů, hlavně jejich vývrtek, jsem si dnes na "nože-nůž" objednal první Nůž (aspoň doufám):

MC3041.jpg

Naprosto mě totiž dostalo, jak snadno se ve videorecenzi ovládal.

Poté, co jsem objednávku odeslal, jsem si hned na hlavní stránce vybral další tři kandidáty, který bych si pod stromek klidně pořídil. :wallbash: A to jsem na těch stránkách zatím nešel do hloubky. :lol:

To nedopadne dobře ... :D

No vidím že asi máme stejnej vkus ;) -já jej objednával včera a jsem na něj moooc zvědavej

Odkaz ke komentáři

Rozhodl jsem se pred casem,ze v zimnim obdobi,protoze mam prd co na praci,budu rozsirovat svou kolekci fasounskejch kramu.tohle jsem sehnal dneska.Na houby to bude dobry.Vypravel deda,ze kdyz se za jeho mladi dostatecne mavalo pravou rukou nahoru a dolu,tak jste to dostali zadarmo.Svastiku jsem zacaral,aby to nepohorsovalo.......jako bonus mi jeden starsi pan slibil dohledat v kulne STG 44,ale to je spis utopie a patri to do jinyho vlakna.Kdyby mistni clenove meli neco a chteli se toho zbavit,klidne piste...diky

post-4087-1258319121.jpg

Odkaz ke komentáři

libe, do kalhot na takový to běžný nošení je to super nožík, akorát o té oceli tam nic není - to, že to je damašek nic neznamená, v dnešní době špičkovejch ocelí má už jen dekorartivní funkci

Dík. Dekorativní funkce bohatě stačí. Na oloupání jabka specifikace oceli řešit nemusím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...