niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 To jsem tomu zase dal...přečetl jsem si celou diskuzi, vzpomněl si na dětská léta a na nožíky ktére jsem měl a zjistil, že zase nějaký "potřebuji" Už jsem ho objednal a těším se jako malý kluk. Tak mám asi další závislost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 (upraveno) Strašně mně vždy udivuje obliba nožů s pevnou čepel, řitom jejich reálné využití v současné době je mnohem menší, než nožů zavíracích... ale také mám jeden který mám rád... lovecký "renesanční" nůž, stříbrná reliefní rukojeť s loveckými motivy, leptaná čepel... Upraveno 2. května 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 formen, ale dárek je teď kosmetika Taky jsi to sem mohl dát dřív. Ještě jeden by se mi hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Taky jsi to sem mohl dát dřív. Ještě jeden by se mi hodil. já nevěřil, že dojde, čekal jsem něco jako...omlouváme se, že došel vyberte si něco jiného. třeba kosmetiku... přece jenom dát za předplatné 2x dražší nůž ( i když ho samo mají za jinou cenu, ale i tak) mi přišlo skoro nemožné. A on v pátek fakt přišel... takže se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 já nevěřil, že dojde, čekal jsem něco jako...omlouváme se, že došel vyberte si něco jiného. třeba kosmetiku... přece jenom dát za předplatné 2x dražší nůž ( i když ho samo mají za jinou cenu, ale i tak) mi přišlo skoro nemožné. A on v pátek fakt přišel... takže se omlouvám. V pohodě, asi bychom jim strhli předplatné, kdyby je měli ještě v nabídce. Já si ho kupoval už vloni, vozím ho v autě. Tady jsem dával video? EDIT: Pořád mám cukání na vyhazovací Mikov, viděl jsem ho někde na srazu, myslím že u vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 (upraveno) V pohodě, asi bychom jim strhli předplatné, kdyby je měli ještě v nabídce. Já si ho kupoval už vloni, vozím ho v autě. Tady jsem dával video? EDIT: Pořád mám cukání na vyhazovací Mikov, viděl jsem ho někde na srazu, myslím že u vás. jj, u nás jsi viděl ten malý, v Pardubicích měl velký RomanI, všechny jsou od Travellera, tak mu napiš. hele voni to video odstranili, škoda Upraveno 2. května 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 EDIT: Pořád mám cukání na vyhazovací Mikov, viděl jsem ho někde na srazu, myslím že u vás. Bylo to u nás, zkus kontaktovat Travellera, má s nima obchod, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 hele voni to video odstranili, škoda A to jsem ten odkaz opravoval. Dej si na Youtube do vyhledávání Victorinox Rescue. Bylo to u nás, zkus kontaktovat Travellera, má s nima obchod, myslím.Já ho našel tady za slušnou cenu a mám to za rohem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 A to jsem ten odkaz opravoval. Dej si na Youtube do vyhledávání Victorinox Rescue. jo, už koukám, dík Já ho našel tady za slušnou cenu a mám to za rohem. Traveller má hezčí střenky, mám pocit, že říkal, že mu to nějak Mikov upravuje či co a hlavně měl bys důvod dojet 14.5 a vo to jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Zkus Travellera, podívej se na jeho stránky http://www.mikovknives.com a vyber si nějaký lepší - moc se mi líbí jeho klabonosé čepele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Zkus Travellera, podívej se na jeho stránky http://www.mikovknives.com a vyber si nějaký lepší - moc se mi líbí jeho klabonosé čepele. Jenže on má ten obyčejný vyhazovací s dřevěnou rukojetí za 90$ a tady stojí devět stovek. Já vím, hodinky jsou drahá záliba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Jenže on má ten obyčejný vyhazovací s dřevěnou rukojetí za 90$ a tady stojí devět stovek. Já vím, hodinky jsou drahá záliba. Kamile to ale není klabonos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Kamile to ale není klabonos. Aha, jenže já bych chtěl spíš s oboustranným ostřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Aha, jenže já bych chtěl spíš s oboustranným ostřím. Žádný vyhazovák Mikov nemá oboustranné ostří - jen to tak vypadá. Jinak ty ceny na webu jsou pro Amíky... pro našince vypadají jinak. Ikdyž - když vidím, za co tady lidi utrácejí (a kolik)- myslím, že pro členy Chronomagu je trochu zvednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Tak s tím ještě chvíli počkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Aha, jenže já bych chtěl spíš s oboustranným ostřím.Zavírák s oboustranným ostřím? To si nějak v praxi nedovedu představit. (V nožích se absolutně nevyznám - taky už mi Traveller dva prodal ) Tedy dovedu, ale nevím, nakolik by to bylo praktický. Může sem někdo hodit příklad? To snad jen něco jako "motýlek", nebo jak se tomu říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Zavírák s oboustranným ostřím? Zamlada jsem něco takového měl, byl vystřelovací dopředu a měl oboustranné ostří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 Kibi: vezmi si to do ruky a zkus si s tím hrát... pokud platí, že praktické má v tomto případě znamenat "jednoduché a intuitivní" tak je to všechno jen ne "praktické" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 A este k tomu vo vela krajinach zakazane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2010 A este k tomu vo vela krajinach zakazane ale v Karlíně ne, tam je to součást místního koloritu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se