Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

To jsem tomu zase dal...přečetl jsem si celou diskuzi, vzpomněl si na dětská léta a na nožíky ktére jsem měl a zjistil, že zase nějaký "potřebuji" :rolleyes: Už jsem ho objednal a těším se jako malý kluk. Tak mám asi další závislost :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strašně mně vždy udivuje obliba nožů s pevnou čepel, řitom jejich reálné využití v současné době je mnohem menší, než nožů zavíracích... ale také mám jeden který mám rád... lovecký "renesanční" nůž, stříbrná reliefní rukojeť s loveckými motivy, leptaná čepel...

post-142-1272799951.jpg

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

Taky jsi to sem mohl dát dřív. Ještě jeden by se mi hodil.

já nevěřil, že dojde, čekal jsem něco jako...omlouváme se, že došel vyberte si něco jiného. třeba kosmetiku...

přece jenom dát za předplatné 2x dražší nůž ( i když ho samo mají za jinou cenu, ale i tak) mi přišlo skoro nemožné.

A on v pátek fakt přišel... takže se omlouvám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
já nevěřil, že dojde, čekal jsem něco jako...omlouváme se, že došel vyberte si něco jiného. třeba kosmetiku...

přece jenom dát za předplatné 2x dražší nůž ( i když ho samo mají za jinou cenu, ale i tak) mi přišlo skoro nemožné.

A on v pátek fakt přišel... takže se omlouvám.

V pohodě, asi bychom jim strhli předplatné, kdyby je měli ještě v nabídce. Já si ho kupoval už vloni, vozím ho v autě. Tady jsem dával video?

EDIT: Pořád mám cukání na vyhazovací Mikov, viděl jsem ho někde na srazu, myslím že u vás.:)

Odkaz ke komentáři

V pohodě, asi bychom jim strhli předplatné, kdyby je měli ještě v nabídce. Já si ho kupoval už vloni, vozím ho v autě. Tady jsem dával video?

EDIT: Pořád mám cukání na vyhazovací Mikov, viděl jsem ho někde na srazu, myslím že u vás. :)

jj, u nás jsi viděl ten malý, v Pardubicích měl velký RomanI, všechny jsou od Travellera, tak mu napiš.

hele voni to video odstranili, škoda :(

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
hele voni to video odstranili, škoda :(
A to jsem ten odkaz opravoval. Dej si na Youtube do vyhledávání Victorinox Rescue.

Bylo to u nás, zkus kontaktovat Travellera, má s nima obchod, myslím.
Já ho našel tady za slušnou cenu a mám to za rohem.:)
Odkaz ke komentáři

A to jsem ten odkaz opravoval. Dej si na Youtube do vyhledávání Victorinox Rescue.

jo, už koukám, dík

Já ho našel tady za slušnou cenu a mám to za rohem. :)

Traveller má hezčí střenky, mám pocit, že říkal, že mu to nějak Mikov upravuje či co a hlavně měl bys důvod dojet 14.5 a vo to jde...:)

Odkaz ke komentáři

Aha, jenže já bych chtěl spíš s oboustranným ostřím.

Žádný vyhazovák Mikov nemá oboustranné ostří - jen to tak vypadá. Jinak ty ceny na webu jsou pro Amíky... pro našince vypadají jinak. Ikdyž - když vidím, za co tady lidi utrácejí (a kolik)- myslím, že pro členy Chronomagu je trochu zvednu :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Aha, jenže já bych chtěl spíš s oboustranným ostřím.
Zavírák s oboustranným ostřím? :oneeyed02: To si nějak v praxi nedovedu představit. (V nožích se absolutně nevyznám - taky už mi Traveller dva prodal :lol: ) Tedy dovedu, ale nevím, nakolik by to bylo praktický. Může sem někdo hodit příklad? To snad jen něco jako "motýlek", nebo jak se tomu říká.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...