Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

děkuji, to je přesně on...v nožích se nevyznám, začínám postupně načítat toto vlákno, ale kdysi mně utkvělo v paměti, že nedaleko mého bydliště je právě tento výrobce. Ještě jednou děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně jsem na výstavu šel jen jako ochrana Kiwiho-sana před zbrklými nákupy. Půjdeme na léčení oba. Sám jsem podlehl a koupil tohle (snímky jsou přímo nožířovy-Zergovy z knife.cz):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Původně jsem na výstavu šel jen jako ochrana Kiwiho-sana před zbrklými nákupy. Půjdeme na léčení oba. Sám jsem podlehl a koupil tohle (snímky jsou přímo nožířovy-Zergovy z knife.cz):

Byla to celkem sranda, pánové vyrazili nalehko, jen s čapkama na připlešlých hlavách, bez peněz, aby si nemohli nic koupit. Takže jsem jim na ty nože musel půjčovat.
Odkaz ke komentáři

Byla to celkem sranda, pánové vyrazili nalehko, jen s čapkama na připlešlých hlavách, bez peněz, aby si nemohli nic koupit. Takže jsem jim na ty nože musel půjčovat.

No, to je pravda. Jsi obětavý. Dokonce jsi na to musel získat peníze od samotného gurua - Mr. Buddy Westona. I když je fakt, že ten už byl trochu naměkko, když viděl u tebe vlastní kudlu a co jsme se vzápětí složili před jeho zraky na zavírák pro Kiwiho-sana.:))

Odkaz ke komentáři

lepší zpráva je, že se pan Makovička (kde jsem slintal asi pět minut) chce pustit i do hodinek (alespoň to říkal) - dělá úžasný věci

makovicka.eu

dik za link :)

makovicka je z mojho pohladu uz v spektre 'nozove socharstvo' tzn. kde ja uz vidim, ze noz ma vacsiu hodnotu ako umelecky artefakt, nez ako nastroj kt. by si realne nosil a nedajboze pouzival, to su fakt vitrinove 'sochy'.. Aj ked dam cenu nabok, tak pri predstave, ze nejakym jeho nozom mam rozrezat karton a ten mi spravi na cepeli skrabance, nehrozi...

Naproti tomu BW je reprezentant /moj subj. pohlad/ kvality remeselneho spracovania, funkcnosti a dizajnu, proste to su TOP noze, dokonale zmaknut a pritom stale funkcne na pouzitie, to je skoda dusit vo vitrine.. Nemam nic od BW, ale 'raz' ked budem mat volne prachy, chcel by som sa dostat aj na tento level. Urcite radsej Weston nez Chris Reeves, co sa mna tyka. A Buddy je este aj mily pan, kt. velmi dobre rozumie tomu co robi a robi to dobre.

Upraveno uživatelem 224477
Odkaz ke komentáři

...tak tuhle historku si někdy rád poslechnu.

Dal jsem BW zálohu na nůž, ale pak se Kiwi-san zamiloval do nože od BW a jak neměl prachy, tak jsem si musel vzít tu zálohu od BW zpátky, abych je mohl půjčit Kiwimu a ten je dal BW za ten nůž :D

lepší zpráva je, že se pan Makovička (kde jsem slintal asi pět minut) chce pustit i do hodinek (alespoň to říkal) - dělá úžasný věci

makovicka.eu

Práce pana Makovičky mě dostala do kolen, neuvěřitelné.
Odkaz ke komentáři

Nemáte tu někdo zkušenost s noži Mcusta?

Za cenu, která je na trhu v USA nebo Japonsku, je to vynikající poměr cena - výkon. Doporučuji ještě mrknout na Seki-cut. Taky dobré věci za příjemné ceny.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...