gas Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 ste blbouni, že jsem sem lez, teď budu vyhazovat kačáky ještě za nože, májku nežeru bo jsem v tréninku, ale na rajče k obědu to bude ok objednám něco i ženě, ať mám plusáky na nové hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 objednám něco i ženě, ať mám plusáky na nové hodinky ... no jistě, ta moje má Leatherman Squirt S4 Powder Pink Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 ste blbouni, že jsem sem lez, teď budu vyhazovat kačáky ještě za nože, májku nežeru bo jsem v tréninku, ale na rajče k obědu to bude ok objednám něco i ženě, ať mám plusáky na nové hodinky ... taky jsem sem neměl lézt, od té doby jsem si pořídil 3 kudličky, doma se mě drahá polovička ptala s čím přijdu příště... ten se mi libi... snad jen tvar cepele je prioritne moc "bojovy"...? paštiková čepel to zrovna není, ale je moc fajn no jistě, ta moje má Leatherman Squirt S4 Powder Pink kdybys jí měl sebou na cestě do KV, možná jsi ten sraz stihnul Bandi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 že seš poslední, už ho máme skoro všichni... To je jako ksiltovka chronomag nebo tak neco Kdo to nema, neni spravny magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 (upraveno) To je jako ksiltovka chronomag nebo tak neco Kdo to nema, neni spravny magor to víš že jí taky mám, i když jí nenosím... taky polepená obě auta, soukromé i služební, jsem ideálníhříčka pro marketéry Upraveno 22. března 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 tak jsem nakonec vzal jako první kousek na zkoušku tohle a ten druhý si vybrala žena do kabelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 tak jsem nakonec vzal jako první kousek na zkoušku tohle a ten druhý si vybrala žena do kabelky Dobrá volba u obou. Vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 (upraveno) dík, jsem do toho spadnul, už vybírám další ... edit: vím, že to tu někde hodně vzadu bylo, ale je něco velmi, ale velmi jednoduchého a účinného na broušení, ty různé kameny bych nedal Upraveno 22. března 2010 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 dík, jsem do toho spadnul, už vybírám další ... edit: vím, že to tu někde hodně vzadu bylo, ale je něco velmi, ale velmi jednoduchého a účinného na broušení, ty různé kameny bych nedal http://www.noze-nuz.com/spyderco-br/sc204mft.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Já si právě koupil tohohle mazlíka CRKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 zvládne to i totální nemehlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 zvládne to i totální nemehlo ? nekupuj to - o dopisní obálky to ztupíš tak za 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 nekupuj to - o dopisní obálky to ztupíš tak za 20 let asi to zatím odložím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 asi to zatím odložím nože za tisícikorunu se ostří tímhle - doma tě nikdo neuvidí a sem to nepiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 asi to zatím odložím Zkus se kdyžtak stavit do krámu v Koruně (pokud tam ještě kluci s noži jsou). Určitě ti tam poradí (popř. i nabrousí)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 nože za tisícikorunu se ostří tímhle - doma tě nikdo neuvidí a sem to nepiš to mám doma, ušetřil jsi mě 1600 ,máš u mě flašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 nože za tisícikorunu se ostří tímhle - doma tě nikdo neuvidí a sem to nepiš Ja len doplnim, ze presne tento produkt najdete v IKEA pod znackou IKEA za 5 ?. Ked sa pozriete dokladne, zospodu su vyrazene vsetky info, vratane loga Fiskars... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 to mám doma, ušetřil jsi mě 1600 ,máš u mě flašku gasi dík, ale já piju víno jenom Lídlu - nic jiného mi nechutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 gasi dík, ale já piju víno jenom Lídlu - nic jiného mi nechutná pražák ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 pražák ... my jsme tady divní - chuť není důležitá,hlavně to musí fungovat /mimochodem jsem čtvrtmoravan z čelechovic na hané wole :D/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se