Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Měnit materiály na opinelu je jako dělat žigula z hliníku...

Tenhle nůž nedává smysl.

Celá ta zastaralá a triviální konstrukce nože a pojistky je postavená na jednoduché výrobě a hlavně low-cost.

Když chci nůž z moderních matrošů, tak sáhnu po něčem co je moderně a technicky na výši.

To bysme za chvíli mohli shánět nože ze syntetickýho pazourku...

Nože z pazourku dělá tuším že  tom111 a nebo jej používá také Tobolák a syntetický pazourek je kravina jako 5 kvaltový  robertek se zpátečkou  :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BTW kdo by chtěl perfektní nůž na EDC, zavírák od jednoho z nejlepších nožířů za velmi velmi přijatelnou cenu, tak 2 zavíráky od |Buddyho Westona jsou na prodej na serveru Knife :guitar:

Odkaz ke komentáři

BTW kdo by chtěl perfektní nůž na EDC, zavírák od jednoho z nejlepších nožířů za velmi velmi přijatelnou cenu, tak 2 zavíráky od |Buddyho Westona jsou na prodej na serveru Knife :guitar:

Ten Inaxis jsem měl v ruce ještě jako prototyp a za 6000 je to skoro zadarmo. Při tom jaký je Buddy perfekcionalista.

http://www.knife.cz/DesktopModules/YetAnotherForumDotNet/resource.ashx?ab=79771

Odkaz ke komentáři

Přesně jak říká 224477. Pokud ho budeš používat, důkladně kontroluj šroubky. Já jsem ztratil za první den asi 3. Lepší zakapat lakem na nehty. Já mám teda kamuflovanej, ale jinak to samý. Vozim to v autě v kastlíku, na příležitostné ukrojení uzeniny stačí.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

No dobře, koupil jsem ho na burze za 150 Kč přímo za tím jediným účelem. Dodneška je ostrej jaxviňa, ale fakt je, že jsem s nim očistil asi 20 hub, rozkrájel tak 2 frgály a párkrát říznul do uzenýho nebo něčeho takovýho. Pozor, je rozdíl mezi Columbia River Knife and Tool (CRKT) a Columbia ShuangRong Company. Sice ShuangRong má na sobě nějaký čísla patentů a emerickou vlajku, ale nenech se zmýlit, kvalitní opravdu není. Nevim kdo je skutečným vlastníkem patentu, ale určitě věhlasnější je Kershaw

post-8501-075401100 1286465481.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak právě mi do SZ na nožovým diskuzním fóru přišla následuící SZ od velmistra Buddyho:

"Vitej v klubu majitelu Weston Knives. Bohuzel nikdo takovy klub nazalozil, mohlo by to byt zajimave."

Těším se jak malej kluk :D

:gora:

Jediná možnost jak odolat koupi Buddyho je nedívat se na jeho stránky a dělat že neexistuje jak jsi chycen drápkem jsi ztracen Můžem zajít na pivo a porovnat si je.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...