Conrad Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 (upraveno) Měnit materiály na opinelu je jako dělat žigula z hliníku... Tenhle nůž nedává smysl. Celá ta zastaralá a triviální konstrukce nože a pojistky je postavená na jednoduché výrobě a hlavně low-cost. Když chci nůž z moderních matrošů, tak sáhnu po něčem co je moderně a technicky na výši. To bysme za chvíli mohli shánět nože ze syntetickýho pazourku... Nože z pazourku dělá tuším že tom111 a nebo jej používá také Tobolák a syntetický pazourek je kravina jako 5 kvaltový robertek se zpátečkou Upraveno 5. října 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Je to v malém jako Harleye- křáp technicky daleko za Japoncema,ale přesto je nadšenci kupují-vše se může stát legentou máš li šikovný marketing Tak tohle srovnání už ani nekulhá, to jezdí na vozíku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 .. 5 kvaltový robertek se zpátečkou To máš asi na mysli to auto, kterým jezdí Tada.. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 ja mam Alese Halfara, taky dobry... http://photowatches.eu/albums/kibi/jlc/jlc_reverso_acier/DSC_8641.jpg Skoro začínám litovat, že jsem ho pustil dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2010 Už 20 minut mi říká pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 BTW kdo by chtěl perfektní nůž na EDC, zavírák od jednoho z nejlepších nožířů za velmi velmi přijatelnou cenu, tak 2 zavíráky od |Buddyho Westona jsou na prodej na serveru Knife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 BTW kdo by chtěl perfektní nůž na EDC, zavírák od jednoho z nejlepších nožířů za velmi velmi přijatelnou cenu, tak 2 zavíráky od |Buddyho Westona jsou na prodej na serveru Knife Ten Inaxis jsem měl v ruce ještě jako prototyp a za 6000 je to skoro zadarmo. Při tom jaký je Buddy perfekcionalista. http://www.knife.cz/DesktopModules/YetAnotherForumDotNet/resource.ashx?ab=79771 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Dnes jsem dostal tenhle nůž, jako dárek z mise. Nevím jak je na tom s kvalitou a ani co je to zač, ale zajímavě se zavírá. Když někdo budete vědět něco o kvalitě a napíšete to sem budu rád. Upraveno 7. října 2010 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Pavle, hovori sa ze 'darovanemu konovi na zuby nepozeraj' a ak toto prislovie nechas platit v tomto pripade, bude to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Přesně jak říká 224477. Pokud ho budeš používat, důkladně kontroluj šroubky. Já jsem ztratil za první den asi 3. Lepší zakapat lakem na nehty. Já mám teda kamuflovanej, ale jinak to samý. Vozim to v autě v kastlíku, na příležitostné ukrojení uzeniny stačí. Upraveno 7. října 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Já se v nožích nevyznám a je mi jedno v jaký je kvalitě, ale zajímalo by mě to. Na prodej nebude. Mám ho od bráchy a zůstane v autě. Měl by to být origo a chtěl jsem se tady jen pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 Já na něj dneska narazil v Holešovické tržnici, takže kvalita bude taková vietnamská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2010 No dobře, koupil jsem ho na burze za 150 Kč přímo za tím jediným účelem. Dodneška je ostrej jaxviňa, ale fakt je, že jsem s nim očistil asi 20 hub, rozkrájel tak 2 frgály a párkrát říznul do uzenýho nebo něčeho takovýho. Pozor, je rozdíl mezi Columbia River Knife and Tool (CRKT) a Columbia ShuangRong Company. Sice ShuangRong má na sobě nějaký čísla patentů a emerickou vlajku, ale nenech se zmýlit, kvalitní opravdu není. Nevim kdo je skutečným vlastníkem patentu, ale určitě věhlasnější je Kershaw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Tak právě mi do SZ na nožovým diskuzním fóru přišla následuící SZ od velmistra Buddyho:"Vitej v klubu majitelu Weston Knives. Bohuzel nikdo takovy klub nazalozil, mohlo by to byt zajimave."Těším se jak malej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Tak právě mi do SZ na nožovým diskuzním fóru přišla následuící SZ od velmistra Buddyho: "Vitej v klubu majitelu Weston Knives. Bohuzel nikdo takovy klub nazalozil, mohlo by to byt zajimave." Těším se jak malej kluk Jediná možnost jak odolat koupi Buddyho je nedívat se na jeho stránky a dělat že neexistuje jak jsi chycen drápkem jsi ztracen Můžem zajít na pivo a porovnat si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 No já začal pěkně zvolna tím bezejmenným, abych měl v té jeho tvorbě kam se posouvat.Na nějský srázek určitě bude čas, ještě než nechám "převléknout" hejkala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Jediná možnost jak odolat koupi Buddyho je nedívat se na jeho stránky a dělat že neexistuje jak jsi chycen drápkem jsi ztracen Hlavně nejezdit k němu a nenavštěvovat jeho garáž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 novej nožík, měl jsem trochu obavu co dorazí, ale mile překvapil - je robustní, naostřenej, naolejovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Hlavně nejezdit k němu a nenavštěvovat jeho garáž... Buddy je soused a v garáži má prdlajs. Hotový věci má v rolce v obýváku a rozdělaný věci a materiál ve sklepě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 novej nožík, měl jsem trochu obavu co dorazí, ale mile překvapil - je robustní, naostřenej, naolejovanej dobrej nůž-gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se