farářskej Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Zdravím Davide,to byl návrh třeba pro Farářskýho,kterému FN U2 je do ruky malá,tak myslím,že SP Military bude dobrá,pro pořádnýho chlapa,pořádnej nůž. Já mám čtyřpalcový Spyderco Police, já nahatej nechodím - ten Fällkniven jsem zaregistroval vlastně jen proto, že jsem chtěl vždycky tyhle Švédy vyzkoušet. A nenapadlo mě, že dělají takovýhle rybičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Zdravím Davide,to byl návrh třeba pro Farářskýho,kterému FN U2 je do ruky malá,tak myslím,že SP Military bude dobrá,pro pořádnýho chlapa,pořádnej nůž. Jo tak - já myslel, že odpovídáš Tadovi. Tomu by Military křivila páteř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 No, už jsem našel nějaká spyderco pod 5cm, otázkou je jestli je takový nůž k něčemu nebo k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) Tenhle krasavec je nyní na prodeji na Knife,měl jsem ho kdysi od Pavla Klozíka v ruce a je to macek Cituji z inzerátu Jedná se o nůž s baskickou pojistkou vyrobený Františkem Kréglem(FK servis)v dnešní době už asi nedostupný.Nůž je vyrobený z oceli AK9.Při otevírání vydává charakteristický řechtavý zvuk.Lze otevřít švihem zápěstí.Je opravdu velký,otevřený měří 37 cm-prostě pocuc pro švýcarskou policii Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 No, už jsem našel nějaká spyderco pod 5cm, otázkou je jestli je takový nůž k něčemu nebo k ničemu. nosím cricket a je to užitečné dost, na takové to kancelářské krájení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) . Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tenhle krasavec je nyní na prodeji na Knife,měl jsem ho kdysi od Pavla Klozíka v ruce a je to macek Cituji z inzerátu Jedná se o nůž s baskickou pojistkou vyrobený Františkem Kréglem(FK servis)v dnešní době už asi nedostupný.Nůž je vyrobený z oceli AK9.Při otevírání vydává charakteristický řechtavý zvuk.Lze otevřít švihem zápěstí.Je opravdu velký,otevřený měří 37 cm-prostě pocuc pro švýcarskou policii Ježiš, to je krásná navaja je zajímavý a tragický, že v okakžiku, kdy si koupím po dlouhý době hodinky a úplně se vycinkám, tady začne pavča prodávat CRKT a vidím tady takovouhle nádheru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tady je alespoň jeden důvod, proč se občas vyplatí mít v kapse dobrý nůž http://www.novinky.cz/krimi/223217-otec-zabil-kapesnim-nozem-rotvajlera-ktery-zautocil-na-jeho-syny.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Jak už jsem tu kdysi psal-já sebou tahám ZT 200 a v kapse o něm už ani nevím.Mě na něm vyhovuje,že se o něj nemusím vůbec bát,vydrží snad všechno.jednou mi vypadl z ruky a spadl asi z 1,5m špičkou na beton.Stačilo ji lehce přetáhnout a je jako nová.já bych doporučil menší verzi a to ZT350 ZT350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tenhle krasavec je nyní na prodeji na Knife. Při otevírání vydává charakteristický řechtavý zvuk.Lze otevřít švihem zápěstí. Gde tam je? Nějak ho nemůžu najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Hledám nějaký malý pracovní nožík, uričtě zavírák, s klipem na opasek, má to být dárek pro slečnu, poradíte někdo něco? Musí to zvládnout takové základní zálesácké práce. nechcel by si kershaw 1740, alebo sog flash I? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35151-vypredaj-nozov/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 rata sa toto? ci mam ist do vlakna k Tadovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Tak pre toto by mala byť samostatná kategória : piráti, korzári a bukanýři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 ty vado, jestli dobře vidim, tak je to zavírák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 podle me to jen tak vypada, ta cepel je dlouha jak pohadka, to se tam nemuze vejit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Ale ono by to asi šlo... Každopádně je to nádhernej kousek Možná by se dalo zjistit víc, kdybysme věděli odkud ten obrázek pochází... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Teda mě se nelíbí ani trochu, ale cca 1 minuta googlování mi vyhodila toto. zdroj a tady Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Smutná zprána od Milana Pokorného na Knife Přátelé, Oznamuji všem lidem okolo nožů, zbraní,mečů a vůbec uměleckých řemesel a fotografie, že nás navždy opustil a náhle zesnul reportér a fotograf Pavel Klozík ( 37). Zemřel 25. 1. 2011. Kdo ho měl rád - zavzpomínejte a pozastavte svůj spěch a shon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Jeden kousek z dílny Fallkniven,který by mohl do Švýcarska,snad by ty 3milimetry navíc ne-vadily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Nešel vložit obrázek,nevypadá špatně Vlčí zub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se