Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Zdravím Davide,to byl návrh třeba pro Farářskýho,kterému FN U2 je do ruky malá,tak myslím,že SP Military bude dobrá,pro pořádnýho chlapa,pořádnej nůž.:D

Já mám čtyřpalcový Spyderco Police, já nahatej nechodím - ten Fällkniven jsem zaregistroval vlastně jen proto, že jsem chtěl vždycky tyhle Švédy vyzkoušet. A nenapadlo mě, že dělají takovýhle rybičky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle krasavec je nyní na prodeji na Knife,měl jsem ho kdysi od Pavla Klozíka v ruce a je to macek Cituji z inzerátu Jedná se o nůž s baskickou pojistkou vyrobený Františkem Kréglem(FK servis)v dnešní době už asi nedostupný.Nůž je vyrobený z oceli AK9.Při otevírání vydává charakteristický řechtavý zvuk.Lze otevřít švihem zápěstí.Je opravdu velký,otevřený měří 37 cm-prostě pocuc pro švýcarskou policii

post-227-018018300 1295882609.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Tenhle krasavec je nyní na prodeji na Knife,měl jsem ho kdysi od Pavla Klozíka v ruce a je to macek Cituji z inzerátu Jedná se o nůž s baskickou pojistkou vyrobený Františkem Kréglem(FK servis)v dnešní době už asi nedostupný.Nůž je vyrobený z oceli AK9.Při otevírání vydává charakteristický řechtavý zvuk.Lze otevřít švihem zápěstí.Je opravdu velký,otevřený měří 37 cm-prostě pocuc pro švýcarskou policii

Ježiš, to je krásná navaja :) je zajímavý a tragický, že v okakžiku, kdy si koupím po dlouhý době hodinky a úplně se vycinkám, tady začne pavča prodávat CRKT a vidím tady takovouhle nádheru...
Odkaz ke komentáři

Jak už jsem tu kdysi psal-já sebou tahám ZT 200 a v kapse o něm už ani nevím.Mě na něm vyhovuje,že se o něj nemusím vůbec bát,vydrží snad všechno.jednou mi vypadl z ruky a spadl asi z 1,5m špičkou na beton.Stačilo ji lehce přetáhnout a je jako nová.já bych doporučil menší verzi a to ZT350

ZT350

Odkaz ke komentáři

Hledám nějaký malý pracovní nožík, uričtě zavírák, s klipem na opasek, má to být dárek pro slečnu, poradíte někdo něco? Musí to zvládnout takové základní zálesácké práce.

nechcel by si kershaw 1740, alebo sog flash I? :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35151-vypredaj-nozov/

Odkaz ke komentáři

Smutná zprána od Milana Pokorného na Knife

Přátelé,

Oznamuji všem lidem okolo nožů, zbraní,mečů a vůbec uměleckých řemesel a fotografie, že nás navždy opustil a náhle zesnul reportér a fotograf Pavel Klozík ( 37). Zemřel 25. 1. 2011.

Kdo ho měl rád - zavzpomínejte a pozastavte svůj spěch a shon.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...