Traveller Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Taky jsem si udělal radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Taky jsem si udělal radost... Slintám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Taky jsem si udělal radost... Vypadá dobře. Tak ho hlavně dovez ukázat zítra na sraz..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Zítra mám bohužel už jiný program. Snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 No tušil jsem to, ale zkusit jsem to musel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 když uš je tady ta čárkatá ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) husta damaskovka v tvojom pripade je irelevantne pochybovat o originale to nurnberg 'logo' je gravirovane do damasku? Upraveno 24. února 2011 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Proti zde postovaným nádherám jde o "obyč low-end zavírák", ale včera mi ho přinesli bývalí kolegové a radost udělal(i). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Ricousi, krasavec. Buck je dobrej, neměj strach. Rozhodně to neni low-end. Co by pak byly nože v obchoďácích, suvenýry atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Teda chlapi - tu Vaši zálibu v malých věcech nechápu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 hezkej svačiňák Jaký to má původ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 eBay, podle razítek na balíčku Pákistán :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Aha, tak to jo, jsem si říkal, jestli si náhodou nepotkal nějakého bohatýra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullitt Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 nie je to sice survival, ale strasne som ju chcel a uz ju par tyzdnov mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Dovolím si ukázat svou úpravu Victorinoxe, i když jinak jde o obyčejný zavírák. Zbavil jsem ho plastových částí - střenky jsem udělal ze dřeva (cocobolo) a ovladač pojistky z mosazi. Ze dřeva je i rukověť minišroubováku. Střenky nejsou k noži lepené, jsou naražené, stejně jako původní.Klobouk dolů - veliká nádhera !!! Nicméně mi to nedá a zeptám se (třeba úplně hloupě): jak se dají sundat původní střenky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Nicméně mi to nedá a zeptám se (třeba úplně hloupě): jak se dají sundat původní střenky ? Mrkni třeba SEM nebo SEM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Výsledek z druhého odkazu vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Mrkni třeba SEM nebo SEM. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 Mrkni třeba SEM nebo SEM. Ano, přesně tam jsem se inspiroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se