Trojan Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Co si nehraje na funkční karabinu? Podle mě jsou obě karabiny funkční Jde jen o to, na co je chceš. Pokud to nikde neinzerují jako lezeckou karabinu, neni co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Chlapci a dievčatá, máte niekto skúsenosť s niečím podobným? http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS1004.php Alebo návrh na prípadné alternatívy? A čo využiteľnosť, má cenu niečo také kupovať? Dík za reakcie, nápady... F.Já ho mám. Prostě ho cvakneš na batoh, poutko, kamkoliv... Je to prostě taková multifunkční blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Já ho mám. Prostě ho cvakneš na batoh, poutko, kamkoliv... Je to prostě taková multifunkční blbost. Dík, a teda spokojnosť? Btw, skúšal si sa na to i "zavesiť" ako na karabínu? Alebo Ty, Sibiř? :-) Ja to ako karabínu nezvažujem, páči sa mi tá možno si to hocikde cvaknúť...plus tie malé prkotiny na akože "šróbovanie" :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 To je snad jasné, jen že má-li se něco pos*at, důvod je nečekaný a ex post nevíš, či k smíchu nebo pláči :-) Ale o to máme ty hračky radši.To byla nadsázka, samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Sry, nepoznal jsem.Muselo by mě nenávidět všechno nářadí, probrousil jsem si nehet na stojanovce, málem mě zabila špulka s provázkem co se chytla do flexy, jednou mi skoro vyrazil oko zlomenej vrták...atd atd, však to většina kutilů zná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Hele, pustil jsem se do renovace tohohle macka (délka 52cm). Nemam k němu žádný vztah, napadlo mě z něj udělat menší nůž (nechat i půlku původní ručky) ale nevím, jak s ocelí. Je to kované, nějaká uhlíkovka ale hodně houževnatá... myslíte že to půjde třeba jen trochu parciálně zakalit na čepeli? <br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 (upraveno) Je to pořádnej kus pěkný ocele. Osobně bych to vyčistil, odrezil a pověsil na stěnu do kuchyně. Zmenšování a předělávání na nůž si tenhle kousek nezaslouží, jako strašidlo na tchýni bude fungovat spíš v tomhle formátu. A do kalení bych se už ale vůbec nepouštěl, akorát Ti to zkřehne.. Hele- upřímně- proč kurvit hezkej kus starý ocele, na kterým někdo nechal kousek fortelný práce? Na dnešním otevřeným trhu se dá koupit úplně nádhernej nůž od dvou kil do dvouset hadrů, nebo se dá i sehnat třeba kvalitní ocel za pár šupů a všechny materiály co potřebuješ včetně kostí a rohů a exotickejch dřev a můžeš si vyrobit něco od základu, když už chceš kutit. Bejt tohle zubatý, ohnutý, prasklý, na vyhození, tak bych se nedivil- ale takhle si myslím že si ten sekáček zaslouží trochu úcty a Tvůj tvůrčí talent zase pořádnej materiál na dovádění.. Upraveno 20. července 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 (upraveno) No, já k němu mám vztah spíše negativní.. Prasklej je, do hřbetu mu mlatili kladivem, z druhé strany je festovně zrezlej. A na stěně mám 2x takovej po babičce :-D Kdo ví proč, práce s novou oceli mě vůbec neláká... :-( diky za názor! <br />Přes víkend to promyslím <br /> Upraveno 20. července 2013 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Promyslel jsem to. Zejtra bude hotovo. Má 30 cm.. Prej menší nůž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 (upraveno) Opustil mě nadobro můj Cold Steel X2 Voyager, viz diskuze v této sekci a tak hledám něco podobného, líbí se mi hodně Cold Steekl Spartan, ale když vycházím z toho co psal Bandi, tak nevím, jestli dělám dobře, na druhou stranu to nepoužívám na nic extra zásadního, abych potřeboval nerozbitnej nůždíky za eventuální návrhy jo a ten Spartan vypadá takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. července 2013 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 A musí to bejt zavírák? Možná bych pustil tohle. Dovolenou i sraz už máme za sebou a nemám pro něj moc využití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 v diskuzi jsem ho viděl, ale šel bych raději do zavíraku, každopádně díky za nabídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Spartan bych si teda bejt tebou vyzkoušel, ta ručka nepřipouští kompromis, buď ti sedne nebo ne. Já ti můžu po půl roce doporučit RAT 1, jen nemá tu "bowie" čepel co Spartan. Ale pracant solidní, dá se vyhazovat švihem, ergonomie taky slušná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 díky za radu, to mě vůbec nenapadlo, říkal sem si, dělaj to pro pořádný chlapy, tak se mi tam ruka vejde, ale vzhledem k tomu, že mám prsty při úchopu široký cca 10 cm, tak to bude lepší to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Kup si tohle-dá se to ještě tahat v kapse a má to dobrou ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Hele, jako dobréj for, hodinky docela poznám, ale noze ne, tak se vytas a nápis co to je zač:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 (upraveno) Kup si tohle-dá se to ještě tahat v kapse a má to dobrou ocel Nějakej Ka-Bar? Upraveno 29. července 2013 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Hele, jako dobréj for, hodinky docela poznám, ale noze ne, tak se vytas a nápis co to je zač:-)))Upravené ZT0200-jediná úprava spočívá v sundání černění,příložky a nabroušení .Jinak super kudla co snese i horší zacházení.ten CS je pěknej,ale i zároveň pěkný hovádko.Pokud chceš něco i do kapsy,tak bych spíše mrknul po v CS po řadě recoin .Třeba i FOX pro hunter není špatný-záleží co se ti líbí a na co to chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Nějaké alternativy kluci? Občasné EDC (to je dost rozporuplné...prostě abych ho mohl vzít i normálně do města, skrytě) a outdoor. http://www.noze-nuz.com/schrade/SCHF14.phpPodobný budget, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Nějaké alternativy kluci? Občasné EDC (to je dost rozporuplné...prostě abych ho mohl vzít i normálně do města, skrytě) a outdoor. http://www.noze-nuz.com/schrade/SCHF14.phpPodobný budget, prosím.Pevný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se