Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosimtě, to tam dělají ve vlakách kontroly jak na letišti nebo co?

No vo vsetkych vlakoch asi nie ale v tych lepsich ano. Normal ram na cloveka a rentgen na bagly jak na letisku.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

No vo vsetkych vlakoch asi nie ale v tych lepsich ano. Normal ram na cloveka a rentgen na bagly jak na letisku.

Šikana na co je prodavaji kdyz si ho nemuzes koupit natoz ho nosit pak pri sobe :-(

Odesláno

Ach ten rukus! Mal som dva rovnake a oba isli do sveta... O par mesiacov ich prestali vyrabat . Ked sa ho budes chciet nahodou zbavit, tak sa ozvi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Když to tady čtu, tak se taky musím pochlubit novým přírůstkem.

Brouse Blade Reloader BW v G10.

Pro mě jedna z nejhezčích kudel vůbec. Jedno vím jasně, tahle z domu nikdy nepůjde :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pro mě jedna z nejhezčích kudel vůbec. Jedno vím jasně, tahle z domu nikdy nepůjde :notworthy:

Krásnej kousek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Pěkná jídla,na kolik taková sranda přijde?

Odesláno

Chystáš převrat v nějaký banánový demokracii?

Nene - Aitor je zakládající nůž tohoto vlákna :-) a zbytek jsou impulsivní nákupy :-)

Jinak jedinej praktickej nůž z těch všech je ten Leatherman, díky bitům. Jinak jsou to všechno blbosti :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...