Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak pánové konečně ho mám doma:

Představuji vám můj nový multitool Leatherman Signal ve verzi Samurai (troufám si říct, že těchto bude v čr asi jako šafránu)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník YPO
Odesláno

Proc by ho nedelal? Je jich vsude plno. 

smi připomněl, že mám taky rychlorychlostní zabijáckou pažitku .... a při hledání sem našel další nůž --- tagže ....mám jich 15 ..... strašný :D

Odesláno

Proc by ho nedelal? Je jich vsude plno. 

Tím klasckým jsem myslel KS1840 - je discontinued. Serrated taky. S damaškem už pro mě ztrácí kouzlo nízké ceny..

Odesláno

smi připomněl, že mám taky rychlorychlostní zabijáckou pažitku .... a při hledání sem našel další nůž --- tagže ....mám jich 15 ..... strašný :D

15 je vole hrozny :-) Vyfot pohromadě.
Odesláno (upraveno)

Tím klasckým jsem myslel KS1840 - je discontinued. Serrated taky. S damaškem už pro mě ztrácí kouzlo nízké ceny..

Jak říkám, je jich všude plno. Za minutu jsem jeden našel na Knifu. Ja sám měl za poslední 2 roky asi 3 kusy. Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Tak vám pěkně děkuju, já taky musím mít všecko :). Sou krásný. Na německým amazonu jsem je koupil za necelý 400 včetně poštovnýho (dva kusy). Pokud by je snad potřeboval ještě někdo tak odkaz je tady. Jsou tam i levnější prodejci, ale ty maj zas dražší poštovný...

cize lepsie su verzia "Carbon"?

Odesláno

Lepsi asi ne :) To je jak bronzovky. Musis je vic udrzovat, ocel rezne a cerna. Ale zas chyta krasnou patinu a dobre se brousi, lepe nez inox. Pokud noze oplachnes a osusis po kazdem pouziti a libi se ti cepel s patinou, ber je. Pokud je naopak chces mit nalesteny, obcas je nechas valet ve drezu, nebo je (au) obcas hodis do mycky, ber Inox.  

Odesláno

Moc se to sem asi nehodí , tyhle nožíky , když vidím vaše kousky , ale tuhle tu byla debata o Victorinox na klíče a ty já teda můžu :) . Mám jich několik a pořád dokupuji , jako dnes a víceméně je mám všude, aby byl vždy po ruce .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...