Micey Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Ale jo, jasný.. já si to představoval jako žes vytáh z kapsy něco jako todle a "poďte hajzlové" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Jednou se z té korektnosti, antirasismu, genderové vyváženosti a podobných debilit pose.eme.Stačilo by ctít staré dobré : oko za oko, zub za zub Řekl bych že zrovna Tobě Radku si na kuří oko jen tak někdo šlápnout netroufne, by riskoval něco jako kolizi s Budem Spencerem Na druhou stranu znám i týpky co rvačky a následné trable se zákonem doslova přitahují i za střízliva - a je bohužel typické že sám se od nich nikdy nedozvíš úplnou pravdu (viz vlákno "co mě právě naštvalo"). No a když se takovému pitomci nedej bůh připlete do ruky zbraň, půlka lidí "ve veřejném zájmu" volá drakonickém trestu trestech, druhá lamentuje nad utahováním šroubů - a nikdo pořádně neví "proč a zač"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Mrkni třeba na tohle video A sakra, šnůrkovej nindža !!.. Působí to děsně reálně, úplná destrukce.. Krav Maga má konečně konkurenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) V improvizaci je náskok a krav maga měla konkurenci vždycky. Pencak silat je destruktivnější než KM. Krav maga je o jednoduchosti a proto je tak oblíbená u lidí co "nemají talent" na sebeobranu. Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Simon Alexander Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Tak to pak musí bejt kyokushinkai svatej grál nešiků - prostě se pár let mlať po celým těle do necitlivosti a máš vyhráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Je krásnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Böcker Resurrection 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 S. + K. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Škoda, že to Keršo podělalo těma ekvivalentama Ausu v podobě 8Cr.... Starej dobrej Sandvik a výroba v usa :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Učedník: ten druhý pankáč sa len tak pozeral ako mu škrtíš kamaráta? Keď niekoho škrtíš, že mu privrieš arérie - na rozdiel od prívodu vzduchu - tak to sú sekundy a omdlieva. Mozog jednoducho pri nedostatku kyslíku prepne do núdzového módu a vypne všetko čo nie je potrebné na prežitie. Možno vidieť napr. pri MMA zápasoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Ahoj všichni, musím se podělit :-). Udělal jsem si před pár týdny radost a koupil si na chatu parádního sekáče. Nožíř - Roman Švarc alias Black. Toto je jeho tzv. Bolo, konkrétně bolo nůž. S nožem jsem už kolem chaty udělal spoustu práce a pořád krásně drží ostří. V ruce dělá přesně to, co chci - parádní vyvážení. Je to pořádný kus železa. Paráda PS: jinak se začínám bát, že s noži je to podobná nemoc jako s hodinkami. Začalo to úplně nevině Bushcraftem od Mory... A teď furt někde na něco čouhám.. :-D Ale jsem tvrdý a budu se držet.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Ja jsem si udelal radost a tak nejak zhruba dokoncil prvni finku z damasku. Mam pekne mozoly od kladiva ale stalo to za to! Jeste to drobet poladim, pochybek je tam spousty ale v ruce to lip neumim. Jinak radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 No super, vlastní je vlastní To si musím někdy taky zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tohodle Dagestánce už jsem jednou mel a blbec jsem ho prodal. A Ted když jsem si na něj vzpomněl, tak už skoro nesel sehnat. Tak me dnes potěšil pošťák :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Dnes mně došel tento krasavec od Milana Pokorného. Je to už starší nůž, ale je naprosto parádně zpracovaný. Vše lícuje, funguje, žádná vůle, prostě super kudla :-D Čepel - Takefu Suminagashi + AK5 na bocích (pro správný chod kuličky)Záštity - Titan s povrchem "obsidian" a pískovánímRukojeť - Micarta - camo-canvasKlip - Titan s povrchem "obsidian" a pískováním Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 To je nádherná kudla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 2 Wrch: taky jsem měl kdysi od Blacka kudlu, zrovna BSK1. Sice jsem na ní čekal skoro půl roku a ne 3 týdny jak mi Roman slíbil. Když jsem zjistil, že je v materiálu prasklina a ELMAX (18% Cr) rezne jak pi*a, jelikož to Roman brousil na stejnym pásu s nástrojovkou tak jsem ho prodal. Projel jsem na ní skoro čtyři litry. Roman se ke všemu vyjádřil negativně (jak by každej čekal, kdo ho zná), kudlu jsem prodal, Romana poslal doprdele a koupil Moru. Nejlepší kudla všech dob, do lesa, na ryby a tak dál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Jo Pokorny je TOP, Black uz menej,.... mam s nim hodne podobnu skusenost ako Simon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se