Radek124 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Číňan by to zakalil? Sorry, ale pár jejich šufánkových křiváčků už mi rukama prošlo, tuhle jsem manželce přímo v supermarketu pro pobavení ukazoval jak snadno na nich jdou dvěma prsty ohnout hřbetní "šroubováky" a další želízka co asi měla být tepelně upravená, o výbrusu čepelek, pilníků a pilek nemluvě. Co se týče firmy Mikov, historicky ji moc nemusím a za "list price" bych si od nich určitě nic nekoupil (to asi ani od Victorinoxu) - ale minimálně menší nerezové zavíráčky Mikov/Adler srovnání se švýcarskými originály v pohodě snesou. A pokud vím, výrobu těch svých předražených veteránů pořád drží v Mikulášovicích, žádná dotovaná zásilková služba od Alibabových YUPíků s čerstvou rudou knížkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Dneska mě potěšil čerstvý přírůstek od Benchmade, mini freak. Před pár roky jsem hloupě prodal Doug Ritter a klasický mini griptilian se mi nikdy nelíbil. Tohle je přesně ono, A ještě sprint run Caly 3, strašně dobře mi sedne do roky, ale za $130 bych si představoval lepší konstrukci i zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Novy LionSteel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Zdravím vás, opäť by som potreboval poradiť nejaký edc nôž. Cena do tých cca 100 eur. Na farbe, materiály veľmi nezáleží, hlavne nech je to ľahké. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Aspoň nejaké, z tvojej strany požadované parametre by sa hodili.. Pevný / zatvárak (s poistkou / bez), veľkosť.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Zdravím vás, opäť by som potreboval poradiť nejaký edc nôž. Cena do tých cca 100 eur. Na farbe, materiály veľmi nezáleží, hlavne nech je to ľahké. Ďakujemtakto Ti asi neporadí nikto.... tu máš 36 podle noze nuž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 vďaka, idem to prejsť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 (upraveno) Jak jsem už nesměle avizoval ve své galerii, stal jsem se šťastným majitelem selského zavíráku. Je pro mě cenný v tom, že kluk, který ho dělal, dostal zadání, že nůž musí být ukovaný z materiálu z Orlických hor. Tak našel kus oceli ze starého katru a pustil se do toho. V sobotu jsem s ním kecal asi tři hodiny v kovárně o všem možném a vyprávěl mi, jak ten nůž dělal. Pěkně postaru, bez žádných technických vymožeností jako je damasteel nebo výhně s nastavitelnou teplotou, ale obyčejnou výheň a správnou teplotu pro damašek určuje podle barvy plamene. Mám rád takovou tu obyčejnou poctivost.Z nože mám obrovskou radost a dovolím si sem dát odkaz na jeho webhttps://www.facebook.com/pg/kovarstvijanus/photos/.. Další si od něj od něj nechám customizovat tu damaškovou rybku. Pár fotek z výroby nože Upraveno 12. února 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Pekny, Romane. Fotky i ten popis. Gratuluji. A ten nuz vypada navic fakt hezky i sam o sobe. Takhle v kontextu to je ovsem A+++. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Fakt pěknej, i ty rybičky. Ty mají standardní velikost nebo jsou větší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 (upraveno) Fakt pěknej, i ty rybičky. Ty mají standardní velikost nebo jsou větší?On vezme tu standardni, rozmontuje ji, strenky zpatinuje, aby hraly s cepeli a cepel vykove damaskovou uplne novou a smontuje to zpatky. Pekny darek. Upraveno 13. února 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Parádní práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Ahoj, už asi týden vybírám parťáka ke svému noži Zero Tolerance-ZT 0804CF. Hledám něco spíše trochu menšího a zatím jsem u třech kandidátů.... nemohu a nemohu to rozlousknout Zero Tolerance ZT0450 Small Sinkevich Zero Tolerance ZT0770 GRYBW limited Spyderco SC155TIP Centofante Memory Jaká bude rada od kolegů? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Pokud bych se rozhodoval pro sebe tak ta 450ka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Mal som to ZT0770, ale v CF a je to veľmi sympatická kudlička (ale ja som všeobecne na sheepsfoot čepele).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Za mě jednoznačně Centofante, který krásně kontrastuje, zatímco ostatní jsou jen variací na nůž, co už máš. A proč si pořizovat dva skoro stejné nože, když můžeš mít dva osobité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) To sme ti teda poradili Upraveno 17. února 2018 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 No prima :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 M-72: mas moznost si je nekde osahat. Rady budou vzdy o osobni preferenci. Lepsi vzid kudlu jednou do ruky nez 50 prispevku a rad. Kazdymu sedi neco velikost, ruky, ergonomie atd. Ja mam jako srdcovku ZT0770cf a stejne tak me ucaruje Spy Sage 1, BM bugout, BM 940. Proste kazdy ma neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Prave ze neni zadna moznost vyzkouseni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se