jankoxxx Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 ber tu 450 rozmyslam aj ja nad nou...
blam Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Pokud neni moznost vyzkouseni je potreba jit cestou dobre nakup pro pripadny mene bolestny prodej. 0450 maji tu za moc peknou cenu. http://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/zero-tolerance-0450-sinkevich-kvt-titanium Mel jsem ji i v G10, ale celotitan je urcite lepsi. Ja mam na ni velkou ruku jinak to je velmi navykova kudla. Urcite ji muzu doporucit. Prakticka cepel, velmi pevna konstrukce, loziska lze dat deep carry klip.
Tomi06 Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Páni pozdravujem...blížia sa otcove okrúhle narodeniny ( 60tka ) a rád by som mu venoval nejaký kvalitný nôž..rozmýšľal som nad damaškovým, myslím, že niečo také by ho potešilo a hodilo by sa to k tejto udalosti..poradili by ste nejaký, resp. nejaký tip na výrobcu? Preferoval by som zatvárací a do nejakých 500 EUR..ďakujem za každý jeden tip.
blam Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Mrkni k dohnalovcum. Popr na knifu je hromada noziru s krasnou tvorbou. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=974
Maxel Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Pokud je na to dost času, k takové příležitosti a vzhledem k budgetu, bych se přiklonil k custom-made kudle. Můžeš ji přizpůsobit požadavku a nějakým způsobem vyznačit spojení s jubileem přímo na kudlu. Výčet několika nožířů např. zde: http://www.knife.cz/Nož%C3%ADři.aspx
Radek124 Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Odesláno 18. února 2018 Nechci rýpat Tomi06, kluci radí dobře, ale nože a podobné špičaté věci nejsou jako osobní dárky úplně vhodné... (něco jiného jsou "spotřební" nářaďáky/švýcaráky=vercajk a nebo vyloženě umělecká díla do vitríny/trezovu)
Návštěvník Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Koupil jsem kamarádům jako svatební dar japonskou kudlu do kuchyně. Rád bych na ni nechal něco vyrít. Nemáte tip na někoho kdo to bude hezky umět (ideálně v Praze) Potřebuji to do příštího čtvrtku. Je to dobrý nápad?Dal bych to na opačnou stranu kde je zatím jen Japan Made: EDIT: Případně to mám dát na rukojeť nebo se na to úplně vysrat ? Upraveno 21. února 2018 uživatelem vojta1
filltos Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Já bych se na to...Co do budoucna, když jim to nebude klapat?
Návštěvník Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Já bych se na to...Co do budoucna, když jim to nebude klapat? Já jim dávám ještě peníze, ale chtěl jsem něco osobního. Když jim to nebude klapat, tak ho stejně budoucí manželka zabije (je celkem ostrá někdy ) Ale mám je rád a jdu za svědka, tak to nechci odbýt Upraveno 21. února 2018 uživatelem vojta1
Tikal Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Tak jestli ho kuchne tím nožem, tak nějakou ostrou poznámku
moco Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Na kuchyňský nůž něco rýt na památku mi nedává smysl
Tikal Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 tak něco jako : já jsem ti to říkal Jinak souhlasím, nedělal bych to
Návštěvník Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Mi to teda dává skoro větší smysl než na jiný nůžAle ok, kašlu na to..
Maxel Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 (upraveno) Jestli maj kuchtění jako hobby, přijde mi to dobrý. Dal bych tam třeba do dvou řádků: ???????? a ?od Vojty? Mě by se to jako dárek líbilo, akorát já sem asi jinej pacoš. Jinak rytí umí fajn pán v Kotvě:https://www.od-kotva.cz/cs/obchody/rytectvi Upraveno 21. února 2018 uživatelem Maxel
TomasX Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Koupil jsem kamarádům jako svatební dar japonskou kudlu do kuchyně. Rád bych na ni nechal něco vyrít. Nemáte tip na někoho kdo to bude hezky umět (ideálně v Praze) Potřebuji to do příštího čtvrtku. Je to dobrý nápad?Dal bych to na opačnou stranu kde je zatím jen Japan Made:20180221_102439.jpg EDIT: Případně to mám dát na rukojeť nebo se na to úplně vysrat ? Nápad dobrý, ale do kalený oceli už to půjde jen se speciálním náčiním a i tak těžko..možná laser, nebo nechat vypískovat, vyleptat..zkus tu Kotvu. Minimálně tě nasměruje dále..
Sacíbagr Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Dnešné kombo :-)...ta Mcusta mi nedá spát!
mAra_ Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 tak něco jako : já jsem ti to říkal :lol2Mě napadlo: od jeho krve, moje ruce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se