horal Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Nestudí do dlaně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Nijak zvlášť, je to eloxovaný hliník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Mám dojem, že ty mcusty jsou dobrý max na focení. Na mě moc navoněné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Sem tam mě hlodá, že sem nevzal větší a ve dřevě. MC18D... Ale ta čepel u 16tky je o level výš a snad i rukojet, i když neni moc praktická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Poptal jsem tu pro mne nějakou novou a neznámou zajímavou alternativu ztracené mcusty a trochu se to zvrhlo v diskusi voňavka vs. echt kudla, mcusta vs. buck atd. Starý klasický Shallot od Kershaw už mám a asi ho doplním tou černou variantou v damašku. Za ušetřený prachy vezmu kompozitního Leeka a nákup nové mcusty nechám na chvíli, kdy zjistím, že bez ní nemohu žít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Mám dojem, že ty mcusty jsou dobrý max na focení. Na mě moc navoněné....no, nejsou to páčidla, ale jako gentleman edc jsou fajn. Nosil jsem cca 2 roky skoro denně. Teď nosím hlavně Ruike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Nesbíráte tu někdo zavíráky od Karla Honse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Co říkáte na ZT 0350? Nechci do toho nějak zabřednout, ale bojím se, že pomalu se tak stává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Co říkáte na ZT 0350? Nechci do toho nějak zabřednout, ale bojím se, že pomalu se tak stává.za mňa super, no k tomuto nožu mi viac pasuje a celkovo mne osobne sa viac páči vo verzii BW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Už bohužel nemohu editovat příspěvek. Do finále jsem zařadil tyto 4. Co by jste mi poradili? Bude to můj první nůž vyjma toho Leathermanu skeletool. http://www.noze-nuz.com/crkt/CR5250.php http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS1556.php http://www.noze-nuz.com/recenze/zt0350/zt350.php http://www.noze-nuz.com/mcusta/MCU163D.php Edit:roosta: než jsem to sesmolil, tak už jsi odpověděl na původní dotaz, čímž Ti děkuji. Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ja osobně používám už druhy rok ZT 801. Za mě jeden z nejlepších nožů co jsem měl. Za mě ten první je neprakticky co se tyče výřezu v čepelí a strence. Vzal bych kershaw nebo ZT. Mcusta mě nějak nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Mrkni ještě na 0450, aka malej Sinkevich. IMO hodně povedenej ZT. http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0450.php Na knifu je v hezkym stavu za třiapůl. Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Ja si myslím, že všetky nože medzi ktorými váhas sú kvalitné a ani jeden nie je chyba. Čiže je to skorej o tom co sa ti páči a čo preferujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) CKF PeaceDuke Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 @shewcza Prijde mi to kazdej pes jina ves. Kdybys koupil vsechny naraz, tak bych se ani nedivil. Drzel bych se minimalne jednodussiho a nadcasoveho designu, za me tedy Kershaw. Ten prvni je hroznej ulet. Na prvni pohled muze vypadat cool, ale po tydnu noseni v kapse bych ty mezery v rukojeti cistit od bordelu a buniciny teda nechtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Díky za reakce pánové, abych byl upřímný, dlouhodobě se mi líbí výrobky od ZT. Tady z těchto je mým hlavním favoritem Kershaw, který mi přijde dost podobný a je za super prachy, ale to je to co mě hlodá v makovici. Jakto, že v podstatě stejné nože s podobnými parametry se cenově liší o tisíce korun? Je to jen o značce? Pokud Kershaw není žádný shit, mám asi rozhodnuto, jen mi přijde, že je prostě až nebývale levný a raději si připlatím za kvalitu, ale né zase pokud je to zcela zbytečné. ZT801 je super, ale nenašel jsem ho nikde nový. Ta 0450 jak zmiňoval Maxel je už takový subtilní, mám celkem velké dlaně, proto už neuvažuji ani o té Mcustě, ačkoliv se mi moc líbí. AndyAaron: máš pravdu Ondro, díky za dobrou poznámku, úplně jsem si vzpomněl, jak jsem vždycky čistil ten Leatherman skeletool a to už nechci podstupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Všetky čo si si vybral sú ok, ale každý je vlastne iný... možno to bude znieť divne, ale z týchto štyroch na denné nosenie by som si ako prvý vybral Kershaw a ako druhý Mcusta. Každopádne Mcusta má výhodu v tom, že je ľahšia a tým asi viac vhodnejšia na denné nosenie, ale je to o zvyku :-) CRKT určite nie, dizajnovo ok, ale praktickosť podľa mňa nulová a ZTčko skôr na outdoor...Ak by si veľmi silno chcel tu Mcustu tak mi napíš Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tohle téma mi zrovna sedlo, protože si také vybírám nůž na denní nošení. No a zatím vede Mcusta. A ta zelená vypadá skvěle... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 roosta: díky za nabídku, přenachám ji Garminakovi. Už se soustředím na ty Kershaw Co říkáte na Kershaw emerson a vychytávku zvanou Wave system? Je to k něčemu dobrý? Ten nůž se mi líbí http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS6034.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Na otváranie piva dobre :-) nôž si máš otvárať sam v tom je to potešenie, kúzlo toho noža a navyše tento si myslím, že Ti bude veľmi trčať z vrecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se