BrotHell Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ahoj, sháním větší zavírák, ale s délkou ostří přes 10 cm, (lépe 12, 13 cm,) víte o takovém noži. Děkuji za každou radu ? postřeh. Ontario Rat 1 by to měl splňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ten má délku čepele 95 mm, takže ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 950 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 to je někdy tak, kdy přide člověk z pivečka a neví co chce. Omluva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) Ten má délku čepele 95 mm, takže ..... Sry moje blbost, já si zase přečetl délku zavřeného nože.. V tom případě Cold Steel Spartan Upraveno 30. září 2019 uživatelem BrotHell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miguel 25 Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ahoj, sháním větší zavírák, ale s délkou ostří přes 10 cm, (lépe 12, 13 cm,) víte o takovém noži. Děkuji za každou radu ? postřeh.Koukni na Opinel 10, 12, 13.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 A co třeba Cold Steel Luzon, large nebo medium? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Koukni na Opinel 10, 12, 13....jo jo .... 13 je ideální, nosím jí do práce na loupání jablek, ale musíš si k ní koupit batoh 10 x 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Keď veľký zatvárak, so slušnou poistkou, tak určite Cold Steel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 To vam nevadi, ze cold steel otviraky jsou v plastu? Nebo jsem spatne hledal? Teda dival jsem se na modely s tri ad lockem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 To vam nevadi, ze cold steel otviraky jsou v plastu? Nebo jsem spatne hledal? Teda dival jsem se na modely s tri ad lockem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Cold Steel Luzon, délka čepele 152 mm - to mě překvapilo, měl ho někdo v ruce? Odolnost. Děkuji všem za návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Má to být nůž - jako kuchyňák - nakrájet 1-2 kg masa, třísky atd. Votec by si takový zavírák přál. (12 cm asi ideál ? nevím) Jen plním zadání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 To vam nevadi, ze cold steel otviraky jsou v plastu? Nebo jsem spatne hledal? Teda dival jsem se na modely s tri ad lockem.On ten plast niečo vydrží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Má to být nůž - jako kuchyňák - nakrájet 1-2 kg masa, třísky atd. Votec by si takový zavírák přál. (12 cm asi ideál ? nevím) Jen plním zadání.Opinel na toto zadanie uplne idealny. Presne ako "prenosny kuchynak" so sebou nosim 2 opinely - c. 8 (myslim) a c.12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 cold steel voyager nebo recon xl. 6inch cepel, rozumnej vybrus, ale ne tak tenky jak opinel, kterej je zase naoplatku vachrlatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 On ten plast niečo vydrží.. Zajímavý video, tenacious mě mile překvapil... Jsem s ním spokojensj, tahám ho všude, ale stejně ještě potřebuju vyzkoušet zero a mcustu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 utíral sem prach tak sem trošku předělal svůj obřadní koutek ....... pevný nože a victorinoxy mám v šuplíku ..... není místo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 (upraveno) Má to být nůž - jako kuchyňák - nakrájet 1-2 kg masa, třísky atd. Votec by si takový zavírák přál. (12 cm asi ideál ? nevím) Jen plním zadání.Jestli potrebujes takto dlouhe ostri tak Cold steel voyager XL nebo recon 1 xl. Delka cepele a odolnost bude urcite splnovat zadani. Upraveno 1. října 2019 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Tam nahoře máš fotku manželky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se